Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Jax

Příspěvekod Sarmi » 28 črc 2017, 18:15 VIP

Jax
Obrázek
velmistr zbraní


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top, Jungle
RP: 585
IP: 1350



SCHOPNOSTI


Nepolevující útok (Passivka)
Obrázek
Jax si sérií základních útoků zvyšuje hodnotu rychlosti útoků.

Úderný skok (Q)
Obrázek
Jax přiskočí k vybrané jednotce. Pokud se jedná o nepřítele, zaútočí na něj se svou zbraní.

Posílení (W)
Obrázek
Jax nabije svou zbraň energií, díky čemuž jeho příští útok způsobí dodatečné poškození.

Protiúder (E)
Obrázek
Jaxova zdatnost v boji mu umožňuje po krátkou dobu uhnout všem útokům a pak provést rychlý protiúder, kterým omráčí všechny okolní nepřátele.

Síla velmistra (R)
Obrázek
Každý třetí po sobě jdoucí útok způsobí dodatečné magické poškození. Jax může tuto schopnost navíc aktivovat, aby posílil své odhodlání, díky čemuž na krátkou dobu získá bonus k brnění a odolnosti vůči magii.


MYTOLOGIE

Jen zřídkakdy se nějaký šampion proslaví svými činy až po vstupu do Ligy legend, a ne již předtím. V Jaxově případě tomu tak ale je. Zatímco dnes je možná nejplodnějším turnajovým bojovníkem v celém Válečném institutu, před vstupem do Ligy byl jen nevýrazným řadovým žoldákem. Z důvodů známých pouze bývalému vůdci Ligy, nejvyššímu radnímu Reginaldu Ashramovi, byl Jax zapsán do čela seznamu kandidátů na Posouzení. V rámci tohoto procesu byly zváženy všechny přednosti případného šampiona a buď byla jeho žádost o vstup přijata, nebo zamítnuta. Jaxovo Posouzení bylo nejrychlejší v celých dějinách Ligy; Dveře přijetí se rozzářily a zvolna otevřely, sotva jednání započalo. Nemusel projít ani Pozorováním, ani Zvažováním.

Na Polích spravedlnosti se z Jaxe okamžitě stal postrach všech protivníků. Tento samozvaný „Bojový mistr Ligy“ má na svém kontě nejdelší sérii vítězství, kterou se dodnes nikomu nepodařilo překonat. Řada vyvolávačů vyjádřila obavy, že přítomnost neznámého a přitom neporazitelného bojovníka by mohla v jistých kruzích vyvolat pochybnosti o objektivitě rozhodnutí celé Ligy legend. Z tohoto důvodu nový vůdce Ligy (jenž nastoupil do svého úřadu po zmizení Reginalda Ashrama), nejvyšší radní Heyward Relivash, zavedl pro Jaxe speciální omezení. Nic takového Liga nezažila ani předtím, ani potom. Urostlý bojovník na protest proti tomuto rozhodnutí zavedl i své vlastní omezení: od té doby bojuje vyzbrojen výhradně mosazným kandelábrem. Ani opatření Ligy, ani jeho vlastní se však na jeho další úspěšnosti nijak nepodepsala. Liga tedy od svých sankcí po čase upustila, Jax však ne; i nadále bojuje s mosazným kandelábrem - a bojuje velice dobře.

„Dejte si bacha. V Lize legend se nějak rozmohly modřiny ve tvaru kandelábru.“
-- Gragas



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Jax

od Rumcajz » 28 črc 2017, 18:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků