Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

Paintball/killemacka

Příspěvekod killermacka » 01 srp 2017, 20:10

Nick v hre : killermacka

Nick na fóre : killermacka

Profil na fóre : killermacka-u42984.html

Vek : 16

Steam nick : killermacka2

Steam ID : STEAM_0:1:147547944

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65540/ ... layer=1874

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ako som už niekoľkokrát spomínal mám 3 bany ešte keď som hral na NS dva za nadávky a jeden za spam steam mám čistý :)

Niečo o sebe : Ahoj volám sa Dávid týmto školským rokom som ukončil základnú školu a po prázdninách nastupujem na strednú kde sa budem učiť za realitného makléra :D Aktívne hrajem tenis a rád si zahrám aj futbal,basketbal atď.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Nerád hrajem na servery keď tam je nejaký týpek čo nadáva alebo inak porušuje pravidla. Na tento portál som nezanevrel ani potom čo sa tu stalo :)
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Paintball/killemacka

od Rumcajz » 01 srp 2017, 20:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Paintball/killemacka

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 01 srp 2017, 20:11

Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod killermacka » 01 srp 2017, 20:33

Falqo je ale rozumný mladý Karel.

Já nebudu stále dokola psát že si dement. Už se přestaň veřejně ponižovat a neptej se proč, když si odpověď dostal.
Být tebou jdu do akademie. Raději buď famózní akademik s šancí na práva, než hlupák co si měsíc co měsíc zavírá dveře..

Pamätáš ako si mi toto napísal ? Teraz to mám chápať ako že si si urobil so mňa plastelínu na hranie ? Urobím si akadémiu a ty takto ? Po tomto ak niečo napíšeš tak mi nepíš niečo v podobe že toto vyššie čo si mi napísal že tam není napísane že keď tam pôjdem že hneď dostanem práva ale dobre čo bolo bolo vtedy ale teraz po tej akadémii som toto fakt od teba nečakal :)
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 01 srp 2017, 20:50

Ano, přesně to jsem psal. Že máš jít do akademie a být famózní akademik s šancí na práva, než hlupák jako do teď.
Tak nevím, proč se zase cpeš do admin týmu, když máš být v akademii. Nebo jsem snad napsal něco o tom, že ji máš projít a pak z tebe bude admin?
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod killermacka » 01 srp 2017, 21:05

Neviem kto bol doteraz hlupák ale ja nie :) Ja neviem či ty nerozumieš po slovensky a treba ti to preložiť do češtiny alebo nemáš rád slovákov alebo mňa celkovo ... Ale mne ide celý čas o to dobre odobral som sa a? teba by nemalo trápiť kvôli komu čomu som sa odobral to že ty si si zobral k srdcu že som tam napísal tvoje meno to není môj problém :) K tomu čo píšeš tak neviem čo mám povedať dobre zamietol si ma raz ok zasmial som sa nad tým bol som nervozny ok zobral som to potom opäť počkal som dokým budem mať 16 opäť som si požiadal a ešte som zabudol po celý čas som sa správal normálne nenadával som ani nijak neporušoval pravidla nahlasoval som ok zas si ma zamietol :D a poslal do akadémie tú som bez problémov ukončil a požiadal o práva ktoré si mi zase zamietol. Teraz píšeš že prečo sa "cpem do at" keď mám byť v akadémií a kde som bol vyše v mesiaca vo Výšných Hágoch ? alebo v škole a hadzál kriedu do tabule ?? šak som vyše mesiaca nahlasoval a dočkal som sa toho čo som chcel akademik+ požiadal som si a príde takáto odpoveď ?
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 01 srp 2017, 21:25

Sleduj toto prasátko. Až se prasátku podaří vyskočit na pohovku, můžeš si znova požádat o práva.
Obrázek
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Garlin » 01 srp 2017, 23:20

awee je znamy tím že nemá rád Slovákov... ale povedzme si na rovinu, kto má rád Slovákov ? ja ne napríklad :)

Killemacka, keby si nebol píča, tak šuchaš nohami, najdeš si viac adminov co s tebou bude vychadzat pak by ti dali nake doporucenia pre HLSA, on by s tebou o tom pokecal a mozna by aj predvedcil aweho :)

Takto si len dalsi sulin ktory si otvara usta na vedeni portalu ;)
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Nábory Adminů