Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Žádost o práva/GuHHH666/JB´s

Příspěvekod GuHHH666 » 07 srp 2017, 06:45 VIP

Nick na serveru: GuHHH666
SID: STEAM_0:1:97942402
Sekce, na které chci práva: JB´s (Jail Breaks)
Věk: 14 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=3758
Bany, které jsem dostal: Dostal jsem jenom jediný ban o kterém sem nevěděl do té doby než sem si zažádal o akademika ( byl to ban za házení gun TT ). Bylo to ještě když jsem byl nezkušený :( Za ten ban se velmi omlouvám :)
Něco o mně: Jmenuji se Rudolf.Bydlím v Havířově (kousek od Ostravy). Mezi mé koníčky patří Hraní JB a CS:GO, Judo a hraní dalších PC her . Po prázdninách půjdu do deváté třídy. Mám celkem dobré známky (Na vysvědčení sem mněl 2 dvojky zbytek jedničky). Chodím na Základní Školy Moravská.
Proč právě já: Myslím si jelikož sem za 3 měsíce prošel CS:GO akademii, že na to mám. A dál si myslím že celkem dobře ovládám pravidla JB. A chtěl bych lidem pomáhat aby za případný FK nedostali ban (tím že je někdo nahlásí na forum), ale aby jim to bylo vysvětleno a hráč dostal vd které mu patří :)
Zkušenosti s CS:GO: V CS:GO mám nahráno přes 1640 hodin z toho asi 500 - 700 hodin je nahráno na JB, Nemyslím tím jen na GS v minulosti jsem hrál na spousta jiných xyz serverech.
GuHHH666
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

[Zamítnuto] Žádost o práva/GuHHH666/JB´s

od Rumcajz » 07 srp 2017, 06:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva/GuHHH666/JB´s

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 07 srp 2017, 08:47

Chováš se přiměřeně svému věku, což ti nemůžeme vyčítat, ovšem práva ti zatím nedáme.
Setrvej v akademii, než zaznamenám změnu.
Zamítnuto
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů