I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Kvinto / JB1

Příspěvekod CZDiamond » 08 srp 2017, 17:51

Zdravím,

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: kvinto
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: [D]a
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:184169706
[=] Zabanovana IP: 178.255.168.39
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Z Conzole:
*** kvinto killed [D]a with a headshot from m4a1 ***
*DEAD* (VIP) [D]a : ?
*DEAD* (VIP) [D]a : kvinto ?
*DEAD* (VIP) [D]a : rly ?
*DEAD* (VIP) [D]a : neskoil..
(VIP) kvinto : neskocil si da?
*DEAD* (VIP) [D]a : vak jsem napsal do chatu skok
(VIP) kvinto : takze suhlasis s tym ze ti dam VD a pozriem si potom zaznam na hltv, ak klames dostanes ban, ok?
*DEAD* (VIP) [D]a : nemue ban
*DEAD* (VIP) [D]a : hltv nefunguje ani sprvn..
*DEAD* (VIP) [D]a : kvinto toto jsem slyel poprv e si to pe len ty
(VIP) kvinto : neviem co si nerozumel na mojej ponuke..
*DEAD* (VIP) [D]a : nj tak si vyhrl.. :D
(VIP) kvinto : skocil si teda?
*DEAD* (VIP) [D]a : j :(

Kvinto zneuzíváš práva len tak banuje za nadávky, mužeš mí říct zaco byl ten ban za nadávky ? žádnou nadávku jsem nenapsal, takže si děláš co chceš i tomu Kenjirek si dál ban na 10min. a to žadnou nadávku nepsal..

Demo: http://leteckaposta.cz/755611060 Tu kvinzo zabanoval voluma za nic, zrovna tam blokovala zebra tak psal kvintovi aby tam neblokoval..
Obrázek
Nick ve hře: [D]!a
CZDiamond
Drbna
Drbna

[Zamítnuto] Kvinto / JB1

od Rumcajz » 08 srp 2017, 17:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Kvinto / JB1

Příspěvekod CZDiamond » 08 srp 2017, 17:57

Demo: http://leteckaposta.cz/755611060 Tu kvinzo zabanoval voluma za nic, zrovna tam blokovala zebra tak psal kvintovi aby tam neblokoval..
a pak mu dál powerhouse na 12hod..
Obrázek
CZDiamond
Drbna
Drbna

Příspěvekod CZDiamond » 08 srp 2017, 18:04

sorr za spam a tu moje Demo: http://leteckaposta.cz/925027841 čas od 16:28 sledujte...
Obrázek
CZDiamond
Drbna
Drbna

Příspěvekod Kenjirek » 08 srp 2017, 18:07

Zdravím, přikládam ty bany co mi dal kvinto. 1.byl na 10 min 2.byl na 720 min(12 hod)

[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: <3 Kenjirek <3 TM.
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:223549132
[=] Zabanovana IP: 88.100.44.196
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban

[=] Doba trvani trestu: 720 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Opakovane]
[=] Zabanovany nickname: <3 Kenjirek <3 TM.
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:223549132
[=] Zabanovana IP: 88.100.44.196
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
Kenjirek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod CZDiamond » 08 srp 2017, 18:12

CZDiamond píše:
Demo: http://leteckaposta.cz/755611060 Tu kvinzo dal kick voluma za nic, zrovna tam blokovala zebra tak psal kvintovi aby tam neblokoval..
a pak mu dál powerhouse na 12hod..

Tam jsem se spletl ne ban ale kick od kvinta
Obrázek
CZDiamond
Drbna
Drbna

Příspěvekod kvinto » 08 srp 2017, 18:56

Nemám najmenší dôvod práva zneužívať. Za to mám ale veľký dôvod trestať ľudí, ktorý sa snažia kaziť hru a znepríjemňovať ju ostatným.

Hráč [D]a sa snažil získať neoprávnené VD a klamal ohľadom porušenia zákazu. Dal som mu ponuku s tým, že mu nahlásim ďalšie kolo VD, pretože sa ma snažil presvedčiť, že som mu udelil FK. Následne som si chcel pozrieť hltv záznam zo serveru a ak by hráč klamal, dostal by ban. S mojou ponukou nesúhlasil, ale namiesto toho sa rovno priznal k tomu, že si chcel toto neoprávnené VD zaistiť a že klamal. Z tohoto dôvodu dostal krátky ban, aby sa poučil a o niečo podobné sa v budúcnosti neusiloval. Môže byť rád, pretože ak by som musel pozeral demo a zistil to až neskôr, určite by to nebolo na 10 minút... Dôkazy o všetkom dodal hráč sám.

Hráč Kenjirek bol opakovane upozorňovaný aby neprovokoval a nechal si svoje reči pre seba. Niekomu to ale nestačí a tak bol opakovane zabanovaný, najskôr na 10 minút a potom na 12 hodín po stále pretrvávajúcich provokáciách z jeho strany.

Dôvodmi banov sa trápiť nemusíte, sú preddefinované a my ich nemôžeme meniť, dôležitá je viacmenej len ich dĺžka.
kvinto
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 08 srp 2017, 20:12

Stížnost se zamítá.
Máte prostor pro omluvu. V opačném případě si zítra projdu vaše hlstats a pokud tam uvidím že se opakovaně chováte jako šulini, budete mít mute ban několik dní.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod CZDiamond » 08 srp 2017, 20:18

rly ? jak vysvětlíš voluma ? :) neoprávněný kick to je zneužívaní práv když nepomužes odblouknout zebru tak kickneš voluma hm? z tebe ty práva nějak udělalo pána co ? spíš naopak skodíš serveru.. nechápu preco tam beru takový dmnt ako ty.. nechápu jak tě mohli vzít.. :D

No máš pravdu že jsem lhal ale, simon řikal že nemáš zabijet, když simon zrovna řekl že se mám zneučastnin se atrakce tak pak si mě zabil..
Obrázek
CZDiamond
Drbna
Drbna

Příspěvekod goldelite » 08 srp 2017, 20:20

CZDiamond píše:rly ? jak vysvětlíš voluma ? :) neoprávněný kick to je zneužívaní práv když nepomužes odblouknout zebru tak kickneš voluma hm? z tebe ty práva nějak udělalo pána co ? spíš naopak skodíš serveru.. nechápu preco tam beru takový dmnt ako ty.. nechápu jak tě mohli vzít.. :D

No máš pravdu že jsem lhal ale, simon řikal že nemáš zabijet, když simon zrovna řekl že se mám zneučastnin se atrakce tak pak si mě zabil..

me kickl nicht
goldelite
Amatér
Amatér

Příspěvekod CZDiamond » 08 srp 2017, 22:02

goldelite píše:
    CZDiamond píše:rly ? jak vysvětlíš voluma ? :) neoprávněný kick to je zneužívaní práv když nepomužes odblouknout zebru tak kickneš voluma hm? z tebe ty práva nějak udělalo pána co ? spíš naopak skodíš serveru.. nechápu preco tam beru takový dmnt ako ty.. nechápu jak tě mohli vzít.. :D

me kickl nicht

Fakt? Tak sorR, ale i tak neodpustím kvinto, uvidím... ;)
    Obrázek
    CZDiamond
    Drbna
    Drbna

Re: [Zamítnuto] Kvinto / JB1

Příspěvekod kvinto » 08 srp 2017, 22:27

Nerozumiem prečo tu spomínaš nejakého voluma. Keby chcel, podá si sťažnosť sám. Najskôr si treba zamiesť pred vlastným prahom.

Namiesto toho aby si sa ospravedlnil, tu budeš tárať nezmysly. Je úplne jedno čo simon povedal. Keď raz porušia zákaz dvaja hráči a jeden z nich dostane kill, takisto musí dostať kill aj ten druhý. Nebudeme ti predsa nadržovať. Dúfam, že si tú situáciu dobre vybavuješ a radšej sa doučíš pravidlá. Mimochodom, je mi absolútne ukradnuté, či a komu odpustíš alebo nie. Ale verím, že mne odpustíš za to, že som ťa adekvátne potrestal. A verím aj v to, že si sa poučil a už sa to u teba nebude znova opakovať :?
    kvinto
    Amatér
    Amatér

Příspěvekod CZDiamond » 09 srp 2017, 18:07

kvinto píše:Nerozumiem prečo tu spomínaš nejakého voluma. Keby chcel, podá si sťažnosť sám. Najskôr si treba zamiesť pred vlastným prahom.

Namiesto toho aby si sa ospravedlnil, tu budeš tárať nezmysly. Je úplne jedno čo simon povedal. Keď raz porušia zákaz dvaja hráči a jeden z nich dostane kill, takisto musí dostať kill aj ten druhý. Nebudeme ti predsa nadržovať. Dúfam, že si tú situáciu dobre vybavuješ a radšej sa doučíš pravidlá. Mimochodom, je mi absolútne ukradnuté, či a komu odpustíš alebo nie. Ale verím, že mne odpustíš za to, že som ťa adekvátne potrestal. A verím aj v to, že si sa poučil a už sa to u teba nebude znova opakovať :?

Hm.. si moc věříš že ti odpustím.. ale za taková slova máš smůlu.. :) Radši nedávej bany za takové blbosti a snaž být féroví admin a ne si hrát na pána..
    Obrázek
    CZDiamond
    Drbna
    Drbna

Příspěvekod Maxipes » 09 srp 2017, 19:25

Kvinto postupoval jednoznacne spravne.

Pokracuj v nastolenem trendu a budes po zasluze odmenen.
    Maxipes
    CS 1.6 Admin
    CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy