• Stránka 1 z 1
[zamítnuto]Admin práva Gamesites.cz ^HideNSeek
Zdravím,rád by som požiadal o admin práva na HNS serverech
Nick v hre : VenomAceHigh
Nick na fóre : VenomAceHigh
Profil na fóre : ucp.php?i=prefs&mode=personal
Vek : 18 /11.11.98/
Steam nick : eeckoner
Nejaké bany alebo prehrešky - na inom servery ale dávnejšie stiahol som Csko po 2 rokoch a začalo ma to baviť kým mam nejaký volný čas.
Niečo o sebe : Tak miesto Cska sa venujem rapu možte si vypočuť na YT ESKO music , rád jazdím na skate a bmx , mal som vlastný server HNS block a dokončujem si strednú školu kuchára.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : chcel by som pomáhať ľudom učiť sa HNS preto že je to zábava , sám sa ešte rozohrávam kedže hrám po 2 rokoch ale dostanem sa do toho pomaličky a chcel by som aby sa dodržiavali na HNS serveroch pravidlá.
Ďakujem za prečítanie Pekný Deň
Nick v hre : VenomAceHigh
Nick na fóre : VenomAceHigh
Profil na fóre : ucp.php?i=prefs&mode=personal
Vek : 18 /11.11.98/
Steam nick : eeckoner
Nejaké bany alebo prehrešky - na inom servery ale dávnejšie stiahol som Csko po 2 rokoch a začalo ma to baviť kým mam nejaký volný čas.
Niečo o sebe : Tak miesto Cska sa venujem rapu možte si vypočuť na YT ESKO music , rád jazdím na skate a bmx , mal som vlastný server HNS block a dokončujem si strednú školu kuchára.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : chcel by som pomáhať ľudom učiť sa HNS preto že je to zábava , sám sa ešte rozohrávam kedže hrám po 2 rokoch ale dostanem sa do toho pomaličky a chcel by som aby sa dodržiavali na HNS serveroch pravidlá.
Ďakujem za prečítanie Pekný Deň

-
VenomAceHigh - Kolemjdoucí
[zamítnuto]Admin práva Gamesites.cz ^HideNSeek
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin práva Gamesites.cz ^HideNSeek
Chybí SID, chybí HLSTATS, chybí snaha pomoci portálu.
Zamítnuto.
Zamítnuto.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1