• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] TheRohlikar / JB 2
Takže jak bych začal, tento admin se připojil na server. Byl jsem u CT a byla mapa jb_osasis_prefinal2. Simon měl v boxu Tčka a jedno Tčko co bylo mimo box spustilo náhodu a další takové ty atrakce nebo nevím jak to mám nazvat. Všichni utekli ale jedno Tčko bylo uvnitř v boxu a s CTčkama jsme zabili to Tčko které mačkalo ty tlačítka. Hned jsem běžel k tlačítkům a ty tlačítka jsem chtěl nějak vypnout nebo tak, JENŽE JSEM BLBEC zmáčkl tlačítko k další té atrakci a bohužel to Tčko v boxu zemřelo. Admin Rohlikar mě vzal do grabu a grabnul mě o zem bez nějakého toho upozornění nebo aby to se mnou nějak rozumně vyřešil. Ano udělal jsem chybu a za to jsem se i dokonce hráčovi omluvil a hned jsem další kolo hlásil VD Simonovi. Jenže asi tak po cca 30 sekundách jsem dostal zákaz k CT. Wut? Trošku jsem se pak s adminem chytl a za to se mu chci omluvit. Ale prostě nechápu za co jsem dostal ten zákaz k CT když jsem se za prvé hráči omluvil a za druhé jsem mu nahlásil VD. 

GAMESITES
EVIP JB 1
VIP TS3
VIP Gamesites Forum

EVIP JB 1
VIP TS3
VIP Gamesites Forum

-
ViceroYwp - Amatér
[Vyřešeno] TheRohlikar / JB 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TheRohlikar / JB 2
Byl jsem přítomen v situaci a chtěl bych se vyjádřit...ano každej dělá chyby ale prostě Viceroy se omluvil a nahlašoval VD a prostě přijde mi to padlé na hlavu že prostě se omluvil a hned nahlašoval
jako nevím nechci nic psát vím je to podle toho jak to na admina působí ale i tak si myslím že admin mohl varovat spíše děkuji : Kofola. 

- Danielbar007
- Amatér
Aj ja som bol CT. A videl som to. Hráč mi nahlásil všetky VDČka čo mal..
-
Mae - Kolemjdoucí
Zdravím,
omlouvám se za ban. Byl zbytečný, nicméně se neomlouvám za to, jak jsem v tu chvíli reagoval - tedy grab -> kill. V boxu běhalo jedno T ("zase ten Tafi"). Neřešil bych, kdyby jsi zapl jen ty barvy, ale zmatkovitě jsi začal stiskat tlačítka. Zmatkovitě to však vypadalo jen ze tvé strany, z mé to vypadalo tak, že ho prostě "free-killuješ".
To, co přišlo potom, mě však spíše pobavilo, i když mi to přišlo zbytečné... tak jako později ten ban.
Co se týče banu, omlouvám se.
Co se týče grabu, nemyslím si, že mám za co...
edit: Dodám, že omluvu jsem neslyšel/nečetl, to, že dostal VD jsem pak jistě zaznamenal.
omlouvám se za ban. Byl zbytečný, nicméně se neomlouvám za to, jak jsem v tu chvíli reagoval - tedy grab -> kill. V boxu běhalo jedno T ("zase ten Tafi"). Neřešil bych, kdyby jsi zapl jen ty barvy, ale zmatkovitě jsi začal stiskat tlačítka. Zmatkovitě to však vypadalo jen ze tvé strany, z mé to vypadalo tak, že ho prostě "free-killuješ".
To, co přišlo potom, mě však spíše pobavilo, i když mi to přišlo zbytečné... tak jako později ten ban.
Co se týče banu, omlouvám se.
Co se týče grabu, nemyslím si, že mám za co...
edit: Dodám, že omluvu jsem neslyšel/nečetl, to, že dostal VD jsem pak jistě zaznamenal.

#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
V pohodě, grab bych ještě pobral ale ten zákaz k CT když jsem se mu omluvil a nahlásil mu VD. No nic, stává se. Každopádně za tu "menší hádku" se ti chci omluvit, neměl jsem reagovat tak blbě no. 

GAMESITES
EVIP JB 1
VIP TS3
VIP Gamesites Forum

EVIP JB 1
VIP TS3
VIP Gamesites Forum

-
ViceroYwp - Amatér
Oba jste se omluvili a příště budete oba dávat větší pozor.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1