Vše ohledně kategorie serverů: Furien Servery

Dotaz a omezení FPS by Flex

Příspěvekod Flex » 19 srp 2017, 12:13

Zdravím :) ,
jsem Flex, rád hraju furien servery, ale není mi jasná 1 věc a 1 věc bych chtěl omezit.

1) Jde o to, že admini dávají slay za to, že někdo kempí, někteří dávají upozornění, abychom jako CT ani T nekempili. Nechápu, proč by CT nemohli kempit. Vždyť naším cílem je zabránit plantu, a pokud ještě plant není, nic mi nezakazuje kempit na místech krom rohů, spawnů a nepřístupných místech ( 2) Zákaz kempiť ( Na neprístupných miestach, v rohu a na spawne!) - čili já mohu kempit, pokud nejsem tam, kde je vypsáno toto), proč mi tedy admin zakazuje kempit na mapě aztec v těch 2 místnostech, když tam každé kolo naběhne několik furienů, přece nepůjdu pryč..(situace před 4 měsíci +/-). Další věc, mapa aztec2. Nedávno admin na této mapě psal, že jako CT nesmíme kempit na tom plantu, až po tom, co bude drop, mou otázkou bylo proč, je to přeci plant, prý nesmíme, že je to spawn. Je to pravda, nebo je to blbost? Má otázka je tedy, smím jako CT kempit, krom těch 3 situacích (roh, spawn, nepřístupně místo) :?:

2) Prosím Vás :roll: , omezte ty fps aspoň na 150. Hrát na serveru s někým, komu maminka koupila našlapanou mašinu, protože Pepík vyhrál soutěž v jezení dortíků, a následně nám tam začne ukazovat, jak náramně umí strafy s 1000 fps+, není opravdu skill, jelikož podle mého ani sám neví, kam vlastně letí, random si klikne a random dá kill, navíc to Pepíka začne i bavit a potom se boostuje o rampu a vůbec mu nevadí, že kolem něj lítají 3 furieni a jeho spoluhráči umírají s tím, že jím tento super spoluhráč ani nepomohl, jelikož má plnou práci točit myší jako o závod a do toho mačkat a držet space s písmenky A a D :evil: . ( já sám všechny tyto blbosti jako je BGS a SGS a boost o rampu zvládám, jsem schopnej dělat to, co náš již zmíněný Pepík, ale proč, když můžu jít rovně a zabít tak aspoň 1 furiena, na rozdíl od tohoto klučiny). Tím chci říct, že i bez těchto blbostí byl furien dříve velmi oblíbeným serverem, ale nyní slyším hodně lidí, které potkávám, říkat, že už se to nedá hrát, nebylo by to za špatně to omezit.

Neberte to jako troll, nebo jako urážku všech hráčů, který si svou mašinku koupili sami, jen jsem Vám to chtěl trochu odlehčit Pepíkem ;) . Je to opravdu hrozný, hrát s hráčem, který vůbec nelze trefit, protože je opravdu rychlý a netrefitelný :idea: . Zde pomůže už jen fullout, a to ho stejně nezabije, protože mu dáme 2 hity a je pryč.

Doufám, že mi na to aspoň někdo z výše posazených odpoví, zatím příjemné hraní, ZDAR
Flex
Uživatelský avatar
Flex
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 144
Registrován: 13 črc 2015, 15:16

Dotaz a omezení FPS by Flex

od Rumcajz » 19 srp 2017, 12:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Dotaz a omezení FPS by Flex

Příspěvekod SendyPlankton » 21 srp 2017, 14:09 VIP

Zdarec

K bodu 1:
Jde o to, že admini dávají slay za to, že někdo kempí, někteří dávají upozornění, abychom jako CT ani T nekempili.

- Když tě jen upozorní, je to jejich dobrá vůle (stejně jako u nadávek máš dostat kick hned, ale když ti řekne uklidni se, tak ti dává možnost, že se to nebude opakovat. U kempu máš to samé slay/grab, kick ban)
- CT můžou stát na plantu, ale nesmí čupět v rohu (výjma drop) když po spawnu chodíš, kemp to není

proč mi tedy admin zakazuje kempit na mapě aztec v těch 2 místnostech

- protože jsou to katy, pokud ti tam T rushnou, můžeš je postřílet, ale jak tam žádný T není a ty se tam zdržuješ, bere se to jako kemp

Další věc, mapa aztec2

- toto je sporná mapa, protože sdílí spawn s plantem, napiš nejlépe PMku Groosovi, ten ti to vysvětlí

Kdyby sem ti to měl shrnout, můžeš chodit po plantu (ne stát v rohu), katy na dustech, aztec = pokud tam jen chodíš a nejdeš ven, to je bráno jako kemp (pokud tam nemáš drop)

K bodu 2 budu stručný. Zvažoval se lock FPS, ale nakonec z toho sešlo, protože kdyby se lockli FPS, tak ten furien nikdo hrát nebude, protože většina má ve zvyku tahat ty FPS, jak si psal
Kód: Vybrat vše
https://steamcommunity.com/id/laozyn/

EX - Cs 1,6 Admin
EX - Furien CHH
Uživatelský avatar
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1312
Registrován: 05 dub 2015, 17:27
Bydliště: Ostrava

Re: Dotaz a omezení FPS by Flex

Příspěvekod Flex » 21 srp 2017, 17:56

Ahoj,
dobrá, tak jo, děkuji za vysvětlení a příjemné hraní. Zdarec :)
Flex
Uživatelský avatar
Flex
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 144
Registrován: 13 črc 2015, 15:16


Zpět na Furien Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků