Vše ohledně kategorie serverů: Public Servery

Nechtěli byste něco udělat s autobalancem?

Příspěvekod Mrkev42 » 23 srp 2017, 18:14

(d2#1, ale ten problém asi bude existovat na všech serverech)

Posledních pár dnů je to strašné. Není přece normální, aby jedna strana vyhrála 10 kol v řadě, aby mapy končily třeba 50:30 a aby v jednom týmu bylo 5+ lidí se skóre např. 18:5.

Sám se snažím jít pomoct slabšímu týmu když to jde, ale i já jsem jen člověk a taky mám rád pěkná čísla u svého jména. Hraju to už spoustu let a něco ustřílím, ale ani já nedokážu ubránit plant když na mě vyběhnou tři VIP aimeři zatímco můj tým hází granáty na longu. Jak se potom musí cítít průměrný hráč, který sotva nakoupí a už ho rushuje reconnecter?

To ani nemluvím o neochotě dobrých hráčů jít pomoct druhé straně, aby si náhodou nepokazili rank. Zeptal sem se jednoho z nich, proč nejde k nám. Odpověděl mi "na jatka nejdu ja jsem nacek vy zidi." Většina lidí raději mlčí. Je velmi zvlaštní, že těch pár, kdo jde pomoct, jsou většinou i dobří týmoví hráči, se kterými je radost hrát. Kdo by si to pomyslel. :roll:


Ale dost kecání - prostě a jednoduše PTB neplní svou práci.
Obrázek
Mrkev42
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 9
Registrován: 11 led 2015, 22:49

Nechtěli byste něco udělat s autobalancem?

od Rumcajz » 23 srp 2017, 18:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Nechtěli byste něco udělat s autobalancem?

Příspěvekod ImCadogan » 23 srp 2017, 18:39 VIP

Problém je aj, že VIP,EVIP hráčov je hrozne veľa a na D2only1 ani nehovorím no a oni majú protekciu proti prehadzovaniu.
CS 1.6 Admin
Redaktor
Uživatelský avatar
ImCadogan
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 186
Registrován: 02 srp 2017, 22:40
Bydliště: Slovensko

Re: Nechtěli byste něco udělat s autobalancem?

Příspěvekod Mrkev42 » 23 srp 2017, 18:50

To mě napadlo taky, že VIP maj protekci, ale to samé se začalo dít před asi půl? rokem na classicu, a tam myslím nejsou VIP (nebo alespoň určitě nemají výhody). Zvláštní, protože do určitého dne vše fungovalo OK a pak najednou ne.

A určitě není takový problém zrušit ochranu proti přehazování. Oni to přežijou.
Obrázek
Mrkev42
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 9
Registrován: 11 led 2015, 22:49

Re: Nechtěli byste něco udělat s autobalancem?

Příspěvekod piri » 23 srp 2017, 20:46

Mrkvajs, ty ještě něco ustřílíš,jo? :lol: Jinak souhlas s tebou.
Obrázek
Uživatelský avatar
piri
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 2417
Registrován: 07 bře 2014, 15:20

Re: Nechtěli byste něco udělat s autobalancem?

Příspěvekod N212 » 23 srp 2017, 21:05

Tento problém existuje na viacerých serveroch, proste PTB chýba!!! A netrepte, že VIP a EVIP neprehadzuje, ono to neprehadzuje nikoho, iba vyrovnáva počet hráčov v tíme. Keď bolo PTB na serveroch, tak som mal EVIP a aj tak ma prehadzovalo, tak neviem aká ochrana...

VRÁŤTE NA SERVERY PTB!!!

To je už neúnosné a nežiadúce, aby bolo furt 30:0 pre T na dust2 a potom sa všetci CT odpoja a na servery nehrá nik, to ste si ešte nik nevšimli, že furt ubúda počet hráčov??? Ako máme takto hrať? Kedysi bolo PTB a všetko išlo pekne, aj hráči hrali a prehadzovalo to a vyrovnávalo tímy, nehovorte, že to nefunguje iba na EVIP hráčov a na ostatných áno, lebo ono to nefunguje vôbec!!!

Už to prosím opravte a aj to AFK kickovanie.

Skúste tam ísť hrať a uvidíte ako moc sú hráči z toho znechutení, že je furt over a nik sa nechce prehodiť do druhého tímu a potom sa všetci odpoja a server prázdny. Hrávam na dust2 only 4 a toto sa tam stáva neustále, robte s tým niečo!!!

Ďakujem, ale už som fakt z toho znechutený, chcem si zahrať a nie je s kým...

JE TO VÁŽNY PROBLÉM!!!
Obrázek
Uživatelský avatar
N212
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 65
Registrován: 18 led 2015, 12:40

Re: Nechtěli byste něco udělat s autobalancem?

Příspěvekod MrTommy » 17 zář 2017, 11:50

Ohayo,

Dovolím si súhlasiť s každým, kto niečim prispel do tejto diskuzie. Popravde, aj ja som mal chuť už niekoľko krát prispieť týmto do diskuzie, pretože PTB už niekoľko dní, týždňov a mesiacov robí problém nie len mne, ale aj viacerým normálnym hráčom.

Už nie raz, nie dva-krát vznikli na servery hádky medzi neochotnými VIP hráčmi (teda AWP fraghuntermi), ktorí si len x kôl zbierali fragy s kukadlom na spawne, zatiaľčo ich team-mati niekoľko krát prebojovali cestu k druhému teamu, ktorú ale protivníci nemohli obraniť.
Pretože Jožko je 15 kôl afk a nehýbne stojí na mieste, Ďuri každé kolo mení krabice za ktoré by sa skryl, Feri sa túla po mape pričom sa nevie prečo, pozerá do zeme. Dokonca aj Pejko nevie čo robí a je v hre mimo, avšak z plných síl sa snaží ubraniť svoje teritórium. Jediný hráč, na ktorého je možné sa spoliahnúť je Tommy, ktorý má dobrý aim a ročné skúsenosti s hrou, avšak miesto toho aby sa sústredil si vypisuje s druhým tímom o tom, ktorý Peťo či Dávid by šiel na výpomoc k slabšiemu tímu.
No nie, to sa bohužiaľ nestane, Peťovi sa totiž pohodlne sedí s kukadlom v okne a Dávid má príliš veľké ego a veľa skúseností, tak prečo by si skazil svoju reputáciu len preto, že má hrať s nejakými ,,botmi"?

No, ja si myslím že tieto situácie každý z nás pozná, avšak jedno nešťastie narazilo na ďalšie ktoré môže niekomu píliť nervy viac a o tomto sa s vami pekne krásne podelím:
Admin Maťko sa pripojí do tímu k Peťovi, Dávidovi, Jarovi a Marošovi (teda inak povedané - pripojil sa do overu). Tommy je šťastný, že konečne na server dorazil admin, tak mu už bez nervov píše do správy ohľadom kempu, overu a jednoducho teambalance. Lenže Maťko to ignoru.. teda, nie ignoruje, ale serie na to, čo sa mu Tommy snaží vysvetliť a čo vlastne urobí? Prostredníctvom VIP výhod si zoberie kukadlo, rozmiesti sa na výhodnej pozícii a len 2 minúty čaká, či mu nejaká chudak ovca, nebude bežať do rany.

Týmto chcem upozorniť nie len na niektorých adminov gamesites, ktorí na niektorých serveroch korunujú, nesleduju hru a robia si čo chcú (Pretože prečo nie? Však som admin Maťko a môžem si robiť čo chcem), pričom sami môžu porušovať pravidla hry a toto je dosť veľký problém (!!!), takže myslím si že je dobré si každého nového admina nejako preveriť.

Ale nie, už dosť rečí. Je síce vašou povinnosťou kontrolovať hráčov na serveri, lenže toto sa tu predsa nerieši.
Myslím, že by bol dobrý nápad na servery nahodiť novú verziu PTB, teda že bude rovnomerne premiestňovať hráčov aby nenastala situácia napísaná vyššie, ale každý hráč si mohol spokojne hrať a aby sa práve teraz ukázal pravý skill VIP hráčov.

Týmto ukončujem svoj ,,sloh" a už chcem len popriať každému krásny zvyšok dňa,
sayonara,

Tommy.
Obrázek
Uživatelský avatar
MrTommy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 11
Registrován: 17 zář 2017, 11:05


Zpět na Public Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků