Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyr.]mfk / jb2

Příspěvekod TheRealShadow » 25 srp 2017, 18:21

nick: zase ten Tafi
Steam ID: STEAM_0:1:107839638 https://ctrlv.cz/z5Fe
datum a čas: 25.8. 2017 19:00 cca
popis situace: simon řekl běžte do boxu, všichni šli a všechny postřílel.
důkaz: http://leteckaposta.cz/462183786
čas na demu: 24:42
TheRealShadow
Pokročilý
Pokročilý

[Vyr.]mfk / jb2

od Rumcajz » 25 srp 2017, 18:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: mfk / jb2

Příspěvekod Knedlajs » 26 srp 2017, 11:28 VIP

Slovo pardon, ktoré bolo sotva počuť, mi nepríde ako postačujúce ospravedlnenie zo strany Akademika.
Preto má presne deň na to, aby si uvedomil, čo hovorí: https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=4320
Dávať BAN na 2 dni za MFK by bolo prehnané.

Ďalej, frázy ako na posero atď by sa v jeho slovníku taktiež nachádzať nemali.

Díky moc za nahlásenie.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [Vyr.]mfk / jb2

Příspěvekod Tafi » 26 srp 2017, 14:16

Když jsem dal příkaz, že mají jít do boxu, vůbec sem si to neuvědomil. Tuto situaci si přesně pamatuji a měl jsem za to, že jsem řekl, že mají jít do bazénu. Nejspíš jsem se ve spěchu přeřekl. Několikrát jsem se ujišťoval, zda jsem to opravdu řekl a když mi to bylo z více stran potvrzeno, tak jsem se omluvil. Omluvil jsem se tak, že jsem řekl pardon.

Pardon, ale nebudu nikomu líbat nohy a nosit snídaně do postele jenom za to že jsem se spletl, sakra. Už jsem zažil spoustu případů, když se spletli i admini, uznali chybu a toť vše. Ale vážně nemám potřebu hlásit každou pi.., blbost, za kterou se člověk omluví, na forum. Snad když se omluví a už se to neopakuje tak je to O.K. ne ? 100% případů kdy jsem někoho nahlásil na forum byli lidé, kteří něco udělali a neomluvili se. Když někdo udělá blbost a pak se omluví, tak si řeknu "v pohodě, uznal chybu" ..

Knedlajz, píšeš : Slovo pardon, ktoré bolo sotva počuť, mi nepríde ako postačujúce ospravedlnenie zo strany Akademika.
Preto má presne deň na to, aby si uvedomil, čo hovorí..

Chceš mi tedy říct, že kdybych řekl: "Ctihodní hráči a milé hráčky, omlouvám se vám vřele za toto nedopatření z mé strany a věrně slibuji, že se tato událost už nebude opakovat. Prosím odpusťte mi." , tak bych nedostal ban na 24hodin ? Nepřijde ti to na hlavu ?

Dokonce jsem v pokračování dema žádal Shadowa o to ať mi to demo pošle .. měl jsem zájem se na něj podívat..

Prostě jenom mi přijde na hlavu to, že píšete, že akademik má být respektovaný člověk a přitom mi dáte denní ban za první prohřešek jakožto akademik za který sem se omluvil.

A ohledně toho, pro vás vulgárního slova, POSERA, chci jen říct, že posera se rovná strašpytel, nebo člověk který se bojí. Bylo to myšleno ze srandy a pochybuji, že to někoho na serveru urazilo. Nemluvím jako dlaždič a od doby co jsem akademik už vůbec ne, ale vážně si nenechám diktovat jak mám mluvit a jak ne. Mluvím tak jak mi huba narostla.

Nojo, člověk by měl věřit jenom sám sobě, jelikož i mezi přáteli se kterými dobře vychází se mohou najít práskačské krysy.
Tafi
Mistr
Mistr

Příspěvekod Knedlajs » 26 srp 2017, 14:42 VIP

Tafi píše:píšete, že akademik má být respektovaný člověk

V živote som to nenapísal. Nabudúce namiesto slova Akademik napíšem len hráč, ak to tak chceš, mne je to jedno.

Tafi píše:za který sem se omluvil.

To, že si ty niečo zamrmleš popod nos ja neberiem ako omluvu.
Stačilo povedať niečo na štýl: "Naozaj som to povedal? Tak potom prepáčte, moja chyba, už sa to nestane, dám vám VDčka."
Zdôrazňujem, že VD si hráčom nedal. Aj preto máš BAN.

Tafi píše:nenechám si diktovat jak mám mluvit a jak ne. Mluvím tak jak mi huba narostla.

Nikto ti nič nediktuje. Na serveri sú stanovené isté pravidlá, ktoré budeš dodržiavať tak, ako každý. Ak to v pláne nemáš, tak sa nečuduj, že máš BAN. Aroganciu nebudeme trpieť.

Ak máš ďalšie dotazy, kontaktuj ma v PM. Tu je to vyriešené.
V prípade ďalšieho zbytočného SPAMu sa topic uzamkne.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Tafi » 26 srp 2017, 14:50

v tom případě nechápu proč nemám ban za MFK ? Protože těch hráčů bylo na nahlášení vd trochu moc.. Proč si mi teda dal ban za neschopnost simona a ne za MFK ?

e. Knedlajs: Nebol to MFK. Už niekoľkokrát bolo všade písané, že MFK nie je od počtu hráčov. Je to na posúdení Admina. Ja túto situáciu neberiem ako MFK. Bola to len tvoja Neschopnosť, že si ich vyzabíjal. Za to máš aj BAN. Na serveri bol dostatok hráčov na to, aby s nimi Simon ďalšie kolo mohol tvoriť hru. Aj keby títo mali VD. Mal si im ho dať a poriadne sa ospravedlniť. Ako som písal hore, LOCK.
Tafi
Mistr
Mistr

Příspěvekod TheRealShadow » 26 srp 2017, 14:57

Jen pro pobavení bych sem chtěl dát tafiho reakci a co mi psal na steamu :D :
Tafi: zkurevná nulo :*
Tafi: odstran si me z přátel žebráku spíčený
Tafi: nepiš mi ty špinavá píčo , jenom si mě odeber at mi pořád nebliká na obrazovce nějaká práskačská nul
Tafi: nemůžu za to že si tě matka neumí vychova
Tafi: *vychovat
Tafi: kryso zasraná :p
Tafi: doufám, že sis udělal aspon plus u pusinky
Tafi: ze te ted bude respektovat
Tafi: mám v piči tebe pičo
Tafi: odeber si mě
Tafi: špíno zkurvena
Tafi: horší jak cigáni
Tafi: vyhulená gumo
Tafi: zkončíš v parnu ňoumo
Tafi: jenom nechápu proč mě udáš za něco za co se omluvím, když víš, že mi tím můžeš posrat celeho akademika
Tafi: ty jsi ten typ, co když v životě uvidí někoho uspěšnějšího tak ho strhne nazem místo toho aby se stal uspěšným taky
Tafi: jsi nula co bude jenom hulit a užívat si života .. nedodělá školu a bude mít práci jako nějaký dělník nebo otrok ..
Tafi: skap ty zkurve
Tafi: ty jsi ten typ co by udal nejlepšího kámoše na fizlech jenom aby si zachranil vlastni prdel
Tafi: jsi nula
Tafi: směj se dokud můžeš .. za 10 let ti z páárna vypadají zuby a do smíchu ti nebude
Tafi: ty kriple z píč
Tafi: *píči
A ještě bych rád dodal, Tafi my jsme spolu nikdy kamarádi nebyli a jak už jsem ti psal, můžeš být jen rád, že jsem tě nezačal nahlašovat už dřív, to by tě beztak ani na tu akademii nevzali. :D Myslíš si, že budeš dávat FK a MFK a bude ti to procházet, když ze sebe uděláš neviňátko, ale jsi na omylu. :) Já si nenechám kazit hru, tak se vyplač a zkus hrát normálně. To bude určitě lepší pro tvou kariéru velkého akademika.

e. Knedlajs: To, čo si píšete na STEAMe, je len medzi vami. Riešiť sa to tu nebude.
TheRealShadow
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na JailBreak Servery