• Stránka 1 z 1
[V] Stížnost na hráče Awee(cti ejvi)
STÍŽNOST NA ADMINA AWEE(CTI EJVI)
Hráč Awee dlouhodobě nezvládá funkci admina . Mezi hráči je neoblíbený a respekt má jenom protože se hráči bojí pouze jediné věci co umí a to dát Permaban
Dále bych chtěl říct to aby jsi na serveru nelezl k CT když neumš ani pořádně pravidla a když dáš FK tak ten tvůj argument "Tohle je CSGO na to si musíš zvykat"
Kdyby takhke argumentoval jiný hráč už by jsi se oháněl banem .
Také nepochopím proč jsi tak histerický když si někdo na serveru dovolí dát nick "Awee" .
Takhle jsem nikdy neviděl reagovat ani malou holku .Myslím že tvá histerie a oháněním se banem akorát vypovídá o tvém charakteru a o tom že jsi očividně duševně slabý člověk.
Poslední věc kterou jsi nasral nejen mě ale i spoustu dalších hráčů je zrušení admina Thruua . To že ho nahlásí hráč který pravidelně chodí provokovat adminy na server a ty se nahlášením vůbec zaobíráš je nesmysl . Admin Thruu byl jeden z nejlepších a nejoblíbenějších adminů vůbec. Jeho zrušením jsi akorát potvrdil to co jsem si myslel a to že jsi ***.
Jinak si myslím že i JEPHI by byl lepší admin než ty a mačkáš mi hada debile
Doufám že si nahlášení přečteš , ale taky doufám že ho vyřeší někdo jinak než ty sám protože pokud to budeš řešit ty všichni předem víme jak to dopadne
Hráč co tě nemá rád Matrnožka
Hráč Awee dlouhodobě nezvládá funkci admina . Mezi hráči je neoblíbený a respekt má jenom protože se hráči bojí pouze jediné věci co umí a to dát Permaban
Dále bych chtěl říct to aby jsi na serveru nelezl k CT když neumš ani pořádně pravidla a když dáš FK tak ten tvůj argument "Tohle je CSGO na to si musíš zvykat"

Také nepochopím proč jsi tak histerický když si někdo na serveru dovolí dát nick "Awee" .
Takhle jsem nikdy neviděl reagovat ani malou holku .Myslím že tvá histerie a oháněním se banem akorát vypovídá o tvém charakteru a o tom že jsi očividně duševně slabý člověk.
Poslední věc kterou jsi nasral nejen mě ale i spoustu dalších hráčů je zrušení admina Thruua . To že ho nahlásí hráč který pravidelně chodí provokovat adminy na server a ty se nahlášením vůbec zaobíráš je nesmysl . Admin Thruu byl jeden z nejlepších a nejoblíbenějších adminů vůbec. Jeho zrušením jsi akorát potvrdil to co jsem si myslel a to že jsi ***.
Jinak si myslím že i JEPHI by byl lepší admin než ty a mačkáš mi hada debile

Doufám že si nahlášení přečteš , ale taky doufám že ho vyřeší někdo jinak než ty sám protože pokud to budeš řešit ty všichni předem víme jak to dopadne

Hráč co tě nemá rád Matrnožka

-
Matrnozzka - Kolemjdoucí
[V] Stížnost na hráče Awee(cti ejvi)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na hráče Awee(cti ejvi)
Drzim palce !!

e.Life: ty to taky posíláš všude

e.Life: ty to taky posíláš všude

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Díky Garline pokud to vyjde tak si k tobě do Penny půjdu koupit nealkoholický šampáňo a zalijeme to spolu 

-
Matrnozzka - Kolemjdoucí
Matrnozzka píše:Díky Garline pokud to vyjde tak si k tobě do Penny půjdu koupit nealkoholický šampáňo a zalijeme to spolu
A co konkretne ma vyjst ?

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Chcel by som sa priznat ze som gaj 

Steam: goo.gl/pFQJkd
"Chci to všechno hned teď, víš
hledám cíle, který jen tak netrefíš."

"Chci to všechno hned teď, víš
hledám cíle, který jen tak netrefíš."

Taygete píše:bac bac zlý wajx au au
-
Wajx - Drbna
Chcel by som sa priznat ze som gaj 

GO TTT Admin - 24.9.2017 - 13.07.2019 / 1.11.2019 - 21.11.2020
GO ALL servers
„Všechno co má svůj začátek, má i svůj konec.“
GO ALL servers
„Všechno co má svůj začátek, má i svůj konec.“
-
TenLula - Profesionál
Chlapci to že jste teploušcí víme dlouho 

-
Matrnozzka - Kolemjdoucí
Matronozka ....
Awee síce niekedy FK dá (csgo nehrá dlho) ale určite ho nedá z neznalosti pravidiel keď ich sám tvorí brain please.
Môžete byť radi že vôbec na csgo prišiel.
Samozrejme vám by sa bez neho hralo lepšie lebo by si admini ako bol thrue alebo CK vymýšľali naďalej svoje pravidlá (viz. Upravený topick v servery-jb kde sa admin CK-Pp snaží robiť mudreho ale bol jediné na smiech...)
Keby awee nedošiel na go tak to môžu zavrieť...
Btw najlepší admin není rozhodne thrue ktorý sám pravidlá neovladal dostatočne a nemal autoritu.
Brookly to je ten najlepší a najschopnejsi.
Hej a pred editom, smazanim môjho príspevku vám chcem popriať krásny zvyšok dňa .
Btw. Ten kto ti dovolí robiť čo chceš lebo je tvoj kamarát není vždy najlepší .
Awee síce niekedy FK dá (csgo nehrá dlho) ale určite ho nedá z neznalosti pravidiel keď ich sám tvorí brain please.
Môžete byť radi že vôbec na csgo prišiel.
Samozrejme vám by sa bez neho hralo lepšie lebo by si admini ako bol thrue alebo CK vymýšľali naďalej svoje pravidlá (viz. Upravený topick v servery-jb kde sa admin CK-Pp snaží robiť mudreho ale bol jediné na smiech...)
Keby awee nedošiel na go tak to môžu zavrieť...
Btw najlepší admin není rozhodne thrue ktorý sám pravidlá neovladal dostatočne a nemal autoritu.
Brookly to je ten najlepší a najschopnejsi.
Hej a pred editom, smazanim môjho príspevku vám chcem popriať krásny zvyšok dňa .
Btw. Ten kto ti dovolí robiť čo chceš lebo je tvoj kamarát není vždy najlepší .
-
OrIoN7531 - Drbna
• Stránka 1 z 1