I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

MFK/Sorry/JB1

Příspěvekod Marcus » 28 črc 2017, 09:02

Zdravím.

Včera na mapě bailonix v jednom kole simon zadal atrakci vežičky při které vše vysvětlil. Hráču bylo 9 a simon říkal vytvoříte vežíčky, kde budou přesný počet hráču a kdo tam bude navíc tak to neplatí. No simon řekl 3 logicky by to vyšlo 3×3 ale v jedné skupince bylo 3 druhé 4, natož simon řekl dobře, že tam jeden je navíc natož hráči zareagovali a všichni začali dělat 3 věžíku, ale admin Sorry nanic nečekal a zabil je.
Jak začal vysvětlovat atrakci celou tam neni na demu, ale pak jsem to pustil a ještě to v průběhu hry simon vysvětloval, takže je dost jasné co a jak. I Asdf mu tam psal že jsou po 3, a je taky vidět, že simon se taky divil zřejmě proč je zabil podle mě. :lol:

Admina jsem se ptal proč je zabil a že mu pošlu demo, ale odpojil se...

Tu je demo: http://leteckaposta.cz/642456452 podívejte se na to celé moc dlouho to netrvá.
Marcus
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

MFK/Sorry/JB1

od Rumcajz » 28 črc 2017, 09:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: MFK/Sorry/JB1

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 29 črc 2017, 05:57

Dotyčný admin se vyjádří.
Verdikt bude doplněn do konce prázdnin.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Marcus » 01 zář 2017, 09:13

1.9. 2017 :geek:
Marcus
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod TheRohlikar » 02 zář 2017, 12:27

Ahoj,

administratora jsem kontaktoval. Omlouvame se ze takove zpozdeni... Pravdepodobne se stiznost prehledla. :)

Rozko
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod KenTik » 02 zář 2017, 16:14 VIP

Pardon, jsem autista a ani si neuvědomuji, jaké si dávám jména ve hře.. Proto jsem ani nevěděl, že tato stížnost je směřována na mě.

K demu.
Nemáš tady celé kolo. Simon na začátku říkal, že se tam nikdo nebude plést k nim. To že jsou hráči blbí a jdou dělat věžičku v 50 lidech je jejich mínus, a tak dostali kill. První mělo dostat kill to VIP, protože tam bylo navíc a ta další zebra a vip by už s nikým věžičku utvořit nemohli = smrt. Simon (Jim Carry) měl stejnou odpovědi jako já a neměl nic proti killům, takže jsem dále neřešil. ;)
Admin since 24.3.2016

Obrázek
KenTik
Spamer
Spamer

Příspěvekod Marcus » 02 zář 2017, 17:44

Celé demo tam neni, v průběhu hry Jim říkal co dělat.
Byl přesný počet hráčů na víc věžíček, hráči mohli dokončit, na demu je vidět, že hráč hned co jim řekl, že tam přebývá hráč zaregoval a šel na tu další věž. Nemyslím, že zato měli mít kill, kill by měl mít v tů dobu co fakt bude navíc ve věžicce a další vežička bude taky v celku tudíš například 3 3 2.

Prostě podle mě je to nesmyl co udělal simon. Vysvětlil atrakci a v průběhu hry do ni zasahoval. A tam se to celé domotalo.
Ode mě ve stížnostech na adminy vše, v dalších už nepokračuji nebo s právama budu mít amen ;)
Marcus
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Stížnosti na Adminy