• Stránka 1 z 1
[Zamietnute] Žádost o práva na JailBreak
Nick ve hře: *Mr.Master*
Nick na fórum: SirMasterisek
Profil na fórum: sirmasterisek-u57310.html
Věk: 18 Let
Steam ID: STEAM_0:1:188296935
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=196705
Nějaké bany nebo prohřešky: Nemám žádné.
Něco o sobě: Tak jmenuji se Aleš je mi 18 let na Gamesites hraji od 14 let +- s pauzou 1,5 roku. Stále chodim do školy právě jsem ve 3 ročníku Střední školy odborné. Hrával jsem hokej aktivně 13 let ale bohužel sem s tím musel skončit. A právě teď už hledám další zálibu ve které budu aspoň tak stejně dobrej jako na hokeji. A myslím že bych na to měl mnoho času se věnovat tomu být adminem samozřejmě až přijdu ze školy. Myslím že jsem v pohodě nedělám nikde potíže a pokud něco udělám špatně snažím se to napravit a poučit se z toho a snažím se stále zdokonalovat.
Proč zrovná já: Jak jsem psal mám mnoho volného času který bych mohl věnovat zadržení nepořádků na serverech. Dále si myslím že pravidla znám a pokud si nejsem jist tak se nebojim zeptat a poučit se ale myslím že to se nebude stávat.
Děkuji za přečtení a za odpověd. Přeji krásný den.
Nick na fórum: SirMasterisek
Profil na fórum: sirmasterisek-u57310.html
Věk: 18 Let
Steam ID: STEAM_0:1:188296935
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=196705
Nějaké bany nebo prohřešky: Nemám žádné.
Něco o sobě: Tak jmenuji se Aleš je mi 18 let na Gamesites hraji od 14 let +- s pauzou 1,5 roku. Stále chodim do školy právě jsem ve 3 ročníku Střední školy odborné. Hrával jsem hokej aktivně 13 let ale bohužel sem s tím musel skončit. A právě teď už hledám další zálibu ve které budu aspoň tak stejně dobrej jako na hokeji. A myslím že bych na to měl mnoho času se věnovat tomu být adminem samozřejmě až přijdu ze školy. Myslím že jsem v pohodě nedělám nikde potíže a pokud něco udělám špatně snažím se to napravit a poučit se z toho a snažím se stále zdokonalovat.
Proč zrovná já: Jak jsem psal mám mnoho volného času který bych mohl věnovat zadržení nepořádků na serverech. Dále si myslím že pravidla znám a pokud si nejsem jist tak se nebojim zeptat a poučit se ale myslím že to se nebude stávat.
Děkuji za přečtení a za odpověd. Přeji krásný den.
-
SirMasterisek - Kolemjdoucí
[Zamietnute] Žádost o práva na JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na JailBreak
Přihlas se do akademie.
Prozatím zamítnuto.
Prozatím zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1