• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
[Prijaty] Žiadosť o práva JailBreak
Nazov: JailBreak/ManM
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na JailBreak serveroch
Nick v hre : ManM
Nick na fóre : ManM
Profil na fóre : manm-u78.html
Vek : 26
Steam nick : ManM
Steam ID : STEAM_0:1:79637600
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=95145
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Na Gamesites mám 1 BAN (Neschopnosť Simona/CT Zákaz ku CT). Dal som 2 FKs, ten prvý som si nevšimol (až po upozornení) a druhý som dal omylom. Nejaký ten BAN som tu mal asi 4-5 rokov dozadu za nadávky. Ale neviem ho dohladať.
Niečo o sebe : Takže, volám sa Michal a mám 26 rokov. Na GS som kedysi posobil najskor ako Admin a neskor som to dotiahol až na SA JB6ky. Ale kvoli nedostatku času som sa toho musel vzdať. Momentálne mám celkom dosť volného času ktorý už pár dní využívam na JB1. Myslím že ma tu aj dosť ludí pozná ako pohoďáka
Prečo by som chcel na GS adminovať? :Ako som spomínal mám dosť času. Trávim ho na JB servery a denne tu viem byť (to nepreháňam) tak 6-10 hodín ako kedy. Tým pádom by som sa v podstate celý deň vedel starať o poriadok na serveroch. Nejaké tie skúsenosti už mám. AMX ovládam.
Díky za prečítanie
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na JailBreak serveroch
Nick v hre : ManM
Nick na fóre : ManM
Profil na fóre : manm-u78.html
Vek : 26
Steam nick : ManM
Steam ID : STEAM_0:1:79637600
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=95145
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Na Gamesites mám 1 BAN (Neschopnosť Simona/CT Zákaz ku CT). Dal som 2 FKs, ten prvý som si nevšimol (až po upozornení) a druhý som dal omylom. Nejaký ten BAN som tu mal asi 4-5 rokov dozadu za nadávky. Ale neviem ho dohladať.
Niečo o sebe : Takže, volám sa Michal a mám 26 rokov. Na GS som kedysi posobil najskor ako Admin a neskor som to dotiahol až na SA JB6ky. Ale kvoli nedostatku času som sa toho musel vzdať. Momentálne mám celkom dosť volného času ktorý už pár dní využívam na JB1. Myslím že ma tu aj dosť ludí pozná ako pohoďáka

Prečo by som chcel na GS adminovať? :Ako som spomínal mám dosť času. Trávim ho na JB servery a denne tu viem byť (to nepreháňam) tak 6-10 hodín ako kedy. Tým pádom by som sa v podstate celý deň vedel starať o poriadok na serveroch. Nejaké tie skúsenosti už mám. AMX ovládam.
Díky za prečítanie
Bol som tu a prídem zas!
-
ManM - Amatér
[Prijaty] Žiadosť o práva JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva JailBreak
Miškoooooo
Tento hráč, ako už sám písal, je bývalé SA, ktoré tu už nejaké skúsenosti s adminovaním má. Pohoďák do slnka aj do dažďa, vie si dať veci doporiadku. Avšak je tu jeden problém, ktorý mu bráni v tom, stať sa adminom. A to je komunita. Prepáč, ale musíš si zvyknúť na novú komunitu, nových ľudí atď. Ale aj tak, držím palce!

...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Nechápem, prečo si nepočkal na mňa a nedal na moje rady. Vrátil si sa po dlhom čase a veľa vecí sa od tej doby zmenilo a za 20 hodín je nemožné všetky spoznať. Máš medzery v aktuálnych pravidlách. Skúšalo to takto viacero adminov, dokonca aj tvoj vtedajší rovesník, bývaly server admin Jankiller. Ban ktorý si dostal je toho dôkazom. Nepochybujem, že kvality na to máš, ale dnes to už nestači.
Dám ti na výber:
1. Vezmem ťa k testu teraz, pri čom je šanca že uspeješ nulová a spravíš zo seba len nedočkavého blba, ktorý sa nakoniec aj tak bude hanbiť za výsledok.
2. Dostaneš čas (min. mesiac) na to, aby si dohnal všetko zameškané, osvojil si nové situácie, pravidlá, princípy a k testu ťa vezmem potom. Tu sa podstatne zvýši šanca úspechu. Stratiť nemáš čo, len získať.
Máš to v rukách, nalož s tým zodpovedne.
Dám ti na výber:
1. Vezmem ťa k testu teraz, pri čom je šanca že uspeješ nulová a spravíš zo seba len nedočkavého blba, ktorý sa nakoniec aj tak bude hanbiť za výsledok.
2. Dostaneš čas (min. mesiac) na to, aby si dohnal všetko zameškané, osvojil si nové situácie, pravidlá, princípy a k testu ťa vezmem potom. Tu sa podstatne zvýši šanca úspechu. Stratiť nemáš čo, len získať.
Máš to v rukách, nalož s tým zodpovedne.
-
Habs - Spamer
Oukej. Každú kritiku beriem. Pokial si myslíte že na to ešte nemám nebudem to hrotiť. Dačo ešte nahrám a keď budem ready ozvem sa ti.
Bol som tu a prídem zas!
-
ManM - Amatér
Ma 26... naco mu mesic na pravidla. Neje dolezite vediet pravidla. Dolezite je nebyt kokot a to poznas pri rozhovore alebo sl dovanim hry

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
A proto dostal vcera ban na 24h?
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Tak zalezi zaco to dostal ci za to ze je kokot alebo ze nespravme si vylozil pravidla a dal mfk. Delate stale vic z tych prav neco ako pro vec.

-
Bolo hromadné VD a ja som pri zbrojke omylom zabil jedno VD a neospravedlnil som sa mu. DAl som 2FKs ten druhý si nepamatám presne. Potom som dostal zákaz k CT. Neskor som sa ospravedlnil. Pravidlá mi boli dovysvetlené
Bol som tu a prídem zas!
-
ManM - Amatér
Preco by si sa mal ospravedlnovat? Pred zbrojkou nema co delat a ked tam je ma smolika. To neje fk a za to rozhodne nema but ban

-
Nechcem tu písať bludy, bolo to predvčerom. Nedá sa všetko si pamatať úplne do bodky. Peťo má DEMO, od neho som dostal BAN. Kto chce nech si ho pozrie. Za svojou verziou si ale stojím.
Bol som tu a prídem zas!
-
ManM - Amatér
Osobne mam na ManMa jakozto admina dobre vzpominky. Ale vraci se po dost dlouhe dobe. Posledni posty na foru ma vic jak 2 roky stare. Hodne se od te doby zmenilo, o cemz svedci i ten jeho ban. Proto jsme mu chteli dat prostor, aby se si svoje mezery doplnil, stejne to chceme u kazdeho podobneho pripadu.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Aky ban ? Od koho bol a zaco ak za to pred zbrojkou tak to nebolo opravnene

-
Čo mám napísaný v žiadosti aj MaxiPes ho spomínal. http://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/ban_list.php?bid=5749. Za tie 2FKs. Ja som to nechcel nejak rozoberať.
Bol som tu a prídem zas!
-
ManM - Amatér
Ban bol od Peta. Manmovi som dal na predsa na výber, aby si nemyslel, že mu hlavu balamutím nezmyslami, poslal som mu na steam dve základne situácie, s ktorými sa na serveri stretávam denne. Jeho odpovede boli nesprávne. Preto nakoniec sám usúdil, že bude lepšie počkať a keď bude pripravený ,ozve sa. Ako som povedal, stratiť čo nemá. Keď admini nebudú diisponovať základnými znalosťami o princípoch a pravidlách serveru, kto potom ?
-
Habs - Spamer
Bany od vedeni sa nerataju keby nekto z vedeni chcel tak ho zamitne ze je sulin. At sa tu vuyjadri peto. Poslite mu nekto odlaz

-
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3