Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Prijatá] JailBreak / Dandeen.Ka*

Příspěvekod Dandeenka » 11 srp 2017, 12:38 VIP

Zdravím, chtěla bych požádat o práva na JailBreak. V minulé žádosti mi bylo vytknuto malé množství zkušeností a občasné zmatkování, či měkkost v kramflecích, což si myslím, že jsem od té doby úspěšně minimalizovala.

Nick ve hře: Dandeen.Ka*

Nick na fóru: Dandeenka

Profil na fóru: PROFIL

Věk: **

Steam nick: GS.cz # Dandeen.Ka*

Steam ID: STEAM_0:0:160779113

Hlstats: HLSTATS

Nějaké bany nebo prohřešky (GS, jiný portál):
Jak již jsem v žádosti o akademika psala, od doby, co mám Steam jsem dostala jen kick za slovník od Mr. Smajloše.
Jinak na Non-Steamu jsem dostala asi 2,5 roku zpátky ban za FK do hry od DarkMouse (ještě nebyly bany k CT). Ban byl oprávněný, jelikož jsem tenkrát měla chtíč zahrát si u CT i přes nekvalitní mikrofon a při reakci jsem chybně zabila hráče. Vzhledem k neposlouchatelné kvalitě mikrofonu jsem samozřejmě hned letěla.
Jiné portály navštěvuji jen minimálně a příležitostně. Dělat někde nepříjemnosti mě neláká, tudíž nic.

Něco o sobě: Sama o sobě bych řekla, že jsem komunikativní, chápavá, ale občas tvrdohlavá, dokážu si udržet chladnou hlavu, ale občas se stane, že zazmatkuji kvůli blbosti. Mezi mé záliby patří například fotografování, vše okolo hudby, kreslení, čtení, basket či hraní různých her. Ačkoli se může zdát, že je to časově náročné, není tomu tak a vše jde nějak spojit tak aby zbýval i čas navíc.

Proč bych chtěla na GS adminovat:
Jako každý člověk, který sem píše žádost chci pomáhat portálu, zajistit pořádek a usnadňovat hru. Ale z mého pohledu není úkolem administrátora jen dělat pořádek na serveru, ale i umět pomoci a poradit hráčům, kteří jsou noví či mají nějaké mezery ať už v pravidlech či ve hře. Vysvětlit jim, kde dělají chybu a co říkají špatně. Nasměrovat komunitu tak, aby byla co nejkvalitnější a trestat ty, kteří ji výrazně narušují a kazí hru ostatním.
Jelikož je Jailbreak hlavně o komunikaci, což vlastně vše týkající se her, tak bych zde chtěla adminovat i proto, že jsem dle mého komunikativní člověk a nemám problém s hráči řešit problémy či vysvětlit jim věci i individuálně a nejen během hry na serveru. Jako neposlední důvod bych ještě uvedla to, že bych chtěla blíže poznat admin tým, ať už z hlediska osobností, tak z hlediska činnosti uvnitř týmu, kam normální hráč nemůže úplně nahlédnout.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[Prijatá] JailBreak / Dandeen.Ka*

od Rumcajz » 11 srp 2017, 12:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak / Dandeen.Ka*

Příspěvekod Habs » 11 srp 2017, 16:35 VIP

Prislo mi na teba dostatocne vela referencii, co vsak pokladam za otazku pohlavia. Osobne mi stale neprides ako vhodny kandidat. Preco ? V com mas podla seba na vrch oproti ostatnym ?
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod Dandeenka » 11 srp 2017, 16:53 VIP

Myslím, že by to otázka pohlaví úplně být nemusela. Snažím se tvořit hru zábavnou a originální a to lidi kolikrát zaujme. A myslím, že bych mohla být užitečná už tím, že jsem celkem zvyklá pracovat s lidmi a umím si zjednat i respekt, když je to potřeba, samozřejmě až na výjimky. Navíc hraji Jailbreak už dlouho a tak jsem se naučila vnímat situace, vím, na co si dávat pozor a tak většinou jsem v obraze a dokáži situaci popsat, vysvětlit simonovi či vězni, co udělal špatně a popřípadě jak to řešit či se tomu vyhnout. A myslím, že práva by mi usnadnila zajištění plynulého chodu na serveru, když bych nemusela vždy psát adminům na Steamu a vytrhovat je z hry, aby přišli popřeházet, popř. pobanovat CT tým.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Garlin » 12 srp 2017, 22:26

Habs píše:Prislo mi na teba dostatocne vela referencii, co vsak pokladam za otazku pohlavia. Osobne mi stale neprides ako vhodny kandidat. Preco ? V com mas podla seba na vrch oproti ostatnym ?

Ma kozy :D To ma docela navrch :D
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Cecooo » 12 srp 2017, 22:56 VIP

Garlin píše:
Habs píše:Prislo mi na teba dostatocne vela referencii, co vsak pokladam za otazku pohlavia. Osobne mi stale neprides ako vhodny kandidat. Preco ? V com mas podla seba na vrch oproti ostatnym ?

Ma kozy :D To ma docela navrch :D

Videl som fotky a ver, že nemá :?
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Garlin » 12 srp 2017, 22:59

tak nejake ma ne :D pod kobercom

e.Tay : hlavně at tento topic nevidí izma :D
Obrázek

Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Dandeenka » 13 srp 2017, 02:31 VIP

Myslím, že to co mám a nebo nemám může být v hrách všem úplně jedno. ;)
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Garlin » 13 srp 2017, 10:04

To mas pravdu Dandeenka, habs ma radsej pipiky no
Obrázek

Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Habs » 27 srp 2017, 19:45 VIP

Nebudeme ta dalej natahovat a tentokrat tvojej ziadosti znovu nevyhovieme s tym, ze mas mesiac na to, aby si to nedopustila aj tretikrat.

Zamietnute
Habs
Spamer
Spamer

Re: [Zamietnute] JailBreak / Dandeen.Ka*

Příspěvekod Habs » 06 říj 2017, 18:12 VIP

Uchádzačka úspešne zvládla testy.

Prijatá
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů