Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

Žiadosť o práva/ FURIEN

Příspěvekod FaKeInK » 17 říj 2017, 16:06

Nick v hre: stafo;

nick na fóre: FaKeInK

Profil na fóre: fakeink-u7658.html

Vek: 17

Steam nick: Štafko

Steam ID: STEAM_0:0:189767067

Hlstats: [url]http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/hlstats.php?mode=playerinfo&player=132700
[/url]

Nejaké bany: Teraz čo to hrám odznovu posledný mesiac som ban ani raz nedostal, maximálne pár krát kick za vyostrenú konverzáciu s nejakými hráčmi, ale kedysi keď som to hrával asi 3 roky dozadu tam nejaké kempy a textúry isto boli, každý sme v tom boli, každý mal raz 14 rokov.

Niečo o mne: Zdravím, volám sa Oliver, mám 17 rokov ako už bolo spomenuté a chodím na anglické gymnázium do Sučian. Vo svojom voľnom čase programujem, mám rozbehnutých aj pár menších projektov, pozerám filmy (Ak by ste mali väčší záujem tak vám kľudne hodím link na moje čsfd :D ) či trávim čas s priateľkou. Ďalej sa ešte aktívne venujem športom, kedysi som závodne lyžoval ale dnes už len pasívna kulturistika. Som ústretový človek, viem sa s ľuďmi dohodnúť poprípade im dohovoriť asertívne, ale zároveň mám rád poriadok. Nenechám si skákať po hlave, ale to asi nik. Najviac ma irituje keď niekto robí v každej vete gramatické chyby. Nejdem tú písať nejaké eseje, mám ich v škole dostatok.

Prečo by som chcel byť adminom: Tak toto je tá záludná otázka. Asi preto, lebo ako vidím tie deti, porpípade namyslených pubertiakov ako si tam poskakujú, nadávajú do rodín, či kazia hru cheatmi alebo kempami a takými vecami normálnym ľuďom čo sa chcú zabaviť. Hry sú predsa pre vás, aby ste si oddýchli či už utiekli na chvíľu od reality ale keď sa vám tam začne 12 ročné dieťa navážať do života, na oddych si už ani len nespomeniete (iba ak tak príkazom hud_saytext do konzole).

// Ďakujem za prečítanie a zváženie mojej žiadosti.
FaKeInK
Amatér
Amatér

Žiadosť o práva/ FURIEN

od Rumcajz » 17 říj 2017, 16:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o práva/ FURIEN

Příspěvekod akafukaelaluka » 17 říj 2017, 17:10 VIP

Omlouvám se že se vyjadřuji někam jinam ale chci se s vámi podělit o chování tohoto žadatele, jdeme na to
Takže žadatel se chová na serveru tak jak by se chovat neměl čiže nadává někdy co vidím i spamuje
čiže nevím jestli by byl dobrým adminem zrovna on.

Děkuji za přečtení

PS: eště jednou se omlouvám.

BarakaOil
akafukaelaluka
Mistr
Mistr

Příspěvekod FaKeInK » 17 říj 2017, 17:12

Neviem, či si ma s niekým nemýliš. Možno mi sem-tam ušlo, ale snažím sa nadávať čo najmenej či už v hrách alebo v reálnom živote. Ešte hráčom aj píšem nech nenadávajú. Ale beriem, možno si ma vystihol práve vtedy.

vďaka za názor, každopádne
FaKeInK
Amatér
Amatér

Příspěvekod GrooS » 18 říj 2017, 15:18 VIP

Co je toto - http://www.gamesites.cz/amxban/warcraft ... p?bid=1426
Proč jsi za těch pár měsíců nikoho nenahlásil do porušení pravidel a tím neprojevil žádnou snahu o práva ?
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod FaKeInK » 18 říj 2017, 18:04

Prepáč ani som si nespomenul na ten jeden ban. Výhovorku nemám, kempil som najskôr. Na PP zapracujem, väčšinou som došiel len na fórum a tam som zavolal admina. Idem na to
FaKeInK
Amatér
Amatér

Příspěvekod GrooS » 19 říj 2017, 13:58 VIP

Nahlaš 15 hráčů do PP, až to budeš mít tak mi do PM pošli odkazy na vyřešené nahlášení.
Zatím v řešení.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů