• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Spawee/Jailbreak
Zdravím,
Už mě nebavilo se dívat jak admin neumí pravidla, ale to není nejhorší horší je, že to polovina A-Teamu ví a říká to a admin má stále práva, začneme někdy před 2 týdnama dal jsem příkaz "skočte čupněte skočte" Hrači skočili čupli stoupli a skočili já je nechtěl zabít, ale upozornil jsem je že to udělali špatně tak jsem řekl pojďte zamnou, ale na serveru byl admin Spawee A řekl že když někoho zabiji dá mi ban já řekl že jsem to udělal dobře že life dandee atd.. mi řekli že se to takhle má dělat a on mi zas vyhrožoval, tohle jsem ještě nějak utrpěl, ale dneska mě to dostalo: Simon dal První reakce o výhodu na skok ja skočil dřív a spawee to řekl, ale nějaká zebřička simona zabila ja šel chtěl jsem vzít zbraň vidím ctčko tak k němu jdu, ale dřív než se pohnu dostanu kill a zabije přitom i hrače cyka který byl blíž k ct než já a tak jsem napsal ???? (jakože proč mě zabil) a Spawee napsal cyka vd ja si vzal mikrofon a on mi řekl že jsem na něj zautočil když jsem mu řekl proč mu nadržuje neodpověděl mi tak jsem mu řekl, že toho bude litovat no a za to jsem dostal kick, Omlouvám se ale moje trpělivost už skončila
Už mě nebavilo se dívat jak admin neumí pravidla, ale to není nejhorší horší je, že to polovina A-Teamu ví a říká to a admin má stále práva, začneme někdy před 2 týdnama dal jsem příkaz "skočte čupněte skočte" Hrači skočili čupli stoupli a skočili já je nechtěl zabít, ale upozornil jsem je že to udělali špatně tak jsem řekl pojďte zamnou, ale na serveru byl admin Spawee A řekl že když někoho zabiji dá mi ban já řekl že jsem to udělal dobře že life dandee atd.. mi řekli že se to takhle má dělat a on mi zas vyhrožoval, tohle jsem ještě nějak utrpěl, ale dneska mě to dostalo: Simon dal První reakce o výhodu na skok ja skočil dřív a spawee to řekl, ale nějaká zebřička simona zabila ja šel chtěl jsem vzít zbraň vidím ctčko tak k němu jdu, ale dřív než se pohnu dostanu kill a zabije přitom i hrače cyka který byl blíž k ct než já a tak jsem napsal ???? (jakože proč mě zabil) a Spawee napsal cyka vd ja si vzal mikrofon a on mi řekl že jsem na něj zautočil když jsem mu řekl proč mu nadržuje neodpověděl mi tak jsem mu řekl, že toho bude litovat no a za to jsem dostal kick, Omlouvám se ale moje trpělivost už skončila
-
AlieNn - Zkušený
[Vyřešeno] Spawee/Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Spawee/Jailbreak
ještě dodám hrači mi nahlasili vd a pan spawee řekl "VD NEBUDE"
-
AlieNn - Zkušený
Nějaký admin mi napsal že mam dodat Hltv aspon tak tady je: http://leteckaposta.cz/298607776
36:40 - Spadnutí simona
39:00 - Spawee napsal žádné VD nebude
36:40 - Spadnutí simona
39:00 - Spawee napsal žádné VD nebude
-
AlieNn - Zkušený
Pokud chceš dávat nějaký příkazy, tak je budeš dávat srozumitelně každopádně teď k věci co byla na serveru. Ano padl ti FK. Hned po dohrání jak jsi mi psal mi to nedalo a šel jsem se podívat na demo. Koukal jsem na situaci, která byla nepřehledná a vypadalo to tak, že jsi zaútočil i ty. Na demu jsem zjistil, že ti FK padl. Chtěl jsem se ti omluvit jelikož jsi kvůli mně přišel o VD, ale asi jsi už psal tuto stížnost. Pak si ještě pamatuji, že jsi ode mě dostal kick, ale to jsi měl za to vyhrožování.
Prosím, přijmi před všemi moji omluvu za můj špatný krok.
Víc v tuto chvíli udělat nemohu.
Prosím, přijmi před všemi moji omluvu za můj špatný krok.
Víc v tuto chvíli udělat nemohu.
-
SpaweNick - Zkušený
Omluva se příjíma a stačí mi to.
-
AlieNn - Zkušený
co je zle na prikaze: "skočte čupněte skočte" ??
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Bylo mi řečeno, že je to tak jak jsem psal skočím čupnu a v čupu skočím a když jsou zakazy tak po chvilce stoupnu
-
AlieNn - Zkušený
ja som to nepisal tebe ale adminovi. a aby si vedel, tak si to napisal zle aj ty 

-
PEto - Vedení Gamesites.cz
aha tak to promiň no, ale fakt mi to takhle každý říka
kromě tebe
e: mas v PM jak to malo byt

e: mas v PM jak to malo byt
-
AlieNn - Zkušený
Já jen říkám, že pokud chce dávat nějaký příkaz, tak ať ho dá srozumitelně.
Jde o to, že mi pověděl to, že pokud dá příkaz "Skočte, čupněte, skočte", tak při vykonávání druhého skoku mají skočit v čupě což je hovadina. Jestli mají skočit v čupě, tak to má říct takto "Skočte, čupněte, skočte v čupě". Je to to samé jako "Pojďte za mnou walkem a v čupě" Také tohle nesmí říct! Musí si Simon vybrat a příkaz říct srozumitelně. Tedy půjdete buď walkem nebo v čupě NE OBOJÍ! Pak zbytečně vznikají na serveru tyhle roztržky. Buď to nedávám vůbec nebo to dávám srozumitelně. Pořád platí to, že si hráči mají hru užít, ale jak víme, tak Simon tvoří hru a bylo by fajn kdyby se Simon vyjadřoval srozumitelně a jasně. Teď nemluvím k Alienovi, ale ke všem.
Jde o to, že mi pověděl to, že pokud dá příkaz "Skočte, čupněte, skočte", tak při vykonávání druhého skoku mají skočit v čupě což je hovadina. Jestli mají skočit v čupě, tak to má říct takto "Skočte, čupněte, skočte v čupě". Je to to samé jako "Pojďte za mnou walkem a v čupě" Také tohle nesmí říct! Musí si Simon vybrat a příkaz říct srozumitelně. Tedy půjdete buď walkem nebo v čupě NE OBOJÍ! Pak zbytečně vznikají na serveru tyhle roztržky. Buď to nedávám vůbec nebo to dávám srozumitelně. Pořád platí to, že si hráči mají hru užít, ale jak víme, tak Simon tvoří hru a bylo by fajn kdyby se Simon vyjadřoval srozumitelně a jasně. Teď nemluvím k Alienovi, ale ke všem.
-
SpaweNick - Zkušený
Spawe, pises tu hovadiny.
Kdyz dostanes prikaz: "Cupni si", tak si cupnes a zustanes cupet.
Kdyz dostanes prikaz: "Cupni si, skoc", tak si cupnes a skocis v cupe, protoze neni jedinej duvod pro to, aby ses postavil.
Kdyz dostanes prikaz: "Pujdes za mnou walkem a v cupe", tak to udelas, protoze na tom prikazu neni nic nepochopitelneho, ani nesplinitelneho.
Stiznost opravnena.
Kdyz dostanes prikaz: "Cupni si", tak si cupnes a zustanes cupet.
Kdyz dostanes prikaz: "Cupni si, skoc", tak si cupnes a skocis v cupe, protoze neni jedinej duvod pro to, aby ses postavil.
Kdyz dostanes prikaz: "Pujdes za mnou walkem a v cupe", tak to udelas, protoze na tom prikazu neni nic nepochopitelneho, ani nesplinitelneho.
Stiznost opravnena.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1