• Stránka 1 z 1
[Vyr]TTT (3) / Derakh
Dneska jsem hrál na TTT3 a měl jsem barevný nick (setinfo name....). Nebyl jsem upozorněn abych si změnil nick.
Zachvíli jsem dostal ban za bugovaní nicku. http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... p?bid=4351. Může se barvit ten nick ? Ptal jsem se adminů, ale nikdo si nebyl moc jistý.
Zachvíli jsem dostal ban za bugovaní nicku. http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... p?bid=4351. Může se barvit ten nick ? Ptal jsem se adminů, ale nikdo si nebyl moc jistý.
-
BasT - Amatér
[Vyr]TTT (3) / Derakh
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TTT (3) / Derakh
Ahoj, takže nebyl si upozorněn? Lež! Sotva začlo nové kolo tak sem napsal do chatu "Bast nebo beast?" nereagoval si. To jsem zkusil ještě jedou a žádná reakce. Načež sem ti změnil jméno, což sem udělal minimálně 3...2 krát určitě. Ovšem hned na začátek nového kola si měl opět nick Bast. Následně sem se uchylil k banu na 30 minut s reasonem "Bugovani nicku". Je to zakázané, aspoň co se ke mě dostalo.
Ode mě, zatím vše. Klidně dodám i screeny z tabulky skore. (Nevím přesný název
)
Ode mě, zatím vše. Klidně dodám i screeny z tabulky skore. (Nevím přesný název

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - Profesionál
Derakh12 píše:Ahoj, takže nebyl si upozorněn? Lež! Sotva začlo nové kolo tak sem napsal do chatu "Bast nebo beast?" nereagoval si. To jsem zkusil ještě jedou a žádná reakce. Načež sem ti změnil jméno, což sem udělal minimálně 3...2 krát určitě. Ovšem hned na začátek nového kola si měl opět nick Bast. Následně sem se uchylil k banu na 30 minut s reasonem "Bugovani nicku". Je to zakázané, aspoň co se ke mě dostalo.
Ode mě, zatím vše. Klidně dodám i screeny z tabulky skore. (Nevím přesný název)
Zaponněl sem dodat, že sem se tě snažil kontaktovat přes chat, hned jak sem se napojil a začlo nové kolo.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
-
Derakh12 - Profesionál
Jestli si něco psal, tak se omlouvám nevšiml jsem si. Zkoušel jsem to po druhé myslel jsem, že dělám něco špatně, že jsem byl pořád Gamesites. A co se týče těch nicků ... Můžou se barvit? Jak jsem psal ptal jsem se a každý říká něco jiného. V pravidlech jsem o tom nic nenašel. Sorry Derain 

-
BasT - Amatér
*Sorry Derakh (aut. Oprava
)

-
BasT - Amatér
BasT píše:Jestli si něco psal, tak se omlouvám nevšiml jsem si. Zkoušel jsem to po druhé myslel jsem, že dělám něco špatně, že jsem byl pořád Gamesites. A co se týče těch nicků ... Můžou se barvit? Jak jsem psal ptal jsem se a každý říká něco jiného. V pravidlech jsem o tom nic nenašel. Sorry Derain
V pohodě

-
Derakh12 - Profesionál
Re: [Vyr]TTT (3) / Derakh
admin ta viac krat upozornil aby si si ten nick zmenil, nespravil si tak. nick ma byt v hre citatelny a vdaka tymto "upravam" to tak casto nieje. zatial sa tieto nicky officialne netrestaju, ked nejako nekazia hru. Z toho co tu obaja pisete, nieje zrejme, ci to nebolo citatelne a tak sa staznost zamieta.
btw, je to bug a bugy v hre by ste nemali zneuzivat .
btw, je to bug a bugy v hre by ste nemali zneuzivat .
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1