I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] JB6/Admin Poland

Příspěvekod WhiTtTterS » 29 říj 2017, 15:08

Dobre, byl jsem na jb připojil se admin Poland byl u ct někoho grabnul, řekl jsem sprosté slovo a ani mě neupozornil a okamžitě mě přehodil, poté jsem byl u tt, tak jsem napsal "ty kokod" tak mě kicknul a dostal jsem ban na 10 min. Odešel jsem na furien, pak jsem znovu přišel a už jsem si dával pozor na sprosté slova tak jsem se ho zeptal za co jsem dostal ban atd.. po chvilce jsem dostal ban na 12 hodin na chat. Upřímně si myslím že je vůči mě admin poland zakomplexovaný z dřívější doby.

Odehrávalo se to cca 14:40-15:05
Důkaz nemám, ale myslím, že se k tomu admin Poland nějak vyjádří sám a uzná, že jednal přehnaně.
WhiTtTterS
Zkušený
Zkušený

[Zamítnuto] JB6/Admin Poland

od Rumcajz » 29 říj 2017, 15:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB6/Admin Poland

Příspěvekod Poland » 29 říj 2017, 15:19

Heh,

Ahoj, nastalo HVD. Byl jsi u CT. Jedno T ti způsobilo infarkt pádem, začal si mu nadávat. Dostal si upozornění. Další kolo jsem si vzal simona. Mlel si do voicu, kdyz jsi neměl. Začal jsem grabovat CT kvůli hluku a začal si nadávat do voice chatu. Dostal si jen přehoz. Začal si opět psát hlouposti do chatu, dostal si kick. Následoval ban. Po skončení banu jsi přišel. A zeptal se, proč si dostal ban a že si nebyl upozorněn. Upozornění si měl až moc. Taky jsem ti napsal, že si měl důvod banu v reasonu. Začal si znová psát hlouposti ve stylu "zakomplexovaný admin" ban na 10min nepomohl, následoval ban delší.

Dodej důkazy, že jsem tě neupozornil. Jinak bylo to na JB4, abych ti to ulehčil.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod WhiTtTterS » 29 říj 2017, 15:54

Dobře, nezačal jsem "nadávat" využil jsem jednou sprosté slovo ve více situacích, ale nenadával jsem "hodně" ale spíš přiměřeně. Taky jsem nepsal že si mě neupozornil ale chtěl jsem ti spíš říct, že si mě nedostatečně upozornil a jinak nemohu psát o tobě psát že si zakomplexovaný ?

Myslel jsem to tak, že si mě v té dané situaci neupozornil před kickem.
WhiTtTterS
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod PEto » 29 říj 2017, 17:22

Preco stale spoliehate nato, ze vas admin bude vodit za rucicku ? Spraval si sa nevhodne a dostal si upozornenie, kick a ban. Nestacilo ti to a nasledne si dosiel zas na server provokovat admina. Co si cakal, ze ako to skonci ? Ze ti da vip alebo co ?

Staznost zamietam
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy