• Stránka 1 z 1
Žiadosť o Admin práva (2.)
Zdravím, chcel by som vás poprosiť o admin práva na Trouble in Town serveroch.
Predchádzajúca žiadosť: post802308.html?hilit=darth%20vader#p802308
Môj Nick name: Darth.Vader (Niekedy zvyknem zmeniť ako napr. Starý známy Darth.Vader)
Nick na fóre: Vader
Môj profil na fóre: ucp.php
Vek: 21
Steam Nick: Darth.Vader ( ak nie tento tak potom jack_svk1, do teraz som sa ešte nenaučil, ktorý z týchto dvoch to vlastne je)
Steam ID: STEAM_0:0:178495603 (dúfam, že sa mi nezmenila)
Hlstats: Bolo mi povedané, že TTT hlstats nemá.
Bany: Dostal som jeden od Maxipes za Wallhack, ale vymenil som za Evip na Public 1. Odvtedy už hrávam čisto. Potom som ešte dostal Mute od Derakh na 12 hodín za opakované nadávanie dňa 30.10.2017.
Niečo o sebe: Všetko po starom, čiže: Volám ja Ján, ešte stále študujem. Moje koníčky sú: šach v ktorom ma už cca 4 roky nikto neporazil, potom stolný futbal, ping pong a aj nejaká dobrá kniha není na zahodenie (napr. trilógia Pána Prsteňov). Samozrejme nesmie chýbať ani Csko.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Už viac krát sa mi stalo, že som bol online ale žiaden admin a na serveru bol cheater, ktorého nemal kto zabanovať + by sa mi páčilo byť v tak dobrej spoločnosti adminov. Síce niesom dáko skúsený ale rýchlo sa učím.
Za prečítanie tejto žiadosti a jej skoré vybavenie vopred ďakujem.
Predchádzajúca žiadosť: post802308.html?hilit=darth%20vader#p802308
Môj Nick name: Darth.Vader (Niekedy zvyknem zmeniť ako napr. Starý známy Darth.Vader)
Nick na fóre: Vader
Môj profil na fóre: ucp.php
Vek: 21
Steam Nick: Darth.Vader ( ak nie tento tak potom jack_svk1, do teraz som sa ešte nenaučil, ktorý z týchto dvoch to vlastne je)
Steam ID: STEAM_0:0:178495603 (dúfam, že sa mi nezmenila)
Hlstats: Bolo mi povedané, že TTT hlstats nemá.
Bany: Dostal som jeden od Maxipes za Wallhack, ale vymenil som za Evip na Public 1. Odvtedy už hrávam čisto. Potom som ešte dostal Mute od Derakh na 12 hodín za opakované nadávanie dňa 30.10.2017.
Niečo o sebe: Všetko po starom, čiže: Volám ja Ján, ešte stále študujem. Moje koníčky sú: šach v ktorom ma už cca 4 roky nikto neporazil, potom stolný futbal, ping pong a aj nejaká dobrá kniha není na zahodenie (napr. trilógia Pána Prsteňov). Samozrejme nesmie chýbať ani Csko.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Už viac krát sa mi stalo, že som bol online ale žiaden admin a na serveru bol cheater, ktorého nemal kto zabanovať + by sa mi páčilo byť v tak dobrej spoločnosti adminov. Síce niesom dáko skúsený ale rýchlo sa učím.
Za prečítanie tejto žiadosti a jej skoré vybavenie vopred ďakujem.
-
Vader - Kolemjdoucí
Žiadosť o Admin práva (2.)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o Admin práva (2.)
Aktivita-
Vek-
Zamne NE LOCK
Vek-
Zamne NE LOCK
The way to get started is to quit talking and begin doing. -Walt Disney
-
Najlepsy - Amatér
Sopliak, ty tu nemáš žiadnu hodnosť tak sa nestaraj a nepíš odpovede na príspevky, ktoré niesu smerované k tebe. Ďakujem.
-
Vader - Kolemjdoucí
Vcera jsi dostal ban za nadavky a dneska chces prava? Jak myslis, ze by to dopadlo? Budes nadavat hracum na serveru z pozice admina?
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Kebyže som admin, automaticky by som sa k danej situácií zachoval inak. Samozrejme, že s pozícií admina by som nenadával a pravdepodobne by som sa k danej situácií ani nevyjadril vulgárne ale snažil sa tú situáciu poriešiť dáko ináč.
-
Vader - Kolemjdoucí
Myslim si, ze jsi prilis horka hlava a prava by ti dlouho nevydrzela. Mas mesic na napravu. Behem toho ocekavam, ze pridas do PP nejaka hlaseni porusovani pravidel, napriklad nadavek 
Zamitnuto.

Zamitnuto.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Ja práveže nahlasujem, ale iba cez steam chat napr Vencovi.
-
Vader - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1