Mému pc jebe

Příspěvekod SirCechro » 02 lis 2017, 17:45

Čus hele mám tu problém, když hraju třeba csko tak mi prostě jakoby umře pc, jestli to tak muzu nazvat, zmizne mi obraz na monitoru a vidím prostě jen modrý podklad co je na monitoru, jako kdybych ho neměl zapojený, předtím mám, abych ten problém fixl musím restartnout pc, děje se to tak náhodně, takže v tom nehledám souvislost, ale je to dost otravné, když se to stane třeba uprostřed nějakého zápasu, musím restart pc atd atd... Párkrát se mi stalo, že když jsem zapínal pc tak mi to psalo že nějaký problém s grafikou, že prý není zapojená či co, nechápu to. Koukal jsem na to a všechno je zapojené tak jak má. Díky za jakoukoliv pomoc.
SirCechro
Mistr
Mistr

Mému pc jebe

od Rumcajz » 02 lis 2017, 17:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mému pc jebe

Příspěvekod zima » 07 lis 2017, 10:12

Skús pozrieť Resource Monitor. Mohli by tam byť zaznamenané nejaké chyby. Tiež by si mohol skúsiť aktualizovať ovládače (hlavne od GK).

(Keď budeš písať ako to dopadlo, tak sem prosím ťa uveď presné informácie o celom tvojom PC a OS.)
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Varric » 07 lis 2017, 11:06

Zkus si stáhnout Driver Booster, aktualizuje ti to nejen ovladače grafiky, ale i zvuku, síťové adaptéry atd...
Varric :)
Varric
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ericek111 » 07 lis 2017, 13:18

Varric píše:Zkus si stáhnout Driver Booster, aktualizuje ti to nejen ovladače grafiky, ale i zvuku, síťové adaptéry atd...

Hej, a k tomu kolosálne doj*be systém. Nesťahuj si žiadne Driver Boostery, ovládače aktualizuj ručne. Najprv by som skúsil driver grafiky.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Vyriešené topicy