• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Smoke/Furien 1

myslim si ze som neprekročil pravidla a to že sa reconnectnem na server pokial viem nieje na BAN neviem ako mam dodať dôkaz
prosim o vyjadrenie daneho admina. Dakujem

Život je na to, aby človek stúpal, a nie klesal.
Len dve veci sú nekonečné. Vesmír a ľudská hlúposť. Pri tej prvej si však nie som taký istý.“
ALBERT EINSTEIN
Len dve veci sú nekonečné. Vesmír a ľudská hlúposť. Pri tej prvej si však nie som taký istý.“
ALBERT EINSTEIN
-
pver111 - Pokročilý
[Vyřešeno]Smoke/Furien 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Smoke/Furien 1
Zaregistroval som to už aj ja!Myslím si že mu ide len o rank a hlavne od vtedy čo už neni 1...A neviem či sa bere aj správanie mimo servera..Myslím tým nadávanie hráčom a podobné..
-
ChemiKaL - Kolemjdoucí
Veľa krat som na F1 zaregistroval smokeove správanie aj ja. Hrávam tam dlho, a čo sa poznam s chalanmi tak mi velakrat hovorili o smokeovi ako o nejakom fakt namyslenom človeku, ktorý si s prepacenim honka práva na ľuďoch zo serveru na ktorých si skratka zasadne. Týmto ho nechcem uraziť, to nie, ale mal by si vstúpiť do svedomia a správať sa ku každému tak ako sa má. A o jeho správaní sa v súkromných správach na steame ani nehovorím. Počul som už veľa sťažnosti na smoka a myslim že ľudia majú fakt pravdu.

DayZ Survivor! "Killing armed people, helping unarmed people"
-
Erdek - Zkušený
Zdarec, omlouvám se že se sem vyjadřuji ale jde o danou situaci v přítomnosti Admina smoke
čiže kluci vy jste porušili hodně krát pravidla admin vás přitom napomenul a vy? nic ignor tak proto jsi dostal kick tak co na tom chceš, admin se zachoval tak jak měl.
Eště jednou se omluvám
Jinak co udělali? nadávky/kemp
čiže kluci vy jste porušili hodně krát pravidla admin vás přitom napomenul a vy? nic ignor tak proto jsi dostal kick tak co na tom chceš, admin se zachoval tak jak měl.
Eště jednou se omluvám
Jinak co udělali? nadávky/kemp
-
akafukaelaluka - Mistr
Taktiež sa pridávam
poslednou dobou nadáva na steame a ponižuje... Na servery sa správa ako keby bol najväčší šéf.... A pritom je kúsok ničoho
Predtým bol dobrý admin, priam nepoznal som lepšíeho (okrem nasledujucého BarBara <3 ) Takéto správanie admina...
To môže mať len gamesites ako fakt... Tí admini by mali byť o niečo mysľovo lepší ako my hráči
... odomňa všetko...
Inak Smoke
ZMRDE.. ako to máš na steame 

Inak Smoke

Secret Supporter. PM ME
-
Dreamek - Zkušený
čAU pver1, vůbec netuším o čem to mluvíš, bylo by fajn dodat nějaký důkaz nebo něco ať vím k čemu se přesněji vyjádřit.
Ano chemikal Ovšem, že mi jde jen o rank.
A jak se chovám na svém steamu je všem asi jedno.
a abych ti tedy odpověděl proč sem si tě vlastně odebral, protože se chováš jak nevím co, viz komenty pod mým profilem.
Btw. tady máš důkazy o tvém dnešním banu kdyby sis náhodou chtěl stěžovat. - http://leteckaposta.cz/737237206
Erdek: to jak se ja bavím s x lidma na steamu může být všem uplně jedno. tvůj názor ti nikdo nebere, ale občas by to chtělo dohodit nějaký důkaz když mě chceš nejak "potrestat" nemyslíš?
Co se týče honkaní "ega" jak ty tomu říkáš, nemám to zapotřebí, určití lidi se mají chovat na serveru normlane a nepsat hlouposti typu : hhh smoke ty nejsi první, snad tě to nějak nevzalo a podobný provokativní věci Bla bla. a věř nebo ne, ale nějaký rank jestli jsem 1. nebo 2. mi je celkem u šajny:D 
Dreamek: jak se já jmenuju a nejmenuju na steamu, ti může být tuplem ukradený
ale jinak dík, že mě takhle sleduješ
Sm.
Ano chemikal Ovšem, že mi jde jen o rank.

Btw. tady máš důkazy o tvém dnešním banu kdyby sis náhodou chtěl stěžovat. - http://leteckaposta.cz/737237206
Erdek: to jak se ja bavím s x lidma na steamu může být všem uplně jedno. tvůj názor ti nikdo nebere, ale občas by to chtělo dohodit nějaký důkaz když mě chceš nejak "potrestat" nemyslíš?

Dreamek: jak se já jmenuju a nejmenuju na steamu, ti může být tuplem ukradený

Sm.

Když jsem byl mladší, býval jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu. 

-
F3Smoke - Mistr
Dreame, Admin smoke dělá jen svou práci/povinnost jenže vy to nedokážete pochopit, Admin smoke jasně steam píše si s někým jsou tam nadávky neřeším ale že by se zrovna ponižoval na serveru a byl tam jako největší šéf si tedy nemyslím, smoka už taky poznám z NS.
Takže hlavě si uvědom te jak se chováte vy na serveru a jak se pak zachová admin.
A mě řešit nemusíš sem akademik který má taky nějaké povinnosti které musí splňovat.
Takže hlavě si uvědom te jak se chováte vy na serveru a jak se pak zachová admin.
A mě řešit nemusíš sem akademik který má taky nějaké povinnosti které musí splňovat.
-
akafukaelaluka - Mistr
Ale Smoke to že tu pošleš dôkazy a my nie... Ty si admin ty to musiš mať screenute.. My nie
A to že plačeš za kažým RR a že niekto dostane permu stále.. tak... Hoňkanie Ega ako napísal neviem kto vyššie 
Zmrde

Zmrde

Secret Supporter. PM ME
-
Dreamek - Zkušený
Smoke
D uz davno vies kto som viac ludi mi pisalo na steam
ak chces dodam tu okopirovane konverzacie od typkov
tak preco robis ze nevies ? Smokee #Zmrde: tak mu vyrid at zhebne sam pičusek
Smokee #Zmrde: se chova jak piča dava si RR jak maly vyjebany decko
Smokee #Zmrde: a pak pise proc sis me odebral kvuli ranku ?
Smokee #Zmrde: aaaaaaaaaaaa
Smokee #Zmrde: ty kokot
Smokee #Zmrde:
DDDDDDDDDDDDDDDD
Barbar ja to chapek ak nadava niekto alebo nejako inak porusuje pravidla tak je to v pohode ten ban prijmem
ale teraz som neurobil nic proti pravidlam a zase som dostal ban
prvykrat som si to s nim vyriesil v konv. na steame 2x uz ma to nebavi ...

Smokee #Zmrde: se chova jak piča dava si RR jak maly vyjebany decko
Smokee #Zmrde: a pak pise proc sis me odebral kvuli ranku ?
Smokee #Zmrde: aaaaaaaaaaaa
Smokee #Zmrde: ty kokot
Smokee #Zmrde:

Barbar ja to chapek ak nadava niekto alebo nejako inak porusuje pravidla tak je to v pohode ten ban prijmem
ale teraz som neurobil nic proti pravidlam a zase som dostal ban

Život je na to, aby človek stúpal, a nie klesal.
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-
pver111 - Pokročilý
Už tady nespamujte, pište jsem jen racionální komentáře. (např. důkazy o provinění admina), nebo to zamknu.
Počkejte, až se sem nějaká kompetentní osoba vyjádří a vyřeší to.
Počkejte, až se sem nějaká kompetentní osoba vyjádří a vyřeší to.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Nebudu se vyjadřovat, kam nemám, pokud mám problém s adminem, založím si vlastní stížnost podle vzoru.
Secret Supporter. PM ME
-
Dreamek - Zkušený

Naposledy upravil F3Smoke dne 09 lis 2017, 22:02, celkově upraveno 1
Když jsem byl mladší, býval jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu. 

-
F3Smoke - Mistr
Re: [v řešení]Smoke/Furien 1
Zdravím,
nevidím tu žádný důkaz o provinění admina a pokud vím, přehazování do jiného týmu je zakázáno, takže smůla.
Přesto se mi admin ozve co nejrychleji na steamu/ts!!
Stížnost zamítám.
nevidím tu žádný důkaz o provinění admina a pokud vím, přehazování do jiného týmu je zakázáno, takže smůla.
Přesto se mi admin ozve co nejrychleji na steamu/ts!!

Stížnost zamítám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1