• Stránka 1 z 1
[přijatý] Haxo/Knife:)
Čau:))
• Nick v hre: Haxo
• Nick na fóre: xSlayee
• Profil na fóre: xslayee-u36583.html
• Vek: 15
• Steam nick: Haxo
• Steam ID: STEAM_0:1:80310710
• Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... layer=4071
• Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie
• Niečo o sebe: Ahoj, volám sa Matúš. Tento rok som nastúpil na Strednú odbornú školu elektrotechnickú v Piešťanoch, kde hrávam aj futbal za mladší dorast. Už sa 10 rokov aktívne venujem hraniu futbalu neustále ma baví ako pozeranie anime ktoré pozerávam už od svojich 10 rokov. Knife mód som hrával už predtým môže to byť tak 3 roky dozadu, hrával som tam aktívne takže viem čo a ako chodí.
• Prečo by som chcel na GS adminovať?: Už som tu 1 krát bol adminom a chcel by som sa k tomu vrátiť. Chcel by som udržiavať dobrý chod serveru hlavne preto lebo keď tam nieje admin je to tam niekedy strášne, ako na každom servery bez admina.. Určite by som bol dobrým prínosom pre GS hlavne pri "chytaní" cheaterov.
Určite ma tu už viacero vyššie postavených adminov pozná a vie čo som zač. Hlavne kvôli tomu že na gatheroch rozdávam s MP5.
Keby to niekoho zaujímalo bol som zrušený za nedodanie dema po skončení gatheru.
• Nick v hre: Haxo
• Nick na fóre: xSlayee
• Profil na fóre: xslayee-u36583.html
• Vek: 15
• Steam nick: Haxo
• Steam ID: STEAM_0:1:80310710
• Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... layer=4071
• Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie
• Niečo o sebe: Ahoj, volám sa Matúš. Tento rok som nastúpil na Strednú odbornú školu elektrotechnickú v Piešťanoch, kde hrávam aj futbal za mladší dorast. Už sa 10 rokov aktívne venujem hraniu futbalu neustále ma baví ako pozeranie anime ktoré pozerávam už od svojich 10 rokov. Knife mód som hrával už predtým môže to byť tak 3 roky dozadu, hrával som tam aktívne takže viem čo a ako chodí.
• Prečo by som chcel na GS adminovať?: Už som tu 1 krát bol adminom a chcel by som sa k tomu vrátiť. Chcel by som udržiavať dobrý chod serveru hlavne preto lebo keď tam nieje admin je to tam niekedy strášne, ako na každom servery bez admina.. Určite by som bol dobrým prínosom pre GS hlavne pri "chytaní" cheaterov.
Určite ma tu už viacero vyššie postavených adminov pozná a vie čo som zač. Hlavne kvôli tomu že na gatheroch rozdávam s MP5.

STEAM:
- Haxo
Bývalé

Súčastné

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
- Haxo
Bývalé

Súčastné

-
xSlayee - Profesionál
[přijatý] Haxo/Knife:)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Haxo/Knife:)
Nepsal jsem ti v minulé žádosti že si máš udělat akademii ?
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Ahoj, áno pisal si mi že si mam spraviť akademiu. Ale nemohol som ju dokončiť z dvoch dôvodov.
1.) Začala sa letná priprava na sezónu (futbal), a kvôli tomuto som skoro nebol ani na PC.
2.) Nastúpil som na novú školu, cez september som sa len učil čo sa odzrkadlilo aj tu na webe, a hlavne v lol sekcií, kde nemal kto robiť free rotáciu a championov.
Keď si pozrieš moje staršie príspevky tak som sa snažil nahlasovať, fakt som chcel dokončiť akadémiu no len čo sa stalo to sa stalo.
Určite som neurobil nič také hrozné aby to nešlo aj bez akadémie. A keď hej tak to chcem konečne vedieť...
1.) Začala sa letná priprava na sezónu (futbal), a kvôli tomuto som skoro nebol ani na PC.
2.) Nastúpil som na novú školu, cez september som sa len učil čo sa odzrkadlilo aj tu na webe, a hlavne v lol sekcií, kde nemal kto robiť free rotáciu a championov.
Keď si pozrieš moje staršie príspevky tak som sa snažil nahlasovať, fakt som chcel dokončiť akadémiu no len čo sa stalo to sa stalo.
Určite som neurobil nič také hrozné aby to nešlo aj bez akadémie. A keď hej tak to chcem konečne vedieť...
STEAM:
- Haxo
Bývalé

Súčastné

- Haxo
Bývalé

Súčastné

-
xSlayee - Profesionál
A už nemáš cheaty Haxo ?
Gathery s WH, ktoré si mal čo, ty VACko ? 

CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Hej, hej čo som každý gather točil posielal som to Garlinovi, Zeshovi, Aweemu, radegastovi a ešte neviem komu
Ja ani neviem či pozerali tie demá, a keď hej tak by tam aj tak nič nenašli.. VAC som preberal s vedenim lebo som ho prakticky dostal za nič. A prehodili mi práva na druhý účet. Čiže asi tak.

STEAM:
- Haxo
Bývalé

Súčastné

- Haxo
Bývalé

Súčastné

-
xSlayee - Profesionál
A teď už máš dostatek času pro udržování správného chodu serveru?
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Ano mám. Som častejšie na PC ako pred 2-3 mesiacmi, keďže sa nám končí sezona (túto sobotu) a po Vianociach sa nám začínajú tréningy. So školou je to už všetko ok. Našiel som si systém ako sa učiť a pritom byť aj aktívni na serveri...
STEAM:
- Haxo
Bývalé

Súčastné

- Haxo
Bývalé

Súčastné

-
xSlayee - Profesionál
• Stránka 1 z 1