• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Poland/JailBreak 4
1.Popis situacie: U CT su 3 CTčka medzi nimi aj admin Poland nikto nebere simona nato som napísal "a že admin a nebere simona" nato admin (Poland) napísal "neprovokuj láskavo" a hned nato mi dal BAN na 12 hodin.
2.Dokaz: https://ctrlv.cz/zyIW
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Poland
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #4
[=] Doba trvani trestu: 720 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Opakovane]
[=] Zabanovany nickname: Hastrman
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:179894208
[=] Zabanovana IP: 78.99.95.220
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
2.Dokaz: https://ctrlv.cz/zyIW
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Poland
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #4
[=] Doba trvani trestu: 720 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Opakovane]
[=] Zabanovany nickname: Hastrman
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:179894208
[=] Zabanovana IP: 78.99.95.220
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
S pozdravom Rab1ne. <3
-
Rabine - Pokročilý
[Zamítnuto] Poland/JailBreak 4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Poland/JailBreak 4
Ahoj,
A proč lžeš a neudáš to tu celé? Dostal si ban na 10min na mapě jail_ankav6 za své blbé kecy. Mapa skončila, asi po 30 minutách si přišel na server, kde byla už jb_snow. Možná osm drobrých kol jsem jel simona jen já. Byl tam i admin DaavidSc. V popřípadě tu je demo.. Poté jsem nechal jedno kolo CTčkům, nikdo simona nebral dobrých 25s, já se dal do spectu. Napsal si přesně to co píšeš, já ti napsal ať laskavě neprovokuješ... zase. Odepsal si mi na to "si myslíš že se tě bojím? Mi tu nevyhrazaj" Ban na 10min nepomohl, i přes upozornění ses neuklidnil, přišel ban delší. Příště aspoň nefňukej jiným adminům na steamu, když se na serveru chováš drsně a pak když příjde ban jsi jak neviňatko.
To je vše, příště se nechovej jak vocas.
A proč lžeš a neudáš to tu celé? Dostal si ban na 10min na mapě jail_ankav6 za své blbé kecy. Mapa skončila, asi po 30 minutách si přišel na server, kde byla už jb_snow. Možná osm drobrých kol jsem jel simona jen já. Byl tam i admin DaavidSc. V popřípadě tu je demo.. Poté jsem nechal jedno kolo CTčkům, nikdo simona nebral dobrých 25s, já se dal do spectu. Napsal si přesně to co píšeš, já ti napsal ať laskavě neprovokuješ... zase. Odepsal si mi na to "si myslíš že se tě bojím? Mi tu nevyhrazaj" Ban na 10min nepomohl, i přes upozornění ses neuklidnil, přišel ban delší. Příště aspoň nefňukej jiným adminům na steamu, když se na serveru chováš drsně a pak když příjde ban jsi jak neviňatko.
To je vše, příště se nechovej jak vocas.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Placam placam hovna s blatem.
-
WhiTtTterS - Zkušený
WhiTtTterS píše:Dle mého odborného názoru, by jsem adimoj sebral adminka a nahradil by jsem ho nějakým novým schopným hráčem, v tom případě mě. Díky za pochopení, zdravím aweeho, Owena a moji lásku peaca.
a ja tvojho psychiatra

-
VoLdEmOrD - Sponzor
Podle hlstats jsi admina provokoval. Ban na 10 minut ti nepomohl, logicky prisel ban delsi. Komu neni rady, tomu neni pomoci.
Stiznost zamitam.
Stiznost zamitam.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1