Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamitnuto] Jailbreak / Abee

Příspěvekod Abee » 26 lis 2017, 14:54 VIP

Zdravíčko, jak mi bylo řečeno, prošel jsem si akademií a chtěl bych si znovu požádat o práva na JB's.

Nick ve hře: Abee

Nick na fóru: Abee

Profil na fóru: Zde.

Věk: 19 let

Steam nick: Abee

Steam ID: STEAM_0:0:78668572

Hlstats: Zde.

Nějaké bany a nebo prohřešky: Dostal jsem před více než rokem permu za to, že jsem byl debil (nějak tak to stálo i v důvodu). Poučil jsem se z toho a už bych takovou zbytečnou blbost neudělal.

Něco o sobě: Bydlím v Moravsko-slezském kraji, asi 30 km od Ostravy. Mezi mé zájmy patří určitě hraní na PC, všelijaké cvičení (workout + nějaké činky), občas si i zaběhám. Avšak mým největším zájmem je má přítelkyně, s kterou trávím čas nejraději. Chodím na střední školu elektrotechniky a informatiky do 4. ročníku. Budu si dávat přihlášky na UNOB v Brně, tak snad to vyjde. Učení je v pohodě.. i když mě obor dvakrát moc nebaví.

Proč by jsem chtěl adminovat na GS?: No.. asi ze stejného důvodu jako každý. Chci udržovat pořádek na serverech, podporovat kvalitní chod portálu a zapojit se do GS a-teamu.

Díky za přečtení žádosti.
Abee
Drbna
Drbna

[Zamitnuto] Jailbreak / Abee

od Rumcajz » 26 lis 2017, 14:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak / Abee

Příspěvekod odyseenko » 26 lis 2017, 18:10 VIP

No, graphics, poznám ťa, bol si fajn admin aj človek, ale niečo mi hovorí, že potrebuješ ešte čas... Neber to v zlom... ;)
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Poland » 26 lis 2017, 22:16

Ahoj,

Žadatele znám ještě z doby, kdy jsem sám admin nebyl. Tehdy mi ani nepřišel nějak sympatický. Musím říct, že za tu dobu, což je už necelý rok se dosti změnil v chování. Často mi píše na steamu ať někam zajdu něco vyřešit. Také jsem často koukal jeho dema skrz PP, kde se taky očividně snažil svou špatnou minulost odčinit radami a pomoci. Myslím, ze by stálo ho zkusit. Každopádně, jak říkám vždycky. Každý dobrý idiot se do a-teamu hodí vždycky. Určitě hodně štěstí.

-P.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod Maxipes » 28 lis 2017, 08:59

Poprosim o dalsi reference.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Maxipes » 29 lis 2017, 09:15

Admini o tobe maji dost rozporuplne mineni. Mas tedy dalsi mesic na to, abys na tom zapracoval.

Prozatim zamitnuto.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů