• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Nahlášení cheatera na c21 HNS
HNS - CtRl - Nadávání, cheating i když i já sem nadával, ale to jsem se tak trochu bránil.
1. Nick - CtRl
2. Steam ID a Screen - VALVE_0:0:1024385725 90.64.36.2
3. Datum a čas - 4.12 22:20 nevím přesně
4. Popis situace : Byli jsme na serveru na c21 - HNS a bylo nás tam málo tak jsme hráli každé kolo nk protože jsem tam byl jenom já, ale až pozdějc. Prvně to začalo že jsme šli myslím nk to znamená že nikoho nezabíjíme, ale pán na demu si usmyslel že mě bude flashovat a každý dobře ví že když hodíš flash dostaneš kill prostě blbost lidí a ještě předtím jsme šli nk že to jsem ještě psal a pak napsal do chatu viz. DEMO nebudu to tady rozepisovat napsal něco a pak jsme se pohádali trošku a on napsal asi zapínám cheaty nebo tak něco už nevím, tak já jsem hned začal natáčet demo mu to bylo asi ukradené a že mám jeho IP, poté se změnila mapa furt mi říkal že jsem kid jemu bylo asi 14 let vím to s tím nesouvisí furt opakoval nebreč byli u toho svědci můžu když tak sehnat
.
5. Demo - Důkaz => https://uloz.to/tam/768532e0-3ac7-4348- ... 4f5a8b8f1c přesný čas nevím koukněte na to když tak to poupravím.
Pokuď by jste počkali do zítřka tak vám seženu i SID A IP a k tomu screeny prosím vydržte
. A můžu i HLXSTATS lebo čo to je 
1. Nick - CtRl
2. Steam ID a Screen - VALVE_0:0:1024385725 90.64.36.2
3. Datum a čas - 4.12 22:20 nevím přesně
4. Popis situace : Byli jsme na serveru na c21 - HNS a bylo nás tam málo tak jsme hráli každé kolo nk protože jsem tam byl jenom já, ale až pozdějc. Prvně to začalo že jsme šli myslím nk to znamená že nikoho nezabíjíme, ale pán na demu si usmyslel že mě bude flashovat a každý dobře ví že když hodíš flash dostaneš kill prostě blbost lidí a ještě předtím jsme šli nk že to jsem ještě psal a pak napsal do chatu viz. DEMO nebudu to tady rozepisovat napsal něco a pak jsme se pohádali trošku a on napsal asi zapínám cheaty nebo tak něco už nevím, tak já jsem hned začal natáčet demo mu to bylo asi ukradené a že mám jeho IP, poté se změnila mapa furt mi říkal že jsem kid jemu bylo asi 14 let vím to s tím nesouvisí furt opakoval nebreč byli u toho svědci můžu když tak sehnat

5. Demo - Důkaz => https://uloz.to/tam/768532e0-3ac7-4348- ... 4f5a8b8f1c přesný čas nevím koukněte na to když tak to poupravím.
Pokuď by jste počkali do zítřka tak vám seženu i SID A IP a k tomu screeny prosím vydržte

- DEFFZ
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Nahlášení cheatera na c21 HNS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nahlášení cheatera na c21 HNS
Dema, která jsou větší než 5MB jste povinni vyčasovat! + screan SID, jinak se nepohnene dál..
-
SiGiii - Spamerův sluha
No jo, ale mě blbne nahrávání dem vím to je můj problém mám to zabugované tak to zkusím nějak zpravit ok?
A ten screen SID je to blbá otázka, ale nestačí to okopírovat z konzole zkusím to nějak vyhrabat z toho dema jestli to tam je
.
Teda když vydržíte ? Možná dneska to budu mít.
Děkuji... a ještě bych chtěl podotknout že má STEAM ID CHANGER to asi bude trošku větší problém, ale myslím že perma jde i přes to ?
S pozdravem DEFFZ
A ten screen SID je to blbá otázka, ale nestačí to okopírovat z konzole zkusím to nějak vyhrabat z toho dema jestli to tam je

Teda když vydržíte ? Možná dneska to budu mít.
Děkuji... a ještě bych chtěl podotknout že má STEAM ID CHANGER to asi bude trošku větší problém, ale myslím že perma jde i přes to ?
S pozdravem DEFFZ
- DEFFZ
- Kolemjdoucí
Při dalším nahlášení někoho, dodej přesné důkazy, kde doložíš ofocený status z konzole, abychom věděli jestlí se fakt jedná o tohoto hráče a nezabanovali někoho jíného, démo mužeš nahrát i na http://leteckaposta.cz [Když bude démo větší než 5mb jsi povinný nám ho vyčasovat kde se pohřešek uskutečnil]..
Zde vyřešeno..
Zde vyřešeno..
-
SiGiii - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1