• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadost o prava JB
Rád by som požiadal o práva na JB serveroch
Nick v hre: koi
Nick na fóre: koi
Profil na fóre: SlowDown
Vek: 19
SteamID: STEAM_0:024444255
HLstats: TU
Nejaké bany:Nejaký ten BAN som tu mal ZA obchazanie banu.Uz som sa polepsil a chcel by som Vam vela pomoct.
Niečo o mne: Zdravím, Moje meno je Patrik(Admini ma tu poznaji pod nickom VAL0ran). Bývam v Žilině. Študujem na gymnázium v 4. ročníku. Medzi moje hobby patrí hranie 1.6 na JB serveroch. Rád si pokecám na vašom TSku ale aj na svom a milujem venovanie sa mojej zeny Vitušky.
Prečo by som chcel mať admina: Aby som mohol pomáhať riešiť problémy rôznych hráčov. Riešiť ich konflikty a udržiavať poriadok na serveri.Tak isto i banovat hrisniky za mfk,fk,nadavky a pod..Dakujem za kladne vyrizenie
Piekny Dnik prajem VAL0
Nick v hre: koi
Nick na fóre: koi
Profil na fóre: SlowDown
Vek: 19
SteamID: STEAM_0:024444255
HLstats: TU
Nejaké bany:Nejaký ten BAN som tu mal ZA obchazanie banu.Uz som sa polepsil a chcel by som Vam vela pomoct.
Niečo o mne: Zdravím, Moje meno je Patrik(Admini ma tu poznaji pod nickom VAL0ran). Bývam v Žilině. Študujem na gymnázium v 4. ročníku. Medzi moje hobby patrí hranie 1.6 na JB serveroch. Rád si pokecám na vašom TSku ale aj na svom a milujem venovanie sa mojej zeny Vitušky.
Prečo by som chcel mať admina: Aby som mohol pomáhať riešiť problémy rôznych hráčov. Riešiť ich konflikty a udržiavať poriadok na serveri.Tak isto i banovat hrisniky za mfk,fk,nadavky a pod..Dakujem za kladne vyrizenie
Piekny Dnik prajem VAL0
-
SlowDown - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žiadost o prava JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadost o prava JB
Přihlas se do akademie.
Zamítnuto
Zamítnuto
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1