• Stránka 1 z 1
Sekanie hier.
Zdravím,
už dlhšiu dobu sa mi stáva pri každej hre, že keď hrajem tak mi to možno po pol minúte začne sekať možno na 2-4 sekundy, a stále dookola takto, nemôžem si poriadne vychutnať hru. Skúšal som už aj v nastaveniach dávať všetko na minimum, ale nič sa nestalo, problém bol stále taký istý. Skúšal som v trocha pohrať s nastaveniam v Nvidii, zabralo to, možno tak na hodinku a pol, jediný kto sa mi stým snažil nejako pomôcť bol Odysee, obrátil som sa na viacerých Supportov, no jediný ktorý sa mi nejako viac snažil pomôcť bol on, takže týmto by som ho aj chcel pochváliť, a dúfam že niekto mal stýmto už problém a bude vedieť chybu vyriešiť, zatiaľ všetko, potrebné informácie ktoré budete chcieť vám v pohode poskytnem do komentára.
Ďakujem.
už dlhšiu dobu sa mi stáva pri každej hre, že keď hrajem tak mi to možno po pol minúte začne sekať možno na 2-4 sekundy, a stále dookola takto, nemôžem si poriadne vychutnať hru. Skúšal som už aj v nastaveniach dávať všetko na minimum, ale nič sa nestalo, problém bol stále taký istý. Skúšal som v trocha pohrať s nastaveniam v Nvidii, zabralo to, možno tak na hodinku a pol, jediný kto sa mi stým snažil nejako pomôcť bol Odysee, obrátil som sa na viacerých Supportov, no jediný ktorý sa mi nejako viac snažil pomôcť bol on, takže týmto by som ho aj chcel pochváliť, a dúfam že niekto mal stýmto už problém a bude vedieť chybu vyriešiť, zatiaľ všetko, potrebné informácie ktoré budete chcieť vám v pohode poskytnem do komentára.
Ďakujem.
Minecraft Support
-
smokys - Drbna
Sekanie hier.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sekanie hier.
Reinstal grafickeho ovladacu, ak nic reinstal windowsu. Iba tolko ti poviem, kym neupresnis graf. kartu , OS a hry (presne) ktore hravas.
Slayer Pantera Megadeth Sepultura Metallica
-
Barman - Zkušený
Nemám dôvod reinštalovávať PC keďže notebook nemá ani 3 mesiace. GK: Nvidia Geforce 710M . Windows 8 - hry : Metro 2033/Last Light, Left 4 dead 2/1, Minecraft, a tak ďalej, napr. pri hre Warcraft Frozen throne a také typy hier mi nesekajú.
Minecraft Support
-
smokys - Drbna
Možno tie hry niesú kompatibilné na tento OS
-
OdyseenQo31 - Pokročilý
to určite nie. warcraft tiež nieje pre win8 a funguje ako má, teraz som testoval Dotu 2, a funguje v pohode.
Minecraft Support
-
smokys - Drbna
preinštaluj grafický ovládač, povedz či pomohlo 

Slayer Pantera Megadeth Sepultura Metallica
-
Barman - Zkušený
aké programy zvykneš mať spustené popri hre?
-
OdyseenQo31 - Pokročilý
Kontroloval som minimálne požiadavky a nesedí mi tam grafika pri hre MetroLL, stiahol som si ten experience ako si mi hovoril, no a celkom dobre mi to optimalizovalo hry ale skoda ze Metro nie :-/, v podstate už mi všetky hry idú ako majú až na Minecraft, dneska som tam mal poriadne pekelné lagy. Nechápem to keď mám notebook lepší ako PC, a na PC Minecraft ide krásne bez lagov. Až na herce na ntbku mám 2,2 a na pc 2,9 . Dik za pomoc, ostáva mi už len kúpiť novú grafiku, o grafiku napíšem nový topic do sekcie HW, keďže neviem akú si mam vybrať : Aktuálna moja grafika je : Geforce 710M.- A potrebujem asi lepšiu.
Minecraft Support
-
smokys - Drbna
smokys píše:Kontroloval som minimálne požiadavky a nesedí mi tam grafika pri hre MetroLL, stiahol som si ten experience ako si mi hovoril, no a celkom dobre mi to optimalizovalo hry ale skoda ze Metro nie :-/, v podstate už mi všetky hry idú ako majú až na Minecraft, dneska som tam mal poriadne pekelné lagy. Nechápem to keď mám notebook lepší ako PC, a na PC Minecraft ide krásne bez lagov. Až na herce na ntbku mám 2,2 a na pc 2,9 . Dik za pomoc, ostáva mi už len kúpiť novú grafiku, o grafiku napíšem nový topic do sekcie HW, keďže neviem akú si mam vybrať : Aktuálna moja grafika je : Geforce 710M.- A potrebujem asi lepšiu.
MC je Java aplikacia a preto je narocna na CPU...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
R4gn4r0K - PC Support
dlho ziadna odpoved, lock.
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 1