I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

ZeTePe/MaFoo

Příspěvekod RemixIsNoob » 26 pro 2017, 15:24

Hlupy admini poseru celý madness. Mali sme hrať proti N1. Prišli sme na server a nikto nenapísal LIVE. Začalo sa "2." kolo a akurat
jak naši boli polka mrtvá admin napísal 0:1 N1. Sťažovali sme sa a že to napísal pritom na deme nieje nič vidieť.

demo:http://leteckaposta.cz/610781165

Gamesites. Prosím možete si dávať bacha koho dávate k admin týmu? A koho dávate na turnaje? ten týpek nevie narábať v amx ked nám to neukázalo a vy ho dáte riešiť zápasy. Akože my je zle s vás adminoch.
RemixIsNoob
Amatér
Amatér

ZeTePe/MaFoo

od Rumcajz » 26 pro 2017, 15:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ZeTePe/MaFoo

Příspěvekod Noob152641 » 26 pro 2017, 16:31

Viděl jsem demo, a má pravdu, je to docela nefér vůči NF, ještě jednou se tohle stane, a jdu si promluvit s někým vyšším z A-Teamu. Stalo se to ne poprvé.

MaFoo byl na TeamSpeaku mezi klanem N1, dával jim Info a tak dál.

Souhlasím s touto stížností, MaFoo obhaj se. ;)
Noob152641
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MaFoo » 26 pro 2017, 16:37

Protest nezmyselný ani nevieš o čom píšeš čiže pohode :D

Aj tak ste boli diskvalifikovaný kvôli nadávkam + mali v teame cheatera.

Môžete lock
STEAM: http://steamcommunity.com/id/mafoo_official/
SID: STEAM_0:0:2970291
MaFoo
Drbna
Drbna

Příspěvekod MaFoo » 26 pro 2017, 16:39

Noob152641 píše: dával jim Info a tak dál.

Tak ty si úplne mimo chlapče
MaFoo
Drbna
Drbna

Příspěvekod mephyx » 26 pro 2017, 16:48 VIP

MaFoo píše:Protest nezmyselný ani nevieš o čom píšeš čiže pohode :D

Môžete lock

Takže na turnaji jsem byl přítomen, tudíž se vyjádřím. Je to přesně tak jak napsal RemixIsNoob. Mé demo je Zde.
Není to první problém co jsem měl s někým z TA.

A tohle by se řešilo úplně někde jinde, píšeš úplně od věci.
mephyx
Obrázek
mephyx
Mistr
Mistr

Příspěvekod MaFoo » 26 pro 2017, 17:06

Nepíš blbosti hej dali sme vám druhú šancu po tom čo som pozrel demo a zistili sme že mate cheatera v teame čiže všetko vyriešené a protest neplatný.

A tvoje chovanie mephyx na steame + TS to radšej nekomentujem buď rad že to nechám tak a nepošlem to niekomu nech ta zrušia lebo take chovanie admin nemá mať.
MaFoo
Drbna
Drbna

Příspěvekod MaFoo » 26 pro 2017, 17:22

A keď teraz budeš klamať že ste nedostali opakovaný zápas tak potom ja neviem o čo ti ide.

Stažovali ste sa že ste nevideli Live potom za stavu 5:0 ste to leftli išiel som to riešiť že mi pošlete demo Lunner mi nadával do rodiny a podobne čiže dostal ban už len kvôli tomu som vam nemusel dat dalšiu šancu ale nakoniec dal ale zistilo sa že u vas hráč Th0r je AirArts čiže ste boli aj tak diskvalifikovaný.

Nemám čo dodať už môže sa tu vyjadriť ešte Kentik / ZeTePe.
MaFoo
Drbna
Drbna

Příspěvekod mephyx » 26 pro 2017, 17:49 VIP

Ano, jde tu hlavně o to, že "LIVE" nebylo vidět a to jsem tady jen chtěl potvrdit, toť vše.
Za 2. Moje konverzace s tebou tu nemá co dělat, protože to jak ses k celé situaci stavěl nemá ani cenu komentovat.
A to s airarts je úplně jiná věc, stížnost byla na vaši chybu, která se potvrdilo, takže ano, vše je vyřešeno.
mephyx
Obrázek
mephyx
Mistr
Mistr

Příspěvekod zombik0 » 26 pro 2017, 18:02

mephyx píše:Ano, jde tu hlavně o to, že "LIVE" nebylo vidět a to jsem tady jen chtěl potvrdit, toť vše.
Za 2. Moje konverzace s tebou tu nemá co dělat, protože to jak ses k celé situaci stavěl nemá ani cenu komentovat.
A to s airarts je úplně jiná věc, stížnost byla na vaši chybu, která se potvrdilo, takže ano, vše je vyřešeno.
mephyx

prosím ta nerieš vôbec som nenadával do rodiny mafovi iba som proste povedal že mafo a zepete je primitívni idiot a mali by sa im zrušiť práva lebo bol som na GS lige ešte predtým ako sa začal turnaj a pýtam sa mafa no čo stačí ked budem len ja na TS (luNNer) a on taký že pohodka stači aby bol capitan a to som bol ja luNNer no ta šli sme na F hrali sme tam a proste mafo nas asi 5x prehodil k CT a T a potom ked sme začali nenapísal ani live a iba napísal výsledok 1:0 pro N1 a skočil som k nemu do room a povedal že to ma nezajma mali ste tu byt všetci 5 a nazačiatku hovoril niečo iné to (citujem že stači ked tu budeš iba ti luNNer) ok vraciam sa k zapasu potom nas znova prehodil dal 2:0 pro N1 tak sme to leavli všetci s NF a šiel som na ts a čo nevidím zetepe a mafo sú v roomke N1 no tak som povedal nech ma MOVNE a povedal som iba mafovi si jeden primitív obyčajný nič nevieš ani turnaj usporiadať a dal mi ban že nadávky do rodiny :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ako toto je smiešne :DDDDDDDDD fakt!
zombik0
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Th0R » 26 pro 2017, 18:19

No keď to tu je, tak sa zapojím aj ja ;). Takže po 1) daj mi aspoň 1 dôkaz, kde je vidno, že som AirArts. Po 2) bol si v N1 roomke, čiže tam nemáš čo robiť okrem toho, keď sa niečo rieši alebo sa zvolávajú klany na server!. Po 3) Na hranicu tvojich práv sa správaš (s prepáčením za výraz) ako PRASA ;). Počas turnaja si zavolal hráča menom Th0R na TS.. v deme je jasne vidno, že povedal, že sa mu to sťahuje.. hneď ako sa mi to stiahlo, tak som tam bol.. spamoval som ti chat a ty si mi napísal presne toto

https://ctrlv.cz/IaN6 ; https://ctrlv.cz/ftXZ <<-- 2 dôkazy, kde povie admin, že som AirArts a už to je pravda lebo to povedal sám najväčší MaFo ? ;). Takto neviem kde GS dojde.. no nejdem robiť závery.. to je vaša vec koho si beriete do A - Teamu.. potom ďalej vyhrážal sa Mephyxovi, že príde o práva :) a to len zato, že napísal MaFo-vi asi 10x, že nedal live a zapísal výsledok úúplne iný ako mal byť + diskvalifikoval nás len preto, že sme to kvôli tomu odpojili lebo ignoroval naše správa do chatu, že to urobil zle. Nebolo to 1x čo MaFo takto konal, preto žiadam aby si tí čo takýchto rozumovo zaostalých ľudí nabrali, tak nech si ich aj skontrolujú a následne vyhodia lebo ADMIN ako MAFO si nebudú robiť čo chcú na GS LIGE a celkovo na portály. btw: čo sa týka toho ako píše mephyx, tak to sme riešili úúplne inde mimo GS, takže to nech sem nepletie + nemá nato žiadny dôkaz..tak keby to zhrniem (Admin prilepšuje druhému teamu tím, že bol počas turnaja so ZeTePe v roomke kde nemali čo robiť čiže (radenie)+ admin nedoložil ŽIADNE dôkazy pomocou ktorý by mal hráča banovať na 22 dní+Th0R svoju podmienku splnil, bol na TS a spamoval mafovi, ktorý sa vyjadril tak ako sa vyjadril.+ nestalo sa to 1x čo takto MaFo zbabral turnaj a nadržiaval druhému teamu). Minimálne viac ako 30% ľudí si robí o GS vlastnú mienku (Vďaka admínom, ktorých ego presahuje hranicu rozumu). Žiadam dôkladne tento problém vyriešiť a TURNAJOVÉHO ADMINA MaFo zbaviť práv alebo aspoň turnajového admína ;) to je všetko z mojej strany!
Th0R
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MaFoo » 26 pro 2017, 18:53

Th0R píše:No keď to tu je, tak sa zapojím aj ja ;). Takže po 1) daj mi aspoň 1 dôkaz, kde je vidno, že som AirArts. Po 2) bol si v N1 roomke, čiže tam nemáš čo robiť okrem toho, keď sa niečo rieši alebo sa zvolávajú klany na server!. Po 3) Na hranicu tvojich práv sa správaš (s prepáčením za výraz) ako PRASA ;). Počas turnaja si zavolal hráča menom Th0R na TS.. v deme je jasne vidno, že povedal, že sa mu to sťahuje.. hneď ako sa mi to stiahlo, tak som tam bol.. spamoval som ti chat a ty si mi napísal presne toto

https://ctrlv.cz/IaN6 ; https://ctrlv.cz/ftXZ <<-- 2 dôkazy, kde povie admin, že som AirArts a už to je pravda lebo to povedal sám najväčší MaFo ? ;). Takto neviem kde GS dojde.. no nejdem robiť závery.. to je vaša vec koho si beriete do A - Teamu.. potom ďalej vyhrážal sa Mephyxovi, že príde o práva :) a to len zato, že napísal MaFo-vi asi 10x, že nedal live a zapísal výsledok úúplne iný ako mal byť + diskvalifikoval nás len preto, že sme to kvôli tomu odpojili lebo ignoroval naše správa do chatu, že to urobil zle. Nebolo to 1x čo MaFo takto konal, preto žiadam aby si tí čo takýchto rozumovo zaostalých ľudí nabrali, tak nech si ich aj skontrolujú a následne vyhodia lebo ADMIN ako MAFO si nebudú robiť čo chcú na GS LIGE a celkovo na portály. btw: čo sa týka toho ako píše mephyx, tak to sme riešili úúplne inde mimo GS, takže to nech sem nepletie + nemá nato žiadny dôkaz..tak keby to zhrniem (Admin prilepšuje druhému teamu tím, že bol počas turnaja so ZeTePe v roomke kde nemali čo robiť čiže (radenie)+ admin nedoložil ŽIADNE dôkazy pomocou ktorý by mal hráča banovať na 22 dní+Th0R svoju podmienku splnil, bol na TS a spamoval mafovi, ktorý sa vyjadril tak ako sa vyjadril.+ nestalo sa to 1x čo takto MaFo zbabral turnaj a nadržiaval druhému teamu). Minimálne viac ako 30% ľudí si robí o GS vlastnú mienku (Vďaka admínom, ktorých ego presahuje hranicu rozumu). Žiadam dôkladne tento problém vyriešiť a TURNAJOVÉHO ADMINA MaFo zbaviť práv alebo aspoň turnajového admína ;) to je všetko z mojej strany!

Prvé sa celý team dohodnite čo napíšete :D lebo ten piše tak ten tak :D kopec srandy s vami mi povieš ako si mohol byť ty na TS keď máš istú IP ako lunner ? ktorý dostal 22 dni ban xD

Už len tá veta "Po 3) Na hranicu tvojich práv sa správaš (s prepáčením za výraz) ako PRASA ;)" je jasna že si Art nepočujem to od teba 1x.

A nebudeme sa už klamať memphyx mi napisal že si to ty čiže tak a každý to vie :*

FOFF: N1 se báli že prohrajou
FOFF: tak to už prostě nepřežili
FOFF: a řekli, že clear hráč je na bl, gratulace, dostane ban za WH, když si ani nenecháte vysvětlit proč
MaFoo: THOR je AirArt ten na turnaj dal SS kde mal cheaty
FOFF: jenomže sám vám to vysvětloval
MaFoo: čiže riešit to netreba
FOFF: že ty screeny byli z NS cska
MaFoo: noa?
FOFF: a nebyli to screeny z toho co odehrál..
MaFoo: boli
MaFoo: to z toho zapasu
FOFF: že na ns má wh, ale hrál na steamu
MaFoo: nemal proste mat zapnute
FOFF: na ns má wh na for fun hraní
FOFF: ale hrál na steamu kde nic neměl
MaFoo: tak nema mat jeho demencia bohužial
FOFF: a pak sebral screenshoty ze složky z NS
FOFF: xDD
FOFF: píčo
FOFF: to je fakt kvalita
MaFoo
Drbna
Drbna

Příspěvekod MaFoo » 26 pro 2017, 19:01

mephyx píše:Ano, jde tu hlavně o to, že "LIVE" nebylo vidět a to jsem tady jen chtěl potvrdit, toť vše.
mephyx

Proste nezmyselný protest toto všetko sa vyriešilo už na TS.

Priznávam mal som aj vás riešiť ale riešil som cheating ktorý je u mňa prednejší ako to že vy ste nevideli Live pritom 5 hovorili že to videli čiže tak.

Hneď ako som vyriešil cheating prišiel som ku tebe ti oznámiť že váš zápas sa bude opakovať popri tom som si zisťoval že kto je thor a vyšlo na javo že je to Art tak ste boli vyhodený čiže tak noo :/
MaFoo
Drbna
Drbna

Příspěvekod ZeTePe » 26 pro 2017, 19:21

Je to už aj tak uplne jedno ked sa zistilo že thor je art ktorý hrať nemôže to isté ako FADED a to že to na skle nebolo bolo tvrdenie 5vs 5 takže tak.
ZeTePe
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod iDeviLeKKK » 26 pro 2017, 20:12 VIP

Čus, chtěl bych se k tomu vyjádřit jelikož jsem byl v enemy týmu N1.
Byli jsme na serveru, přišlo zabíjení nejdřív CT / Furienů asi dvakrát, třikrát, poté jsme byli domluvení (s adminami, nevím jestli s hráči od enemy), že bude live až nás zabije za CT nebo furieny, teď fakt nevím. Tak nás zabil a byl normálně live. Ani nevím jestli admin napsal, že je live, ale každý už to věděl, vždyť i vy sami jste hráli jako by byl live a při skóre 5:0 jste to leavli.
Nevím no, jestli jsme potřebovali kontumačku, když jsme stejně vyhrávali, dokud jste neleavli. ;)
A na závěr bych chtěl napsat, že chování admina mephyxe je fakt pod úrovní. Na ts, když mu to bylo vysvětleno, jsem jediné slyšel, "tak to mi jděte do pí..". :)
PS: Psali jste, že nám radili admini. Ani jeden admin nám neřekl slovo, dokud jsme se nedomlouvali na ten Live + jaký tam mám hodit výsledek. A myslím si, že jste po tom první kole, místo brečení, mohli hrát a zkusit to otočit.
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod DarkMouse » 26 pro 2017, 21:37 VIP

Vyřešeno na TS, příště stížnosti ohledně organizátorů turnajů SEM, děkuji
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer