• Stránka 1 z 1
Navraceni VIP
Rad bych dostal zpet me VIP,Nejakej kid co hral na DM1,2,3 mi hacknul email aby dostal moje VIP.Bylo to pred 3+ rokama,nejdriv sem to neresil ale ted ho chci zpet.
Email:[email protected]
Heslo mam resetovano takze jestli by slo tak odstranit VIP na steam uctu kde je aktivovano a dat ho na tuto email adresu..mam i SMS ze jsem posilal na VIP..Prosim
P.S:VIP jsem chtel pote vytradovat za VIP na fun servery,ale zjistil jsem,ze kod je invalidni,ze je aktivovano na Steam uctu,takze si ho nemuzu dat,protoze hraju crack verzi CS
Email:[email protected]
Heslo mam resetovano takze jestli by slo tak odstranit VIP na steam uctu kde je aktivovano a dat ho na tuto email adresu..mam i SMS ze jsem posilal na VIP..Prosim
P.S:VIP jsem chtel pote vytradovat za VIP na fun servery,ale zjistil jsem,ze kod je invalidni,ze je aktivovano na Steam uctu,takze si ho nemuzu dat,protoze hraju crack verzi CS
- Lololo2562626
- Kolemjdoucí
Navraceni VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Navraceni VIP
"ukradli" ti vip, potom si s nim aj obchodoval atd atd. dalej je VIP aktivne na steame a zmenit to uz nejde.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
PEto píše:"ukradli" ti vip, potom si s nim aj obchodoval atd atd. dalej je VIP aktivne na steame a zmenit to uz nejde.
Tak to je na NIC!!!Tyhle fora jsou blby.
Ale to VIP jsem chcel tradovat kdyz jsem o tom jeste nevedel.Po chvili co sem mu chtel pres middlemana poslat kod a on mi poslal jeho,tak jsem zjistil,ze to nejede.rekl jsem mu,at si jeho kod necha ze si ho aktovovat nebudu
- Lololo2562626
- Kolemjdoucí
Ale pán lololo, proč jsou tyto fóra blbí? Nikdo z GS nemůže za to že ti někdo hacknul email..
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1