• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Cap.FLg 1/Gamesites/.:[Fa-kas]:.$m4rTp4yN3$
[report]3f97e82e09ddaf49ad4786a1c9097752[/report]
Co se stalo-Ahoj, zdravím celý A-Team, bohužel, nechal jsem kluka (syna) hrát na svém počítači, jelikož svůj má rozbitý, nějakou dobu normálně hrál na vašich serverech a pak z ničeho nic řekl dobrou a šel spát, což mi u něj přišlo dosti divné, tak jsem k tomu sedl, že se připojím a zahraji si a najednou mám ban... už podruhé mi stáhl cheaty, když to udělal poprvé už jsem ho na svůj počítač nechtěl pouštět ale přes ty svátky jsem mu to nějak odpustil a zklamal mě znovu... rád bych poprosil o unban, pokud by to tedy bylo možné... zajistím aby se to už neopakovalo... mě samotného štvou Cheateři ve hrách, ta hra pak je o ničem... ale určitě si ten unban kupovat nebudu... jen se vás tu chci slušně zeptat zda by byla možná ještě jedna šance... Díky za projednání a případnou odpověď
S pozdravem: ametrin alias: .:[Fa-kas]:.$m4rTp4yN3$
Co se stalo-Ahoj, zdravím celý A-Team, bohužel, nechal jsem kluka (syna) hrát na svém počítači, jelikož svůj má rozbitý, nějakou dobu normálně hrál na vašich serverech a pak z ničeho nic řekl dobrou a šel spát, což mi u něj přišlo dosti divné, tak jsem k tomu sedl, že se připojím a zahraji si a najednou mám ban... už podruhé mi stáhl cheaty, když to udělal poprvé už jsem ho na svůj počítač nechtěl pouštět ale přes ty svátky jsem mu to nějak odpustil a zklamal mě znovu... rád bych poprosil o unban, pokud by to tedy bylo možné... zajistím aby se to už neopakovalo... mě samotného štvou Cheateři ve hrách, ta hra pak je o ničem... ale určitě si ten unban kupovat nebudu... jen se vás tu chci slušně zeptat zda by byla možná ještě jedna šance... Díky za projednání a případnou odpověď

S pozdravem: ametrin alias: .:[Fa-kas]:.$m4rTp4yN3$
- ametrin
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Cap.FLg 1/Gamesites/.:[Fa-kas]:.$m4rTp4yN3$
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cap.FLg 1/Gamesites/.:[Fa-kas]:.$m4rTp4yN3$
Zdravím,
mrzí nás to, ale pro všechny jsou stanovena pravidla stejně.
Tvoje možnosti
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
mrzí nás to, ale pro všechny jsou stanovena pravidla stejně.
Tvoje možnosti

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] Cap.FLg 1/Gamesites/.:[Fa-kas]:.$m4rTp4yN3$
to je jasné... ale berte to jako klukovskou nerozvážnost.... jsou tu hráči, kteří dostali unban už Xkrát a za vážnější věci než že jim někdo do počítače stáhl WH...
- ametrin
- Kolemjdoucí
Můžeš se kouknout z druhé strany, to, co tvrdíš, může napsat jakýkoliv cheater.
Prosím o respektování našeho rozhodnutí, které je neměnné. Je mi líto.
Prosím o respektování našeho rozhodnutí, které je neměnné. Je mi líto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Ahoj, banoval jsem já,
síce mi to dlouho trvalo než jsem měl dostatečne důkazy na zabanovani, ale nakonec.. váš syn to umi dobře skrývat
Pokud možno demo, uposlechnu nařízení hlsa/šerifa, k činů tedy došlo a WH podle vas doopravdy měl
síce mi to dlouho trvalo než jsem měl dostatečne důkazy na zabanovani, ale nakonec.. váš syn to umi dobře skrývat

Pokud možno demo, uposlechnu nařízení hlsa/šerifa, k činů tedy došlo a WH podle vas doopravdy měl

-
SiGiii - Spamerův sluha
Ano, chápu... a perma ban, je na vždy? (jen pro info) ať vím zda to mám rovnou odinstalovat... popř. klk by unban stál?
- ametrin
- Kolemjdoucí
Trvalý ban je trvalý - jediná možnost je amnestie, která probíhá jednou za čas, ale jelikož proběhla téměř nedávno, pak to ještě potrvá.
Unban stojí 99 kč, vše máte pod odkazama, které jsem vám výše zaslal.
Unban stojí 99 kč, vše máte pod odkazama, které jsem vám výše zaslal.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Mě je jedno kdo banoval, a že se podle mě skutek stal? nevím, nestojím mu za zády a nekoukám mu přes ramínko... soudím tak jen podle toho co bylo napsáno v konzoli za důvod banu... ale pořád nechápu, proč já nemužu dostat unban, když tu stále jsou hráči, kteří používají mnohem více cheatů a dostanou unban x krát a to si ho ani nemusí koupit, či vyměnit za VIP
- ametrin
- Kolemjdoucí
přes mobil si ho nemám jak koupit... mam paušál a kvuli tomuto si určitě novou simku kupovat nebudu
- ametrin
- Kolemjdoucí
Myslím, že tu už jsou zbytečné příspěvky, vše ti bylo vysvětleno.
Lock.
Lock.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1