• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žiadosť o akademika na JB
Nick ve hře: JB - Levan
Nick na fóru: MandarinChinese
Odkaz na profil: mandarinchinese-u59104.html
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:0:176089163
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=218074#
Proč chci akademika: Chcel by som sa stať akademikom z viacerých dôvodov. Chcel by som v prvom rade pomáhať ludom na serveri,dohliadať nad ich správaním,usmerňovať ich a v prvom rade im spriemniť zážitok z hry. Taktiež chcem dohliadať na to aby bol na serveri poriadok, bez cheatrov,grifferov a etc.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Boli tam 1,2 bany na GS ktoré si pamatám. Bany boli z mojej vlastnej hlúposti. Bany ktoré som dostal som oľutoval a poučil som sa z nich.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Nie, ale bola by mi česť stať sa akademikom na Gamesites!
Ďakujem, a verím v kladné vybavenie mojej žiadosti. Mandarin
Nick na fóru: MandarinChinese
Odkaz na profil: mandarinchinese-u59104.html
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:0:176089163
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=218074#
Proč chci akademika: Chcel by som sa stať akademikom z viacerých dôvodov. Chcel by som v prvom rade pomáhať ludom na serveri,dohliadať nad ich správaním,usmerňovať ich a v prvom rade im spriemniť zážitok z hry. Taktiež chcem dohliadať na to aby bol na serveri poriadok, bez cheatrov,grifferov a etc.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Boli tam 1,2 bany na GS ktoré si pamatám. Bany boli z mojej vlastnej hlúposti. Bany ktoré som dostal som oľutoval a poučil som sa z nich.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Nie, ale bola by mi česť stať sa akademikom na Gamesites!

Ďakujem, a verím v kladné vybavenie mojej žiadosti. Mandarin

-
MandarinChinese - Zkušený
[Přijat] Žiadosť o akademika na JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1