• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Jailbreak/MickeyMouse
Zdravím, rád bych dostal druhou šanci stát se administrátorem serverů jailbreak.
Nick v hře : MickeyMouse
Nick na fóře : HitmanTrilogy
Profil na fóře : zde
Věk : 18 [*3.5.1999]
Steam nick : AreS
Steam ID : STEAM_0:1:95689380
Hlstats : zde
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Co sem koukal do banlistu k datu 4.1.2018 bych žádné mít neměl.
V minulosti jsem tu měl tahanice s ,,kofolou" který mi dal ban snad za nadržování a ještě k tomu mě zabanoval přes banlist.
Dale jsem dostal ban od ,,awee cti ejvi" myslím že to bylo za freekill to sem ještě ujasnil u minulého pohovoru.
[Bany už asi nejdou najít]
Něčo o sobě : Jmenuji se Pavel, je mi 18 let. Studii střední zemědělskou školu se zaměřením na mechanizaci ovšem mě to nebaví a radši bych se věnoval autům. CS hraji už déle konkrétně je to už asi 7-8 let. Zde na gamesites jsem již dostal šanci administrátora na jump sekci kdy sem byl náhle zrušen za mojí chybu vůči cheatrovi (kdyby jste chtěli podat vysvětlení, nebráním se to mu). Poté jsem tu měl možnost projít akademii za kterou sem dostal vyznamenání zde. Po asi zhruba měsíci mi bylo umožněno zkusit si pohovor ale bohužel jsem moc nepobral otázky které v pohovoru proběhly. Tak to zkouším s většími zkušenostmi znovu po dvou letech kdy jsem se musel věnovat studiu.
Proč by sem chtěl na GS adminovať? : Jak sem říkal zkušenosti mám a chtěl bych po dvou letech dělat to co jsem dříve dělat ani nemohl a rád bych pomohl adminům na serverech.
Jinak přeji všem Šťastný nový rok a budu doufat v úspěch.
Nick v hře : MickeyMouse
Nick na fóře : HitmanTrilogy
Profil na fóře : zde
Věk : 18 [*3.5.1999]
Steam nick : AreS
Steam ID : STEAM_0:1:95689380
Hlstats : zde
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Co sem koukal do banlistu k datu 4.1.2018 bych žádné mít neměl.
V minulosti jsem tu měl tahanice s ,,kofolou" který mi dal ban snad za nadržování a ještě k tomu mě zabanoval přes banlist.
Dale jsem dostal ban od ,,awee cti ejvi" myslím že to bylo za freekill to sem ještě ujasnil u minulého pohovoru.
[Bany už asi nejdou najít]
Něčo o sobě : Jmenuji se Pavel, je mi 18 let. Studii střední zemědělskou školu se zaměřením na mechanizaci ovšem mě to nebaví a radši bych se věnoval autům. CS hraji už déle konkrétně je to už asi 7-8 let. Zde na gamesites jsem již dostal šanci administrátora na jump sekci kdy sem byl náhle zrušen za mojí chybu vůči cheatrovi (kdyby jste chtěli podat vysvětlení, nebráním se to mu). Poté jsem tu měl možnost projít akademii za kterou sem dostal vyznamenání zde. Po asi zhruba měsíci mi bylo umožněno zkusit si pohovor ale bohužel jsem moc nepobral otázky které v pohovoru proběhly. Tak to zkouším s většími zkušenostmi znovu po dvou letech kdy jsem se musel věnovat studiu.
Proč by sem chtěl na GS adminovať? : Jak sem říkal zkušenosti mám a chtěl bych po dvou letech dělat to co jsem dříve dělat ani nemohl a rád bych pomohl adminům na serverech.
Jinak přeji všem Šťastný nový rok a budu doufat v úspěch.
VIP-Web 3x, Deatrun#2
EVIP-JailBreak#1,#2 ; Inferno Only ; Capture the Flag #1 ; Furien #10
EVIP-JailBreak#1,#2 ; Inferno Only ; Capture the Flag #1 ; Furien #10
-
HitmanTrilogy - Zkušený
[Zamietnuté]Jailbreak/MickeyMouse
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak/MickeyMouse
Od 3.3.2016 máš len jeden príspevok na fóre. Aj to je nezabanované PP.
Pravidlá pravdepodobne neovládaš, na čo aj ty sám priamo na našich serveroch poukazuješ:
Nadávky a iné podobné veci v chate ako Admin nesmieš mať.
Takže:
1.) Odstrániť nevhodné chovanie na serveri.
2.) Doučiť pravidlá.
3.) Dohnať nejaké príspevky na fóre (Nie v SPAM sekcii. Niečo rozumné. Napríklad PP.)
Akonáhle splníš toto všetko, tak si najskôr o mesiac môžeš požiadať znovu.
Zamietnuté.
Pravidlá pravdepodobne neovládaš, na čo aj ty sám priamo na našich serveroch poukazuješ:
2018-01-03 00:00:06 hoši já to vůbec nepobírám jak sem to dlouho nehrál. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_snow
2018-01-02 23:59:45 ty si magor. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_snow
2018-01-01 23:41:59 si s ním vytřu pr**. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_anka_v1
Nadávky a iné podobné veci v chate ako Admin nesmieš mať.
Takže:
1.) Odstrániť nevhodné chovanie na serveri.
2.) Doučiť pravidlá.
3.) Dohnať nejaké príspevky na fóre (Nie v SPAM sekcii. Niečo rozumné. Napríklad PP.)
Akonáhle splníš toto všetko, tak si najskôr o mesiac môžeš požiadať znovu.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1