• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zavírovaný pc,help me!
Dobrý deň,
zháňam niekoho,kto sa rozumie do pc. Konkrétne by vedel nejako odvírovať pc. Totižto na fb,mi kamoš poslal jeden link (bit.ly/....),otvoril som to a samo mi zatvorilo prehliadač. Potom mi nabehlo na full screen: Váš počítač bol zablokován. Ak chcete Váš počítač odblokovať pošlite 100€ na Náš účet. Slovenska polícia proti kriminalite na internete.A aj keď som reštartoval pc,ani nenabehli ikonky a úkázalo mi to znova. Potom som skúšal zapnúť pc v safe mode. A keď mi písalo toto "Vítaje",tak mi následne nabehlo "Vypína sa". Neviem čo stým mám robiť mohol by mi niekto pomôcť,prosím. Píšem na mobile,takže ma ospravedlnte za chyby. Ďakujem,s pozdravom kubiak.
zháňam niekoho,kto sa rozumie do pc. Konkrétne by vedel nejako odvírovať pc. Totižto na fb,mi kamoš poslal jeden link (bit.ly/....),otvoril som to a samo mi zatvorilo prehliadač. Potom mi nabehlo na full screen: Váš počítač bol zablokován. Ak chcete Váš počítač odblokovať pošlite 100€ na Náš účet. Slovenska polícia proti kriminalite na internete.A aj keď som reštartoval pc,ani nenabehli ikonky a úkázalo mi to znova. Potom som skúšal zapnúť pc v safe mode. A keď mi písalo toto "Vítaje",tak mi následne nabehlo "Vypína sa". Neviem čo stým mám robiť mohol by mi niekto pomôcť,prosím. Píšem na mobile,takže ma ospravedlnte za chyby. Ďakujem,s pozdravom kubiak.
-
kubiak - Kolemjdoucí
Zavírovaný pc,help me!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zavírovaný pc,help me!
A ešte,že antivírus mi hlásil - Trojan.Reventon.L!nk (niečo také)
-
kubiak - Kolemjdoucí
1. ak pocitac nakopnes do safe modu tak ho preskenuj esetom alebo avastom (popripade inym antivirakom)
2. ak ho nenahodis ani do safe modu tak zostava len reinstal OS.
Edit: sorry nevsimol som si ten prispevok dalsi. tak ich daj do karanteny tie subory.
2. ak ho nenahodis ani do safe modu tak zostava len reinstal OS.
Edit: sorry nevsimol som si ten prispevok dalsi. tak ich daj do karanteny tie subory.

-
KuBuS - Zkušený
Lenže to nejde,ten vírus ma nepustí ďalej. Antivír mi nahlásil ten vírus a hneď mi naskočilo to logo. Teraz som,len na mobile. Pretože,keď zapnem pc v normal móde,tak mi to ihneď nabehne a nefunguje nič. A v safe mode mi to nerozbehne.
Edit : Prečítaj si otom víruse niekde,je to niekto kto sa vydáva za políciu...Čítal som si otom,ale na mobnile sa to blbo hľadá.
Edit : Prečítaj si otom víruse niekde,je to niekto kto sa vydáva za políciu...Čítal som si otom,ale na mobnile sa to blbo hľadá.
-
kubiak - Kolemjdoucí
Keď zapnem pc nabehne mi toto - http://img.cas.sk/img/10/full/1430215_virus.jpg
-
kubiak - Kolemjdoucí
Je to lockscreen,ako už asi viete.
-
kubiak - Kolemjdoucí
Jedine co ostava reinstall pc a ked to nepomoze tak kupit novy disk
-
GstraFe - Zkušený
Prosím, postupujte podľa nasledujúcich krokov, ako sa zbaviť Trojan: win32/reveton lnk vírus ručne!
Krok 1: Stlačte kombináciu klávesov CTRL + ALT + DEL alebo CTRL + SHIFT + ESC. Otvorte Správcu úloh systému Windows.
Ak to nefunguje, skúste inú cestu. Stlačte tlačidlo Štart a kliknite na voľbu Spustiť. Spustí Spustiť nástroj. Zadajte Taskmgr a stlačte OK. To by malo spustiť Správcu úloh systému Windows
Krok 1: Stlačte kombináciu klávesov CTRL + ALT + DEL alebo CTRL + SHIFT + ESC. Otvorte Správcu úloh systému Windows.
Ak to nefunguje, skúste inú cestu. Stlačte tlačidlo Štart a kliknite na voľbu Spustiť. Spustí Spustiť nástroj. Zadajte Taskmgr a stlačte OK. To by malo spustiť Správcu úloh systému Windows
-
GstraFe - Zkušený
Step 3: Odstrante skodlive registre
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\random
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer\run\random
Odstran tieto subory :
C:\windows\system32\services.exe
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Settings\{FddsFE4DFF-B2DS54457-AS0902LS99SD}
C:\Program Files\Search Results Toolbar\Datamngr\SRTOOL~1\random
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\random
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer\run\random
Odstran tieto subory :
C:\windows\system32\services.exe
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Settings\{FddsFE4DFF-B2DS54457-AS0902LS99SD}
C:\Program Files\Search Results Toolbar\Datamngr\SRTOOL~1\random
-
GstraFe - Zkušený
To je postup ked sa ti podary ist do safe modu 

-
GstraFe - Zkušený
Nevím proč ale tenhle virus znám jako své boty je celkem starý výměna disku WTF to je blbost tady máš forum
napiš sem ti machři ti určite pomužou jsou na to specializovani http://forum.viry.cz/
napiš sem ti machři ti určite pomužou jsou na to specializovani http://forum.viry.cz/

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
staci sa dostat do safe a prebehnut PC Malwarebytes Antimalware... thats all... takychto PC mi uz doslo do firmy asi 10 

hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
R4gn4r0K píše:staci sa dostat do safe a prebehnut PC Malwarebytes Antimalware... thats all... takychto PC mi uz doslo do firmy asi 10
Lepsi program uz nenajdes

Slayer Pantera Megadeth Sepultura Metallica
-
Barman - Zkušený
Ale on vravel ze sa nevie dostat do safe modu ze ho tam daco blokuje
-
GstraFe - Zkušený
GstraFe píše:Ale on vravel ze sa nevie dostat do safe modu ze ho tam daco blokuje
Ne neco

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 2 • 1, 2