• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Posila z tska / JB#1 (30kg cementu na ksichte)
Popis:
Počas kola kedy som bol simon som dal "svoju" atrakciu. Z blokov som postavil bunnyhop, ktorého bloky boli dosť blízko pri sebe, takže bolo jasné že sa to dá preskákať. Tčko ktoré to malo ísť skákať napísalo "ukáž" ja som mu na to odpovedal vo voice že mu to nemusím ukázať, lebo je vidno že sa to dá preskákať + že neviem už tak dobre Bhop lebo som nehral 1.6 dlhšiu dobu. V tejto situácii ma grabol admin s tým že mu to musím ukázať, ja som mu oponoval s tým istým čo som spomenul hore. Za druhé ako ti mám ukázať Bhop na simon blokoch ked som ctčko?
Po tom ako atrakcia skončila som povedal do voice že ten grab nebol nutny v tej situácií. Ďalšie kolo som dostal prehoz.
Demo
Demo si pozrite od 28:40 kde je vidno mnou postavený bhop,
23:10 prichádza grab,
30:35 prehoz.
Počas kola kedy som bol simon som dal "svoju" atrakciu. Z blokov som postavil bunnyhop, ktorého bloky boli dosť blízko pri sebe, takže bolo jasné že sa to dá preskákať. Tčko ktoré to malo ísť skákať napísalo "ukáž" ja som mu na to odpovedal vo voice že mu to nemusím ukázať, lebo je vidno že sa to dá preskákať + že neviem už tak dobre Bhop lebo som nehral 1.6 dlhšiu dobu. V tejto situácii ma grabol admin s tým že mu to musím ukázať, ja som mu oponoval s tým istým čo som spomenul hore. Za druhé ako ti mám ukázať Bhop na simon blokoch ked som ctčko?

Demo
Demo si pozrite od 28:40 kde je vidno mnou postavený bhop,
23:10 prichádza grab,
30:35 prehoz.
d1e188ad0453aad9a906f10f9dd65e0e
-
UjoBochniiik - Kazatelův učeň
[Zamietnuté]Posila z tska / JB#1 (30kg cementu na ksichte)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Posila z tska / JB#1 (30kg cementu na ksichte)
Tčko ktoré to malo ísť skákať napísalo "ukáž" ja som mu na to odpovedal vo voice že mu to nemusím ukázať
-Hlupost na ktoru som ta upozornil najskor v chate, co nemalo ale velku vahu lebo si isiel daneho hraca hned sebaisto zabit. 2018-01-05 12:02:28 ved ta poziadal aby si mu to ukazal. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_greytown
Nasledne som ti vo voice zacal rozpravat ze je to tebou vymyslena atrakcia a na nich ma T pravo si vyziadat ukazku ci to ide. Co ak boli bloky velmi blizko seba a bhopom ako by sa zrychlovali by to neslo ustrafovat?
Za druhé ako ti mám ukázať Bhop na simon blokoch ked som ctčko?
-Tak po Tckach si ziadal bhop, ten ak by si robil tak sa da robit aj na simon blokoch. Maju tam totiz kratky interval nez sa prepadnu, idealny na bhop
že neviem už tak dobre Bhop lebo som nehral 1.6 dlhšiu dobu.
-Tak naco davas Tckam vymyslene atrakcie ktore sam nedas? tiez mozem postavit neviem aku mariu, ak bude mat ale T neistotu vtom, ze sa to da splnit tak by si mal ako simon dat ukazku a nie povedat:" to je takych 265lj block, raz som to uz dal, len teraz som dlhsiu dobu nehral tak vam to neukazem.
Do voice som ti vysvetlil co a ako a nasledne hrac siel k CT ci co tak skoncila atrakcia a bolo pp. Ja som bral celu vec za vyriesenu a, ze si ju pochopil. Nasledne si zacal do voice rozpravat dajake bludy o tom ze som nemal ziadne pravo ta grabnut a vysvetlovat ti (podla tvojho) hlupost a ze ty si najmudrejsi, pravdu mas iba ty a to co som rozpraval ja ta ani nezaujimalo. Ostal so mazskoceny a tak sa ta spytal ez co rozpravas, isiel si si stale svoje a bol stale v svojom svete. Byt tebou by som mozno zacal uvazovat o slabsich modeloch. Z toho dovodu som sa rozhodol pre prehodenie. Usmernil som ta ako hrat podla pravidiel, tebe sa to nepacilo a tak si znova prestal hrat podla pravidiel. U CT nemaju co robit hraci, co nepoznaju pravidla a nechcu sa ani ziadne nove naucit po tom ako ich k tomu vyzve admin a este budu adminom rozpravat, ze isto nie a oni maju pravdu.
Nakoniec este moje demo, kedze na tvojom nie je pocut co hovoris: 28:50
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
Re: Posila z tska / JB#1 (30kg cementu na ksichte)
Čo sa týka situácie:
Každú jednu atrakciu, ktorú ty ako Simon vymyslíš, si na vyžiadanie väzňa povinný ukázať, že sa dá splniť. Jediné atrakcie, ktoré nemusíš ukazovať, sú atrakcie, ktoré sú vstavané na mape. K tomuto by bolo dobré dodať, že ak dáš svoju vymyslenú atrakciu až na piaty pokus, nemôžeš od väzňov chcieť, aby to dali na prvý. Dáš im tiež 5 pokusov.
V tomto prípade, kde si si vymyslel atrakciu so Simon blokmi, si mohol, tak ako Cement píše, preskákať to sám (ide to), alebo sa opýtať väzňov, či by bol niekto ochotný spraviť ukážku, že sa to dá prejsť. Ak nie, máš smolu a dáš im inú atrakciu.
Čo sa týka trestu:
Admin je na serveri autorita a čo povie, to platí. Admin má právo kedykoľvek zasiahnuť do hry. Ty nemáš právo Adminovi odporovať a už vôbec nie spochybňovať jeho postupy pred celým serverom. Ak si myslíš, že Admin pochybil, máš možnosť prísť sa naňho sťažovať sem na fórum.
Sťažnosť neoprávnená.
Každú jednu atrakciu, ktorú ty ako Simon vymyslíš, si na vyžiadanie väzňa povinný ukázať, že sa dá splniť. Jediné atrakcie, ktoré nemusíš ukazovať, sú atrakcie, ktoré sú vstavané na mape. K tomuto by bolo dobré dodať, že ak dáš svoju vymyslenú atrakciu až na piaty pokus, nemôžeš od väzňov chcieť, aby to dali na prvý. Dáš im tiež 5 pokusov.
V tomto prípade, kde si si vymyslel atrakciu so Simon blokmi, si mohol, tak ako Cement píše, preskákať to sám (ide to), alebo sa opýtať väzňov, či by bol niekto ochotný spraviť ukážku, že sa to dá prejsť. Ak nie, máš smolu a dáš im inú atrakciu.
Čo sa týka trestu:
Admin je na serveri autorita a čo povie, to platí. Admin má právo kedykoľvek zasiahnuť do hry. Ty nemáš právo Adminovi odporovať a už vôbec nie spochybňovať jeho postupy pred celým serverom. Ak si myslíš, že Admin pochybil, máš možnosť prísť sa naňho sťažovať sem na fórum.
Sťažnosť neoprávnená.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1