Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

Nelze mi aktivovat VIP

Příspěvekod Demniox » 03 led 2018, 16:44

Zdravíčko,
Na Zombie Night mi nejde reaktivovat EVIP. Vše jsem aktivoval podle instrukcí, avšak nedošel mi žádný email. Jako jo, mám ho už od 2010, ale ještě včera mi to fungovalo na jiném pc. Mohl by to být ten zádrhel? :D
Předem díky za jakoukoliv odpověď :D
Demniox
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Nelze mi aktivovat VIP

od Rumcajz » 03 led 2018, 16:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nelze mi aktivovat VIP

Příspěvekod Gustik » 04 led 2018, 03:27 VIP

Nevím, zda tomu tak pořád je.
Demniox píše:ale ještě včera mi to fungovalo na jiném pc. Mohl by to být ten zádrhel?

Dříve, když sis aktivoval VIP na nějakém PC, mohl si ho znovu aktivovat jinde až za 24/48 (nejsem si jist) hodin. Což ale při aktivaci upozornilo. Zkus tedy počkat a pak aktivaci VIP na serveru zopakovat.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Demniox » 05 led 2018, 18:00

Gustik píše:Dříve, když sis aktivoval VIP na nějakém PC, mohl si ho znovu aktivovat jinde až za 24/48 (nejsem si jist) hodin. Což ale při aktivaci upozornilo. Zkus tedy počkat a pak aktivaci VIP na serveru zopakovat.

Pořád mi to píše, ať checknu email, ale tam stále nic není. Možná to může být tím, že jsem si to aktivoval na non steam csku a teď to hraju přes Steam?
Demniox
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Kavik444 » 05 led 2018, 19:27

Přehazovat takto VIP nelze, ale z nonsteamu na Steam by ti to jít mělo, pokud jsi to takhle přehodil poprvé. Víckrát to nepůjde z důvodu ochrany proti zneužívání VIP. Stále ti na email nic nepřišlo?
CS 1.6 HLSA
VIP Support

CZECH KARATE PLAYER
Kavik444
Spamer
Spamer

Příspěvekod Demniox » 05 led 2018, 19:30

Kavik444 píše:Přehazovat takto VIP nelze, ale z nonsteamu na Steam by ti to jít mělo, pokud jsi to takhle přehodil poprvé. Víckrát to nepůjde z důvodu ochrany proti zneužívání VIP. Stále ti na email nic nepřišlo?

Stále nic..nešlo by třeba jenom nějak přepsat STEAM ID nebo tak něco? To jsem napsal už i na [email protected] i se steam ID, kodem, nickem a mailem, ale stále čekám na odpověď :D
Demniox
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dominooo » 05 led 2018, 21:49

Demniox píše:
Kavik444 píše:Přehazovat takto VIP nelze, ale z nonsteamu na Steam by ti to jít mělo, pokud jsi to takhle přehodil poprvé. Víckrát to nepůjde z důvodu ochrany proti zneužívání VIP. Stále ti na email nic nepřišlo?

Stále nic..nešlo by třeba jenom nějak přepsat STEAM ID nebo tak něco? To jsem napsal už i na [email protected] i se steam ID, kodem, nickem a mailem, ale stále čekám na odpověď :D

Nemusel si tam pisat..... Stacilo napisat PEto pm na webe a tam mu poslat tieto informacie... Teraz mozes cakat na odpoved z emailu.
„Neúspech je len šanca začať znova, tentokrát o niečo rozumnejšie.“

Obrázek
Dominooo
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na VIP poradna