• Stránka 1 z 1
[zamítnuto] AIM sekcia / arS | Into Utter Madness
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Sniper War serveroch.
Nick v hre: arS | Into Utter Madness
Nick na fóre: AdvanceD2412
Profil na fóre: advanced2412-u14414.html
Vek: 29
Steam nick: arS | Into Utter Madness
Steam ID: STEAM_0:1:182108010
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=115822
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nakoľko hrávam výhradne len na GS.cz serveroch nemám tu ani nikde inde žiadne BANy.
Niečo o sebe: Ahoj, volám sa Peter školu mám už pár rokov za sebou takže momentálne pracujem v stolárskej firme. Voľný čas trávim s kamarátmi vonku alebo na pivku
alebo s priatelkou ktorú nadovšetko milujem. Takisto milujem motorky, kvalitnú metalovú muziku a stále si rád zahrám nejaké tie hry vrátane CSka. (V minulosti som už bol admin takže tí ktorí tu pôsobia dlhší čas ma poznajú.)
Prečo by som chcel na GS adminovať? CS hrám už 15 rokov takže za tie roky človek stretne fakt "zaujímavých" hráčov. No nie každý vie čo je slušnosť a ako sa treba správať. Hráčov to treba naučiť a stále im to pripomínať. Práve kôli tomu sa chcem pridať k tejto komunite a udržať tak plynulosť hry na poriadku.
Ďakujem za zhliadnutie tejto žiadosti. Snáď odpoveď bude pozitívna GL
Nick v hre: arS | Into Utter Madness
Nick na fóre: AdvanceD2412
Profil na fóre: advanced2412-u14414.html
Vek: 29
Steam nick: arS | Into Utter Madness
Steam ID: STEAM_0:1:182108010
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=115822
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nakoľko hrávam výhradne len na GS.cz serveroch nemám tu ani nikde inde žiadne BANy.
Niečo o sebe: Ahoj, volám sa Peter školu mám už pár rokov za sebou takže momentálne pracujem v stolárskej firme. Voľný čas trávim s kamarátmi vonku alebo na pivku

Prečo by som chcel na GS adminovať? CS hrám už 15 rokov takže za tie roky človek stretne fakt "zaujímavých" hráčov. No nie každý vie čo je slušnosť a ako sa treba správať. Hráčov to treba naučiť a stále im to pripomínať. Práve kôli tomu sa chcem pridať k tejto komunite a udržať tak plynulosť hry na poriadku.
Ďakujem za zhliadnutie tejto žiadosti. Snáď odpoveď bude pozitívna GL

-
AdvanceD2412 - Pokročilý
[zamítnuto] AIM sekcia / arS | Into Utter Madness
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: AIM sekcia / arS | Into Utter Madness
Na svem Steam uctu mas VAC ban. Na takovy ucet bohuzel prava neziskas (nehlede na to ve ktere hre byl udelen).
Pokud o admina opravdu stojis, porid si hru na novy ucet, nahraj potrebnou aktivitu a muzeme se o necem bavit.
Pokud o admina opravdu stojis, porid si hru na novy ucet, nahraj potrebnou aktivitu a muzeme se o necem bavit.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1