• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]FK/MFK
1. Nick: Jadberg FK,SpitFire[MN] MFK
2. Steam ID: STEAM_0:1:88846030,VALVE_0:0:902012771 https://ctrlv.sk/LUBP
3. Dátum a čas: 13.01.2018 - 10:20 +/-
4. Popis situácie: Simon dal príkaz pustite klávesnicu a myš, a následne dal nesplnitelny príkaz choďte do boxu, a následne zabili všetkých v boxe a aj nás čo sme sa nehýbali
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/312238409
6. Vyčasovanie: Demo pozrieť celé, keďže som nahrával celé kolo čo sa to stalo
2. Steam ID: STEAM_0:1:88846030,VALVE_0:0:902012771 https://ctrlv.sk/LUBP
3. Dátum a čas: 13.01.2018 - 10:20 +/-
4. Popis situácie: Simon dal príkaz pustite klávesnicu a myš, a následne dal nesplnitelny príkaz choďte do boxu, a následne zabili všetkých v boxe a aj nás čo sme sa nehýbali
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/312238409
6. Vyčasovanie: Demo pozrieť celé, keďže som nahrával celé kolo čo sa to stalo
-
BooHere - Amatér
[Vyriešené]FK/MFK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FK/MFK
Čau pokud jsi si nevšiml a machroval že to nahlásíš to je jedna věc druhá věc je ta že já abych pravdu řekl jsem to kolo moc nevnímal, protože jsem tu měl v pokoji bratra a automaticky sem začal zabíjet hráče o kterých jsem si myslel že jsou afk, další kolo jsi si požádal o mikrofon dal jsem ti ho, ty jsi tam něco o tom říkal a já jsem si nebyl jistý jestli jsem te zabil já nebo někdo jiný, byl jsem simon takže jsem nechtěl zdržovat hru, po skončení kola jsem se podíval a chtěl ti nahlásit vd bohužel ty jsi se odpojil někam a to už je tvoje - pak jsi se napojil a já ti na to napsal:
2018-01-13 10:28:23 boo ja te zabil nasel jsem si v konzoli a chtel ti nahlasit vd bohuzel jsi se odpojil. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_brazilian_v2
2018-01-13 10:28:23 boo ja te zabil nasel jsem si v konzoli a chtel ti nahlasit vd bohuzel jsi se odpojil. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_brazilian_v2
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
Pochybiť môže každý. Ak si mal vedomosť o tom, že Jadberg je ochotný postarať sa Ti o VD, no napriek tomu si ho utekal nahlásiť, aby Ti v akadémií pribudlo pár bodov, nikdy z teba dobrý admin nebude. 
Vyriešené, ban nie je v tomto prípade nutný.

Vyriešené, ban nie je v tomto prípade nutný.
-
Habs - Spamer
Takže do budúcna môžem dať MFK a napísať že mám v izbe psa, s ktorým som sa bavil a nedostanem ban ? a čo sa týka toho nahlásenia ak si pozrel dobré to demo tak si tam videl aj MFK... a adminom nechcem byť 

-
BooHere - Amatér
O tom, či padol MFk sa baviť nemusíme. Jadberg je šulin, pochybil svojou nepozornosťou, následkom čoho rozdal pár FK. Ale to sa môže stať hocikomu, že ano ? Ide tu o to, že svoje konanie si uvedomil a snažil sa ho odčiniť nahlasením VD. Tvoj postoj k situácií a argumenty, kt. si poskytol vyššie sú hlúpe..
Budem na to pamätať.
a adminom nechcem byť
Budem na to pamätať.
-
Habs - Spamer
Habs ti to tady slušně a jasně vysvětlil. Být tebou radši odčiním co tu píšeš a napíšu omluvu do PM..
Ohledně druhého hráče demo vyčasuj. Chci vidět, kdy se prohřešek stal. Pak si sám najdu co je k tomu potřeba.
Máš na to 24h.
Ohledně druhého hráče demo vyčasuj. Chci vidět, kdy se prohřešek stal. Pak si sám najdu co je k tomu potřeba.
Máš na to 24h.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Re: [Čeká se...]FK/MFK
Poland, to demo je krátke cca 40sc a je tam zaznamenané celé kolo ako ten nesplnitelný príkaz, a potom tie FK/MFK
e.P.:
e.P.:
Určitě si vzor a pravidla PP sekce četl, když jsi akademik. Řikám vyčasuj to demo, najdi mi tam tu situaci a my si najdeme sami to co k tomu potřebujeme.Demo, ktoré má viac ako 4 MB ste povinní vyčasovať.

-
BooHere - Amatér
Re: [Čeká se...]FK/MFK
Neviem čo je na vete BAN NIE JE NUTNÝ nepochopiteľné.
Očividne bez záujmu....
Vyriešené.
Očividne bez záujmu....
Vyriešené.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1