• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Admin
Ahoj Admini chtěl bych se vám přectavit jmenuju se Nikolas v hře se nazívam jako:NikoJePan.
Jinak omluvám se kdyby tam byla ňaka chyba=gramatika.Chtěl bych být Admin na Jailbreak 5.
Věk:13
Proč chci být Admin:Ja vím není to největší věk ale vyznam se v pravidlach takže byl bych rad kdybych byl admin.
Co mi někdy chybí: chodím na server jenom když mam čas o výkendu a v ůterý Někdy a ve čtvrtek.
dal my chybí někdy ta gramatika.A trochu ty zakazy chyběj.
Bydlím: v Německu ano je to docela problem ale i proto jsem si koupil na jb 5 VIP.
Duvod proc chci být eště admin: když je asi tak 23:00 o výkendu hodně lidí se hadaj a maji hacky atd...... a proto chci pomoc
Je to tak docela muj malý Sen být Admin na Gamesites.cz.
když ne ten admin tento rok tak bych to rad skusil příští rok.
Děkuji moc,a budu se těšit na vaší odpověď.
Jinak omluvám se kdyby tam byla ňaka chyba=gramatika.Chtěl bych být Admin na Jailbreak 5.
Věk:13
Proč chci být Admin:Ja vím není to největší věk ale vyznam se v pravidlach takže byl bych rad kdybych byl admin.
Co mi někdy chybí: chodím na server jenom když mam čas o výkendu a v ůterý Někdy a ve čtvrtek.
dal my chybí někdy ta gramatika.A trochu ty zakazy chyběj.
Bydlím: v Německu ano je to docela problem ale i proto jsem si koupil na jb 5 VIP.
Duvod proc chci být eště admin: když je asi tak 23:00 o výkendu hodně lidí se hadaj a maji hacky atd...... a proto chci pomoc
Je to tak docela muj malý Sen být Admin na Gamesites.cz.
když ne ten admin tento rok tak bych to rad skusil příští rok.
Děkuji moc,a budu se těšit na vaší odpověď.
- nikojepan
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin
Nebudem sa vyjadrovať tam, kde sa ma to netýka.
My name was Ghost. After one year in hell, I returned servers gamesites: with only one goal: To control the servers. But my old approach wasn't enough. I had to become someone else. I had to become something else. I had to become the Arrow.
-
GhostM97 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1