Volná diskuze o našich serverech a módech.

bordel na survival serveru

Příspěvekod APEMODE » 18 led 2018, 13:59

dobrý den. hrál jsem na serverech,ale tala jse mi jedna taková věc. bydlím u jednoho týpka (2 roky jsme se znaly) u kterého jsem měl všechny věci.(bydlel jsem u něho zhruba týden) když mi náhodou zakázal res z duvodu že prý se mnou končí. mám podezdření že mu něco nakecal hráč slime1001 (bydlím u aknak).vím že to je muj broblém(podle admin teamu tedka řeším bordel na serveru což je toto jeho součástí) ale naštve vás že vás takhle někdo podvede. když jste admin tak mu řeknete ad vám vrátí věci jinak má ban popřípadně jsi je vezmete(když jste admin) ja takovou možnost nemám. admin jsem o tomhle řekl ale jim to bylo u prdele. takže prosím vrácení věcí. pokud je to možné pošlete mi 3 datumy kdy mám být na serveru abych jsi věci vzal spět. a taky žádám o napravení adminu,protože jse mi zdá že jim jsou takové věci u prdele a staví jsi domešky. mockrát děkuji APEMODE z serveru survival.
Uživatelský avatar
APEMODE
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 47
Registrován: 09 led 2018, 15:34
Bydliště: Černá Ostrava

bordel na survival serveru

od Rumcajz » 18 led 2018, 13:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Černá Ostrava

Re: bordel na survival serveru

Příspěvekod DogeTennant » 18 led 2018, 15:04 VIP

Zdravím, očividně nemáš přehled o tom co admin může a nemůže.. Kdyby někdo okradl admina o věci stejným způsobem jako tebe, tak mu za to rozhodně nemůže dát ban tak jak píšeš a stejně tak si nemůže ty věci prostě vzít sám (admin ani nemá práva k příkazům, které by mu toto umožnily).

Důvod proč admini neřeší tvůj problém je jednoduchý.. To co ti aknak provedl neni zakázané a nikdo ti nedluží žádné věci, zvlášť A-team ne. A samozřejmě že by to naštvalo každého, ale měl by ses přes to přenést a nebo to řešit s aknakem a ne s A-teamem a ne spamovat fórum.

A na závěr nevím jak chceš napravovat adminy, protože my se jen řídíme pravidly a tím, že nás budeš urážet tím že jsou nám věci u pr... a jen si stavíme domečky si opravdu reputaci nevylepšíš.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
DogeTennant
Minecraft HLSA
Minecraft HLSA
 
Příspěvky: 2236
Registrován: 15 dub 2015, 15:56


Zpět na Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků