• Stránka 1 z 1
(Zamítnuto) FURIEN#1 - DEJW STÍŽNOST
Zdravím, i když sem si myslel že přece jenom lidi jsou občas normalní, tak se mýlil. Admin "Dejw" a jeho chovaní k hráčům mi nepřijde moc normalní, jestli už je někdo admin, tak by měl hračum pomahát a mít k nim respekt, a ne se chovat jak totalní 14ti letej idiot, kterej z neužívá práv. Na serveru si hráči do jmén davají jeho jmeno, nebo seberte mu práva, atp.. Není se čemu divit, každého hned banuje za nadávky, sotva zná pravidla hry, ignoruje hráče. Když sem začal hrát chtěl sem se ho zeptat ohledně furien modu, protože sem hrál dříve, a teď je v tom celkem rozdíl. Nebyl schopný mi odepsat, no dejme tomu... dnes sem se rozhodl že se mu omluvím a začnu s ním vycházet, přece jenom je to "ADMIN". Po fotce ze steam chatu si asi řeknete svý....
-
beckenj - Kolemjdoucí
(Zamítnuto) FURIEN#1 - DEJW STÍŽNOST
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FURIEN#1 - DEJW STÍŽNOST
zdar, ale kdo prosím tě řeší steam, na steamu se admini chovají jinak. Kdyby se choval takhle na serveru ale on se tak nechová. A kazdej má blbou náladu.
-
akafukaelaluka - Mistr
BarakaOil píše:zdar, ale kdo prosím tě řeší steam, na steamu se admini chovají jinak. Kdyby se choval takhle na serveru ale on se tak nechová. A kazdej má blbou náladu.
Tady ale nejde o to, je to jen uryvek co sme s ivyscreenoval, jnde o jeho chovani napoj se na server a zeptej se hraču na nazor na něj . ..
-
beckenj - Kolemjdoucí
však jasné já tě chápu, ale jak já sem z Adminem "dejwem" na serveru vše je v pohodě chová se tak jak by měl, nic proti pravidlům nedělá, když chce dát ban někdy se i zeptá aby neriskoval problém. Ale prostě jsme jen lidi který si někdy nepadnou do oka, a nedá se to vrátit zpět.
-
akafukaelaluka - Mistr
Zdravím.
Takže za 1. Vyjadřování na steamu je jen moje věc.
za 2. Nejdřív se zamysli jak se chováš ty na serveru, co píšeš atd.. Ať se pak nemusíš chodit "omlouvat".
za 3. Zkus se někdy vžít do role admina na serveru.
Mimochodem, pěkně si nazval tu stížnost. Cituju "furien#1" a hodíš sem screen ze steamu, další nesmysl.
Takže za 1. Vyjadřování na steamu je jen moje věc.
za 2. Nejdřív se zamysli jak se chováš ty na serveru, co píšeš atd.. Ať se pak nemusíš chodit "omlouvat".
za 3. Zkus se někdy vžít do role admina na serveru.
Mimochodem, pěkně si nazval tu stížnost. Cituju "furien#1" a hodíš sem screen ze steamu, další nesmysl.
-
YeezyGod - Zkušený
Na screenu je vidět, jak se někdo snaží adminovi lézt do prdele a admin ho vyfakuje. Důkazy o tom, že admin nějak porušuje pravidla nebo kazí hru na server tady nejsou. Pokud by si takové důkazy měl, měl si je dodat.
Stížnost zamítnuta.
Stížnost zamítnuta.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1