• Stránka 1 z 1
Stížnost na admina poland
No, hrál sem na jb4 dal sem prikaz posledni reakce na skok, nikdo neskocil tak sem se zeptal venoma jestli mě bylo slyšet on řekl že jo, tak sem je zabil a mám ban na 48h za mfk. Dokonce venom po mě zoopakoval "ano, řekl si poslední reakce na skok"
Na tsku ani jinde jsme nebyli.
Na tsku ani jinde jsme nebyli.
-
WhiTtTterS - Zkušený
Stížnost na admina poland
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na admina poland
19. 1. 2018 v 16:20 CCA
Hrál jsem s Whitem JB 4 . White měl Simona a dál příkaz poslední reakce na skok, nikdo neskočil
tak se mě zeptal jestli mu bylo rozumět, já jsem řekl že ano a tak je White zabil a náhle dostal ban za MFK a mně byl udělen ban na 24 hodin a když jsem se Polanda zeptal za co jsem ten ban dostal, tak mi řekl že ban jsem dostal za to že jsem dement (zakázané slovo).
Hrál jsem s Whitem JB 4 . White měl Simona a dál příkaz poslední reakce na skok, nikdo neskočil
tak se mě zeptal jestli mu bylo rozumět, já jsem řekl že ano a tak je White zabil a náhle dostal ban za MFK a mně byl udělen ban na 24 hodin a když jsem se Polanda zeptal za co jsem ten ban dostal, tak mi řekl že ban jsem dostal za to že jsem dement (zakázané slovo).
Venom
-
Veenom - Amatér
Že si dement je o tebe verejne známe, Venom. Počkáme na vyjadrenie banujúceho admina. Zatiaľ to vyzerá v skutku dôveryhodne, len čo je pravda. Ak sa preúkaže, že klamete v snahe poškodiť admina, bude Vám na server zamedzený prístup.
-
Habs - Spamer
Ahoj,
Celou mapu si mluvil potichu a několikrát ses ptal buď mě nebo Venoma jestli tě bylo slyšet. Několikrát jsem ti psal, at si to opravíš. Potom si dal tento příkaz. Napsal jsem ti v chatu "nebylo te slyset, nezabijej nas". No Venom, který schválně dělá blbosti a pořád říká opaky ti to potvrdil no. Dostal si tak ban za MFK. Nehleďe na to, že si právě nedávno obdržel ban na chat na pár týdnů si nemohl na serveru vynechat nadávky, že jsem zakomplexovaný atd. Příště, poslouchej, co ti admin říká.
Celou mapu si mluvil potichu a několikrát ses ptal buď mě nebo Venoma jestli tě bylo slyšet. Několikrát jsem ti psal, at si to opravíš. Potom si dal tento příkaz. Napsal jsem ti v chatu "nebylo te slyset, nezabijej nas". No Venom, který schválně dělá blbosti a pořád říká opaky ti to potvrdil no. Dostal si tak ban za MFK. Nehleďe na to, že si právě nedávno obdržel ban na chat na pár týdnů si nemohl na serveru vynechat nadávky, že jsem zakomplexovaný atd. Příště, poslouchej, co ti admin říká.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Říkáte te mi že jsem dement ?
Kdybych trpěl demencí měl bych zánět mozkových blán, což já nemám, takže mi neříkejte že jsem dement já jsem zdravý člověk.
A rád bych chtěl dostat důvod mého banu.
Kdybych trpěl demencí měl bych zánět mozkových blán, což já nemám, takže mi neříkejte že jsem dement já jsem zdravý člověk.
A rád bych chtěl dostat důvod mého banu.
Venom
-
Veenom - Amatér
Koupil jsem si speed, byl jsem od CT dost daleko. Simon řekl příkaz "Běžte do boxu na zadní stěnu." Pro mě, byl box u cel blíž. Rozběhl jsem se tam bez jakéhokoliv přiblížení. Střílel si do mě jak vyšinutý. Zabil si mě a ještě, než se mi hodila death kamera si řekl, "sry VD". Zabíjíš mě schválně jak na JB tak na TTT. Poté jsem graboval hráče, když jsem byl ještě živ. A tak jsem neplnil tvé příkazy. Viděl si to, dokonce jsem s grablým mluvil. Řekl si CT ať mě zabijou, když neplním tvé příkazy. Umřel jsem. Demo má HLSA u sebe.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Toho co si napsal do chatu jsem si v tu dobu nevšiml. Měl si mě grabnout, jebout o zem a přehodit k tt a neŕeśit. Promiň no, ale já sem v tu dobu věŕil venomoj, když to ještě po mě zoopakoval tak to asi bylo slyšet. Opravdu se tu nesnažíme poškodit admina, chtěl bych jenom zkrátit ban nebo uplně zrušit, to jestli poland bude admin mám někde, to jestli na mě bude narozdíl od ostatních jinej někde nemám. Každej se může změnit.
-
WhiTtTterS - Zkušený
Dobře,
Udělal jsem pár chyb, ale jak jsem tě zabil jsem neudělal sválně a ještě jsem se ti omluvil a nahlásil VD.
Za to že jsem ti dal jeden FK za který jsem se ti omluvil a řekl jsem ať zabijí posledního, co neplnil příkazy není důvod hned k banu mohl si mně aspoň upozornit.
A proč jsem ban dostal hned po Whittersovi a ne hned jak jsem řekl ať zabíjí posledního ?
Jinak děkuji za rychlou odpověď.
Udělal jsem pár chyb, ale jak jsem tě zabil jsem neudělal sválně a ještě jsem se ti omluvil a nahlásil VD.
Za to že jsem ti dal jeden FK za který jsem se ti omluvil a řekl jsem ať zabijí posledního, co neplnil příkazy není důvod hned k banu mohl si mně aspoň upozornit.
A proč jsem ban dostal hned po Whittersovi a ne hned jak jsem řekl ať zabíjí posledního ?
Jinak děkuji za rychlou odpověď.
Venom
-
Veenom - Amatér
Máš to napsané výše. Simona (Whiterse) jsem tam upozornil, nikdo z věznů to neslyšel včetně mě. I když jsem Whitersa upozornil, si do něj jel ať nás zabije. To byla u tebe poslední kapka.
Už to tu nespamujte. Habs nebo někdo jiný to tu pak doplní až si na tuto prkotinu najde čas.
Už to tu nespamujte. Habs nebo někdo jiný to tu pak doplní až si na tuto prkotinu najde čas.

JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
V daný moment ťa skutočne nebolo počuť dobre, na čo Ťa admin upozornil, ty si sa však bezhlavo riadil tým, čo ti povedalo iné CT, nehovoriac o to, že išlo o Venoma. Kecy o tom, že si sa zmenil sú v tvojom podaní veľmi vierohodné,že ?
Venom, ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva. Neviem teda, čo za taký prístup očakávaš.
Za iných okolnosti by som ti po ospravedlnení ban skrátil, no v tvojom prípade ban len prospeje.
Sťažnosť zamietnutá.
Venom, ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva. Neviem teda, čo za taký prístup očakávaš.
Za iných okolnosti by som ti po ospravedlnení ban skrátil, no v tvojom prípade ban len prospeje.
Sťažnosť zamietnutá.
-
Habs - Spamer
Ja som hajzel a ban ti predlzim. Nauc sa spravat a ban ti mozno bude skrateny. K tebe whiters, ak ti admin nieco oznami, tak sa tym budes riadit, je mi jedno co povie ine ct.
verdikt si uz dostal ...
verdikt si uz dostal ...
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Oki, pardon.
-
WhiTtTterS - Zkušený
Moc se omlouvám že jsem vás musel okrádat o čas, myslel jsem si že když mi dál admin Poland ban a řekl mi že jsem dement že to je špatně, ale očividně jsem se mýlil, takže vám chci poděkovat že na GS máme tak výborný admini, kteří dělaj minimum chyb.
Děkuji že jste mi to tu objasnili.
Chybami se člověk učí.
Děkuji že jste mi to tu objasnili.

Chybami se člověk učí.

Venom
-
Veenom - Amatér
• Stránka 1 z 1