Porušuje nekdo pravidla na CTF serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyřešeno] CTF 3 BloodCompany, přehoz.

Příspěvekod Teplousek » 20 led 2018, 21:57

Server: CTF 3
Nickname porušujícího: BloodCompany
Čas porušovaní: 21:30
Důkaz: http://leteckaposta.cz/590259131 , http://leteckaposta.cz/704467091 , http://leteckaposta.cz/224321827
SteamID + Screenshot SID: VALVE_0:0:151203803 http://leteckaposta.cz/224321827
Váš pohled na situaci: Takže, Byla mapa De_dust4ever2 kde trojčka : Blood,Anet,Diablouz hrali u CT, samozdřejmě to byl over proti T. Takže Tčka se začali přehazovat. Po přehozu jednoho z T k CT, byl zabit BloodCompany, kterého to dalo automaticky k T. Napsal viz prvni screenshot cituji "sundejte mě" Aby se mohl přehodit zpátky. V tem moment byl hráč upozorněn odemě aby to nedělal. Přičemž se mi vysmál a vesele přehodil zpět. (Druhý screenshot je důkaz o tom že se opravdu přehodil. )
Dále tu máme demo z následné mapy De_dust2, které asi popisovat ani nemusím. (Jedna se jenom o začátek, zapomněl jsem to stopnout :lol: :lol: )
Obrázek

Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Teplousek
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] CTF 3 BloodCompany, přehoz.

od Rumcajz » 20 led 2018, 21:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: CTF 3 BloodCompany, přehoz.

Příspěvekod BloodCompany » 20 led 2018, 22:19

Ahoj Teplo,

jestli máš deprese z toho,že Ti to nešlo a najdeš si čas na nahlášení,tak nezoufej.
Tvůj čas využijeme jinak a nabízím Ti doučování z gramatiky,aby Ti nemuselo být trapně ještě víc,až si lidé přečtou Tvůj nepovedený sloh.Ozvi se mi a zapracujem na tom.:)

Moc Tě zdravím....:)))))))))
Ahoj,

jsem mentálně porušený kluk z Trutnova:))):D
Je mi 27 let a CS opravdu moc hrát neumím:)

FB : Ondřej Mohr :)..mějte se a nesnáším vááás:):D
BloodCompany
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Teplousek » 20 led 2018, 22:45

BloodCompany píše:Ahoj Teplo,

jestli máš deprese z toho,že Ti to nešlo a najdeš si čas na nahlášení,tak nezoufej.

Čas na nahlášení tebe za to,že nerespektuješ pravidla hry si na tebe najdu vždy můj zlatý.
To jak si píšu, zde nehraje žádnou roli. Toto je sekce na PP, jestli jsis nevšiml, né nějaký test z češtiny :) Hledáš chyby v ostatních, ale měl by jsi se prvně podívat na sebe, jak se chováš na serveru stvým kamarádem Diabolusem.

Nic už zde nepiš. Počkej na posouzení Admina. ;)
Obrázek

Teplousek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod NiominB2x » 20 led 2018, 22:55

e.Obetniovce: příspěvek smazán z důvodu OT
NiominB2x
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Teplousek » 20 led 2018, 23:05

Diabolus, přesně jsem čekal kdy se ozveš,aby si mohl podpořit svého kamaráda. Ani jsem tu tvoji stupidní odpověd nedočetl, tento topic se tě netýka, takže nechápu co se tady ozíváš.
Několikrát bylo řečeno:
POKUD MÁ NĚKDO PROBLÉM S MÝM CHOVÁNÍM, TAK AT PŘEDLOŽÍ DŮKAZ, A PAK SE MŮŽEME BAVIT.

A za druhé, hrajete si tady na "Velké kluky" Ale rozum máte oba jak houpající kůň.
Obrázek

Teplousek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod NiominB2x » 20 led 2018, 23:10

e.Obetniovce. příspěvek smazán z důvodu OT
NiominB2x
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod BloodCompany » 21 led 2018, 08:32

Dobré ráno všem,

Teploušku,dovol mi,abych se zasmál.Používáš tady někoho jméno a divíš se,že se k tomu vyjádří.:)Ty už mě asi ničím nepřekvapíš.Co se týká Tvého nahlašení,tak souhlasím.Ano,přehodil jsem se a jak zde píšeš,tak se k CT přehazovalo více lidí.Dovol mi,abych to uvedl na pravou míru.Nám všem se hrálo dobře a lidi se přehazovali jen proto,že nikdo nechtěl hrát s Tebou v teamu.Pokud umíš dobře číst,tak jsem i narovinu psal(můžeš sem dát foto),že s Tebou hrát v teamu nebudu a tak to cítí spousta lídí.Hlavně potom,co si tam opět předvedl.Píšeš o lidech,že se neumějí chovat.Výjádřím se za sebe,protože nesouhlasím.Nikdy jsem nikoho neurážel a ani se Ti nevysmál,jak píšeš a ani nikdo jiný.Je zajímavé,že takové foto sem nepřiložíš,není to totiž pravda.Nikdo neztrácel čas s Tebou komunikovat a ani si Tě nevšímal.To,že jsem se přehodil je pravda.Napsal jsem to narovinu,že s Tebou hrát nebudu v jednom teamu a víc lidí ne,když se neumíš chovat.Píšeš tam bezdůvodně lidem a machruješ jak znáš adminy a není pro Tebe žádný problém zařídit někomu ban a čekáš ,že budeš oblíbený?:)..Ke všemu to se dá dohledat v ctf3 v konverzaci,jestli si s tím dá admin práci.
Ještě víc mě ale udivuje,že Ty mluvíš o porušování pravidel:D..Ty,který píšeš lidem a prosíš je,zda je můžeš nahlásit alespoň z nadávání,protože potřebuješ bodíky na admina.Jsi zajímavý člověk:D..Abych to uzavřel,s člověkěm,který jen uráží lidi,lže a neumí se chovat já hrát opravdu nebudu a přehodím se vždy.To si radší nechám zabanovat účet.Chápu,že si nedočkavý,jak si mi to natřel nahlášením,ale prosím vyčkej na admina.Nehodlám dál s Tebou o ničem debatovat a ztrácet čas.Musím na rozdíl od Tebe chodit do práce a ten čas opravdu nemám.
Třeba taky jednou budeš chodit do práce ,jestli se Ti podaří úspěšně dokončit zvláštní školu.

Měj pěkný den a přeju Ti mnoho úspěchů..:)
Ahoj,

jsem mentálně porušený kluk z Trutnova:))):D
Je mi 27 let a CS opravdu moc hrát neumím:)

FB : Ondřej Mohr :)..mějte se a nesnáším vááás:):D
BloodCompany
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [V řešení] CTF 3 BloodCompany, přehoz.

Příspěvekod Obetniovce » 21 led 2018, 14:16

Za 1. takovéto přehazovaní bych řešil na serveru upozorněním a vrácením do teamu a poté až banem. A ne hned banem to bych vybanoval celej server.

Za 2. Toto vaše masírování ega tu trpět nebudu. Pokud si to chcete vyříkat tak jinde. JASNÝ

Děkujeme za snahu.

PS UŽ TU NECHCI ŽÁDNÝ PŘÍSPĚVEK JINAK HO SMAŽU
ex CTF/CTF PP/CTF PP akademie
Obrázek
Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.:lol:podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě
Obetniovce
Spamer
Spamer

Zpět na CTF Servery