I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

UNDERWORLD KAČENKA!

Příspěvekod Teplousek » 25 led 2018, 20:05

*Underwold* KACENKA
CTF 3
Už mě to přestává bavit neustálé rejpání potažmo ponížovaní mé osoby jak zde na webu, či ve hře.
Po připojení na server mi napsal Legenda Husky, že byl kicknut za nadávky od *Underwold* KACENKA,a že kdyby mi napsal to co chce, dostal by 30minut. Já odepsal : "nevěřím :D,nekecej ona něco děla ?:D" Toto je čiště můj nazor na tohodle admina, který na si na serveru dělá co chce. Vysmívá se hráčům, jako příklad můžu uvést, bylo to asi 14 dní zpátky,kdy hráč (už si nevzpomenu na jméno) Opakovaně nadával každému na serveru + Kateřině, která ho po dobu cca 2-3 minut stále slayovala/slapovala a smála se mu do chatu.. Psala jaká je "Nejlepší" že on proti jí nic nemůže udělat atd... Hráč samozdřejmě jí nadával ještě víc,když byl slayován/slapován a ban nakonec ani nedostal... Nuže zpátky ke mě, Po té co jsem napsal: "nevěřím :D,nekecej ona něco děla ?:D"
Jsem byl kicknut ze serveru... Toto mi nepříjde jako oprávněný kick, myslím si že každý může říct svůj názor ;) Půjdeme dál. Po mém připojení na server jsem napsal tuhle větu : "Ještě jednou mě bezdůvodně kickneš a už tě začnu řešit, Nic jsem ti nenapsal tak nepiš ty mě" nacož odpověděla: " si res co chces:D:D" dále to popisovat nebudu,číst umí každej dokládám hlstatschat.
A za druhé, pokud dobře vím, první má být UPOZORNĚNÍ, pak následně KICK/BAN .. Jde vidět že toto asi neznáš :)
Několikrát jsem jí upozornil na to aby mi už nic nepsala,že se sní nechci bavit, ale prostě stále bude rejpat a rejpat.
Zde se i potvrdily mé myšlenky o tom,kdo se zasloužil o to,že mi byla zrušena akademie. Přímí důkaz o tom,.že si v tom měla prsty ty, si napsala sama..
O tom jak si mi stále psala výsměšné zprávy na steam "Jak už nemám akadamii, že se neumím chovat, že si za to můžu sám, že se nemám chovat jako idot" atd zde ani nebudu zminovat..
Čekám na TVÉ vyjádření, né nikoho ze tvých "kámošů" kteří skáčou jak řekneš :)
A poslední věc, je zajímavé , že si jediná z CTF Adminů, která semnou má stále problém... Nikdo jiný prostě není, už i Nikoleta s kterou jsem měl rok problémy, se semnou začala bavit normálně, ale ty prostě furt něco budeš mít...
http://leteckaposta.cz/uploaded/454217698
Obrázek

Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Teplousek
Zkušený
Zkušený

UNDERWORLD KAČENKA!

od Rumcajz » 25 led 2018, 20:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: UNDERWORLD KAČENKA!

Příspěvekod UnderKACENKA » 25 led 2018, 21:15 VIP

Chudinko spocená tobě každý ubližuje vid?
Tak k věci uvědom si že tam nejsem pro srandu králíku aby sis ze mně dělal srandu. Ano on ti napsal ze dostal kick tvá odpověď
byla :https://imgur.com/a/7sgBk
Věř že jak píšeš že je to tvůj názor mně vůbec nezajímá a ze si dělám na serveru co chci?bla bla bla
Vysmívání se hráčům? bla bla bla Mám práva 2 roky a opravdu se vysmívat hráčům nepotřebuji.
Další věc: ano máš pravdu ten příběh se stal a hráč dostal opakovaně slay/šlap a máš i pravdu v tom ze jsem mu napsala že to můžu dělat dlouho a že nato mám čas a je jen na mém rozhodnutí jestli udělím ban nebo ne.Ale bez důkazů opět bla bla bla.
Ano po připojeni si mi napsal : https://imgur.com/a/JdTdK No ty mi určitě vyhrožovat nebudeš!!!!!! ŽE JEŠTĚ JEDNOU MNĚ
KIKNEŠ to opravdu nee. Ano napsala jsem ti že si můžeš řešit co chceš máš nato právo ale zde na webu ne na serveru.
Psala jsem ti ze se nemáš o mně otírat a upozorňovala aby ses do mně nenavážel tvá odpověď : https://imgur.com/a/T5Pzz
Pote si dostal další kick to abys věděl co se může stát.Následovala další mapa a tam sis jel zase svoje:
https://imgur.com/a/yahhj
https://imgur.com/a/OMfJi
Nevím co se ti v tu chvíli potvrdilo ze si přišel o akademika,ale já jsem ti to psala už před 14 dni že jsem napsala jednomu z
šerifu,aby zakročil za tvé sebejisté a arogantní chování o tom že budeš mít práva na 100% ;) a to že si zato můžeš sám je pravda a nenapsala jsem ti že se chováš jako idiot ,ale jako dement což je asi pravda protože to o tobě napsal i jeden z
šerifu ;) .
Je jasný že čekáš na mé vyjádření,ale věř že někdo z mích kámošů kteří skáčou jak já řeknu tak ti napíšou verdikt jen nevím
kdo to asi bude možná? HLSA/ŠERIF NEBO DOKONCE DWANDY? :D
No necháme se překvapit ;)
To je vše co jsem k tomu chtěla dodat hezký večer Kačenka
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
UnderKACENKA
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Teplousek » 25 led 2018, 21:42

Důkaz k té věci co se stala nepotřebuji, sama si ted potvrdila že se to stalo. Ale to je jedno, at už tento topic lockne
HLSA,Šerif nebo ten DWANDY, (všem třem lezeš doprdele stejně), tento topic se zamítne, jeden z těch tří napíše jakej jsem dement, tebe pochválí. Namastíš si ego, a pojedeš dál...
Thats all.
Ale upozornuju tě, jedná blbá připomínka na mě, a zažiješ peklo jako Cobertti. Věř mi..
Obrázek

Teplousek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Maxipes » 25 led 2018, 22:58

Teplousek píše:zažiješ peklo jako Cobertti

Uz jsem ani nedoufal, ze me dnes nekdo pobavi vic, nez Milos Zeman pri dnesni debate. Nicmene mylil jsem se.
Podle hlstats ses evidentne zacal do adminky navazet ty, zbytecne tu brecis, ze te nekdo ponizuje. Dej si sprchu. Studenou. Teplousku.

Zamitnuto.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Teplousek » 25 led 2018, 23:15

Jak jsem předpokládal, Doufám že si dostala zlatého bludištáka Kačeno, za tohle ;)
Obrázek

Teplousek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 26 led 2018, 07:39

Teplousek píše:myslím si že každý může říct svůj názor ;)

Obrázek
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod zima » 26 led 2018, 10:16

Awee ešte zabudol doplniť, že " vyndavací " funkce pre tento prípad nie je doporučená; naproti tomu "zastamdací" sa vrelo doporučuje (to len pre prípad, že by ťa opäť kopla múza a niečo si zosmolil).

Ak si dobre pamätám, tak keď som ti dal ja naposledy kick, tak si tiež u toho prskal ako číča na psa.

Teplousek píše:A poslední věc, je zajímavé , že si jediná z CTF Adminů, která semnou má stále problém...

Takže to je naozaj zaujímave !
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Teplousek » 26 led 2018, 15:10

Ak si dobre pamätám, tak keď som ti dal ja naposledy kick, tak si tiež u toho prskal ako číča na psa.

Jak říká Kačena,
Bez důkazu : blablabla

A k tobě Awee, rejpej si dál.. Nazýváš hráče kokoty.. Podívej se nejdřív na sebe do zrcadla ;)

Prosím o lock.
Obrázek

Teplousek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Izmael » 26 led 2018, 17:54 VIP

Zdravím,

nejsi zde od toho, abys určoval postupy adminů. Vysmíváš se adminům, urážíš vyšší adminy, kteří zde fungují léta a snaží se udržet hru v slušném běhu.
Já tedy přihodím do ohně a za tvé chování ti uděluji opožděnej dárček k Vánocům: http://www.gamesites.cz/amxban/basebuil ... hp?bid=622

Uvidím-li jakýkoliv problém s tebou, dostaneš ihned permu jak na chat, tak se zákazem hraní.

Hezký večer.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Teplousek » 26 led 2018, 18:03

:DDD zajimavé
Obrázek

Teplousek
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy