• Stránka 1 z 1
[Vyřešené] VOICE/STEAM
Zdravím,
mám problém s mikrofonem ve hře. Už jsem to hledal a nic z uvedených rad zde na fóru nepomohlo.
Ve hře stisknu voice a sekne mi to cca na 7 sec. Po dalším stlačení už je to celkem dobrý (s malým lagem), ale když to stisknu znovu cca po minutě, tak to zase sekne na 7 sec.
Jediné co mě napadá je mikrofon v ntb, ale na nonsteamu mi to bez problémů funguje.
Vyzkoušel jsem opravdu všechno, a proto budu rád za další nápady.
Děkuji.
mám problém s mikrofonem ve hře. Už jsem to hledal a nic z uvedených rad zde na fóru nepomohlo.
Ve hře stisknu voice a sekne mi to cca na 7 sec. Po dalším stlačení už je to celkem dobrý (s malým lagem), ale když to stisknu znovu cca po minutě, tak to zase sekne na 7 sec.
Jediné co mě napadá je mikrofon v ntb, ale na nonsteamu mi to bez problémů funguje.
Vyzkoušel jsem opravdu všechno, a proto budu rád za další nápady.
Děkuji.
-
Smouky - Drbna
[Vyřešené] VOICE/STEAM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VOICE/STEAM
na ploše v pravo dole máš takovou šipku rozklikni jí a pravim klikni na zvuk dej zařízení pro záznam nastav si mikrofon ktery používáš jako výchozí pak na něho klikni pravím dej vlastnosti pak klikni na úrovně a dej si to naplno. pak mi dej vědět.
Mít rád,je víc než milovat. William Shakespear.
-
DEGOL5 - Kazatelův učeň
Zkusil jsem a nic. Já si myslím, že to nebude o nastavení počítače, ale něco přímo ve steamu, když to nonsteam neblbne.
-
Smouky - Drbna
Zdravím postupuj takto :

A tam si to nastav podľa seba ak si to nastavíš otestuj to v steame a potom by to malo isť aj v hre napíš my sem ak ty to pôjde.

A tam si to nastav podľa seba ak si to nastavíš otestuj to v steame a potom by to malo isť aj v hre napíš my sem ak ty to pôjde.

-
selisheeno - Mistr
Díky za snahu, ale toto jsem zkoušel hned na začátku a nic, teď znovu a nic. Sekne mi i ten test mikrofonu, když stlačím.
-
Smouky - Drbna
Klikni pravým dole na ikonce na hlasitost > Zařízení pro záznam > Vyber mikrofon který používáš > Upřesnit > Povolit zvuková rozšíření > To odškrtni pokud to máš zaškrtlé, popřípadě by jsme se spojili přes TS, to se domluvíme dále.
-Po
-Po

-
byPoseidon - Spamerův sluha
Paráda, jede jak má, díky ti moc Poseidon i Vám ostatním co jste přispěli radou.
-
Smouky - Drbna
Díky. Když se hrabu v nastavení zvuku přímo ve STEAMU tak se sice jednou rozjel voice a jel bez problémů, ale nejde mi zvuk do sluchátek. Hraje pouze ntb a žádné externí hudební média nereagují. Musím restartovat steam, aby to zase jelo a voice zase seká.
-
Smouky - Drbna
Zkontroluj nastavení, pošlu ti sem vše co má být zaškrtlé a ty mi napiš, zda to tak máš.
Pravým na zvuk > Zař. pro záznam > Upřesnit >
Povolit aplikacím, aby měli nad zářízením výhradní kontrolu Zaškrtnuto
Povolit zvuková rozšíření Nezaškrtnuto
Poslouchat toto zařízení Odškrtnuto
Používat toto zařízení Povoleno
Pozor, pokud hraješ přes ntb (náhodou, tak pokud je zařízení vybité, tak se mikrofon vypne, je to v nastavení také, stačí zaškrtnout jen to druhé
Zašlu ti sem problémy, které si můžeš přečíst:
Problém
Problém
Pravým na zvuk > Zař. pro záznam > Upřesnit >
Povolit aplikacím, aby měli nad zářízením výhradní kontrolu Zaškrtnuto
Povolit zvuková rozšíření Nezaškrtnuto
Poslouchat toto zařízení Odškrtnuto
Používat toto zařízení Povoleno

Zašlu ti sem problémy, které si můžeš přečíst:
Problém
Problém

-
byPoseidon - Spamerův sluha
Díky, všechno zaškrtáno, jak má být. V těch probblémech jsem nic nenašel, musí to dělat steam, jinak si to nedovedu vysvětlit. Už jsem ho ale nejméně 5krát reinstaloval, tak nevím.
-
Smouky - Drbna
Najel jsem do sekce "Vylepšení mikrofonu", kde je např. eliminace šumu, mírné formování paprsku, ap. a vypnul jsem to. Zatím to vypadá na vyřešený problém, ale nechci předbíhat.
-
Smouky - Drbna
STEAM vypnut/zapnut a frčí to jak má, tak snad můžeš uzavřít. Díky za pomoc.
PS: Kdyby něco, tak ntb vyhodím z okna a nebudu dále zdržovat. Ještě jednou díky.
PS: Kdyby něco, tak ntb vyhodím z okna a nebudu dále zdržovat. Ještě jednou díky.

-
Smouky - Drbna
• Stránka 1 z 1