I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté]Když Admin nemá skill

Příspěvekod tajnejMuzik » 26 úno 2018, 19:17

Čau :D vím že jsem zabanovany a taky to přiznám :D Tak doufám že to co ted napíšu budete brát aspon trochu vážně
Když jsem hrával na serveru War3ft..Tak admin : MAXIMUS dělal trochu srabské věci ktere by asi admin dělat neměl.. :/
Tak třeba když on byl v overu a měl score 38:11(Třeba) a jeho tym vedl 14:3 tak nějaky přesouvání hráču neřešil páč on byl v pohodě...score měl dobré a tak.Ale já byl na druhé sraně tymu.Prohravali jsme 3:14 měl jsem v týmu samí nooby(Gamesites Player apod..)A on měl v tymu hráče co něco trefí.Žádal jsem ho několikrát o to aby mi hodil někoho do teamu a pomohl mi..Ale jelikož jsem to já KickBoY tak mi tam nikoho nehodil protože mám přece skill a já to nějak dám..takto si to určitě myslel.Ale taky ho muzu pochválit že někdy ale opravdu někdy on sám z overu přišel..ale to málo kdy.Chci slyšet na toto názor . A myslím si že na MAXIMUSE se ještě nějaká špína najde.Nedělám to z pomsty.Server miluju tak at tam není takovej admin
tajnejMuzik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté]Když Admin nemá skill

od Rumcajz » 26 úno 2018, 19:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Když Admin nemá skill

Příspěvekod Maxximus » 26 úno 2018, 19:43

Lolik svolal k sobě domu partu co má díky mě ban nebo co? :D za chvíli čekám stížnost od Sorymulo a budete zase 3jicce kompletní :D Píšeš když admin nemá skill a ja měl takové skore? :O wau nemám skill ale aspoň to neřeším chetama :)
tobě je 14 doufám že z toho jednou vyrosteš :) Máš na to prosím tě nějaky důkaz to co tu popisuješ? Já odpovím za tebe nemáš protože žádný takový být ani nemůže over se snažim řešit. První kdo se přehodí do týmu jsme já. Kdybys mluvil pravdu tak to víš. pak se ptám jestli někdo pujde ještě pomoc protože jednou jsme bohužel přehodil tebe do overu a hned si křičel co si to dovoluju proč zrovna ty musíš hrát proti overu a kazit si rank. Trochu špíny najde to si nemyslím protože ti hračí co vládli na serveru věčně v topce a všem tvrdili jak maji skill a cfg (cokohodotoho) a pak nezapli ani demo tam teď nehrajou :) a můžu ti říc hráči jsou štastnější bez vás zkus komukoliv tam napsat a uvidíš :) když ten server tolik miluješ proč si tam musel cheatovat ?? nedělam to z POMSTY tak proč to teď píšeš chvilku po LOLIKOVI :D Po tom co si dostal 1 ban si přiel na server a všem si psal Maximus měl krámy tak mi dal ban za skill ale neřešim to hodinu na to jsme si změnil nick a zase si zapnul... No nic Určitě se ti k tomu vyjádří někdo vyšší kdo se i podívá na to jestli mluvíš pravdu nebo ne tak nemusíš mít strach. Špatné admini na serveru tu nechtěji :)
„Někteří vždy budou číst Vojnu a mír jako detektivku, zatímco jiný objeví svět na obalu od žvýkačky.“
Maxximus
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Kocour » 26 úno 2018, 20:19

Zdravim
Panacku.....je az s podivem, ze konkretne ty neco pises o oweru a nepomahani slabsimu teamu. Ty ktery rad zustava v oweru a pokud Tvuj team prohrava dost casto radeji jdes off, nez-li by si zkusil zabojovat.
Ty si klasicky pokrytec, ktery si stezuje kdyz se mu neco deje,ale v momente kdy se dari mas klapky na ocich a jedes.....
Pokud budou admini chctit mohou se sami presvedcit u mnoha hracu, kteri maji stejny nazor jako ja a nebudou mit problem napsat to i sem do prispevku.
Kazdy at si uedla obrazek sam.
Jen je s podivem ze hraci kteri maji permu se snazi potopit admina, ktery se snazi chranit warcraft, jen proto, aby on mel nejake problemy a starosti. Nejhur prisel o prava. Ale to snad k tomu nedojde protoze Max funguje dobre. Bylo by to nepochopitelne, kdyby mel prijit o prava jen proto ze clovek co ma perma tak jej ocernuje.
Kocour
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PEto » 26 úno 2018, 20:36

chlapci, fakt sa mi to nechce citat. dodajte sem nejaky dokaz o pochybeni admina, inac sem dalej ani nepiste
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod sixisk8 » 26 úno 2018, 21:05

Pripájam sa ku Kocurovi, Maximus je po dlhej dobe niekto, kto sa o server stará, tak ako by sa admin mal. Vedel by som vymenovať 3 predošlých, ktorí dokopy nespectovali toľko času a nedali dokopy toľko banov za cheating. Výhovorkami o overe sa chytáš iba slamky ako topiaci sa, a pritom patríš k tým čo boli vždy na strane silnejších. Len toľko na obhajobu Maximusa.
sixisk8
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Ghast » 27 úno 2018, 09:04 VIP

Víš, nějak nechápu co tu řešíš. Jak psal Peto, bez důkazů o nějakém pochybení admina nemá smysl psát další nesmysl, takže dodej důkaz a jinak nepiš blbosti. Bez důkazů se to nepohne ;)
Ghast
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod eXtr3mer » 27 úno 2018, 09:38

Prázdne slová v snahe poškodiť admina...

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy