Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Kayn

Příspěvekod xSlayee » 06 bře 2018, 11:55

Kayn
Obrázek
Vraždíci stín


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Jungle, Top
RP: 975
IP: 6300


SCHOPNOSTI


Kosa darkinů (Passivka)
Obrázek

V určitém okamžiku ve hře se Kayn trvale přemění na stínového zabijáka, nebo darkina.

Vražedné seknutí (Q)
Obrázek
Dosah: 350

Kayn se vrhne kupředu a sekne. V obou případech způsobí poškození.

Kayn se vrhne dopředu a sekne po okolních nepřátelích. Přeběhnutí i seknutí způsobují 60/80/100/120/140 (+65% bonusového útočného poškození) bodů fyzického poškození.
Darkin: Způsobené poškození se odvíjí od maximálního zdraví cíle.Příšerám schopnost způsobuje 55 bodů bonusového fyzického poškození.

Pokosit (W)
Obrázek
Dosah: 700

Kayn způsobí poškození nepřátelům v řadě a zpomalí je.

Kayn způsobí zasaženým nepřátelům 90/135/180/225/270 (+120% bonusového útočného poškození) bodů fyzického poškození a zpomalí je o 60 %, tento efekt během 1.5 sek. postupně zmizí.
Stínový zabiják: Získáš bonus k dosahu a možnost pohybovat se během prodlevy při seslání schopnosti Pokosit.
Darkin: Zasažené cíle budou vyhozeny do vzduchu.

Do stínů (E)
Obrázek
Dosah: 400

Kayn může procházet terénními překážkami.

Kayn získá na 5/6/7/8/9 sek. 40 % k rychlosti pohybu a schopnost procházet terénními překážkami. Při prvním vstupu do terénu si vyléčí 100/115/130/145/160 (+40% bonusového útočného poškození) zdraví.
Stínový zabiják: Získáš vyšší bonus k rychlosti pohybu a imunitu vůči zpomalení.
Maximální trvání během boje s nepřátelskými šampiony: 1.5 sek.Pokud tě někdo zasáhne znehybňujícím efektem nebo se budeš nacházet déle než 1.5 sek. nepřetržitě mimo terén, působení schopnosti Do stínů okamžitě skončí.

Temný návštěvník (R)
Obrázek
Dosah: 550

Kayn se ukryje v nepřítelově těle, a jakmile se z něj vyprostí, způsobí mu výrazné poškození.

Kayn pronikne do těla nepřátelského šampiona, kterému nedávno způsobil poškození, a stane se až na 2.5 sek. nezaměřitelným. Opětovnou aktivací schopnosti lze tento efekt ukončit i předčasně. Když působení Temného návštěvníka skončí, utrpí cíl 150/250/350 (+150% bonusového útočného poškození) bodů fyzického poškození.
Stínový zabiják: Při opuštění protivníkova těla získáš bonus k dosahu a obnoví se ti trvání Kosy darkinů.
Darkin: Způsobíš poškození, jehož výše se odvíjí od maximálního zdraví cíle, a vyléčíš se za část maximálního zdraví cíle.

MYTOLOGIE

Shieda Kayn vládne smrtící stínovou magií a snaží se naplnit svůj pravý osud – dovést Stínový řád do nové éry, ve které bude vládnout celé Ionii. Troufale třímá Rhaasta, živoucí zbraň darkinů, a nenechá se od toho zastrašit ani plíživou zhoubou, která se zvolna šíří jeho tělem i myslí. Jsou jen dva možné výsledky: buď Kayn podrobí zbraň své vůli... nebo si nenávistí prosycená zbraň naopak podmaní jeho, čímž se otevře cesta ke zkáze celé Runeterry.

Kayn se narodil v Noxu a společně s mnoha svými vrstevníky byl odveden jako jeden z dětských vojáků. Jednalo se o častý krok těch velitelů, kteří se v celé říši řadili mezi ty nejzáludnější. Ioňané se totiž vyznačovali soucitností a tuto slabinu bylo třeba využít – jejich válečníci nedokázali s chladnou hlavou zabít nikoho, kdo byl zdánlivě plný nevinnosti. A tak Kayn dostal meč, který stěží unesl, a jeho první den na bojišti měl být i jeho posledním.

Noxijská armáda se vylodila v ústí řeky Epool. Kayn se s ostatními jako on neochotně ocitl v předvoji, který se střetl s odporem zmatených skupin místních obyvatelů, již bránili své domovy před útočníky vracejícími se pro novou kořist. Ačkoliv Kaynovi spolubojovníci padli nebo prchali z boje, on sám neprojevoval žádné známky strachu. Odhodil svůj těžký meč, popadl srp, který se povaloval opodál, a otočil se čelem k šokovaným Ioňanům, na které v tu chvíli z boku udeřila noxijská armáda.

Z nastalého krveprolití šla hrůza. Farmáři, lovci, dokonce i hrstka vastajů – ti všichni byli bez milosti povražděni.

O dva dny později, když se ta zpráva roznesla po celém jižním území, dorazili na místo zástupci Stínového řádu. Jeho vůdce Zed věděl, že zdejší okolí nemá žádný strategický význam. Jediným cílem masakru byl onen masakr jako takový. Noxus chtěl ukázat, že nezná slitování.

Pohledem zachytil jiskřivý odlesk oceli. V blátě leželo sotva desetileté děcko, jež právě proti mistru zabijáků pozvedlo svůj zlomený srp. Chlapec svíral jeho rukojeť tak pevně, že mu krví zbrocené klouby na prstech zbělaly. V očích se mu zračila bolest nepatřičná k jeho věku, přesto však žhnuly zuřivostí válečníka zoceleného bojem. Takovou houževnatost se nelze naučit. V tomto dítěti, v tomto opuštěném noxijském sirotkovi, rozpoznal Zed zbraň, kterou by mohl obrátit proti těm, kteří jej sem poslali na smrt. Zabiják pozvedl dlaň a přijal Kayna do Stínového řádu.

Učedníci tradičně strávili roky cvičením s jedinou zbraní dle svého výběru, avšak Kayn se naučil bojovat se všemi – pro něj byly pouhými nástroji a on sám byl zbraní. Na zbroj se díval jen jako na zbytečné břímě, raději se ukrýval ve stínech a zabíjel své nepřátele svou mrštností a schopností ukrýt se před zraky ostatních. Tyto bleskové popravy probouzely strach v srdcích každého, kdo měl to štěstí, že se jej Kayn rozhodl ušetřit.

Společně s Kaynovým věhlasem vzrůstala i jeho arogance. Skutečně věřil, že svou mocí jednoho dne zastíní i samotného Zeda.

Ve své pýše se Kayn rozhodl podstoupit poslední zkoušku: najít zbraň darkinů, kterou nedávno objevili v Noxu, a nedopustit, aby ji někdo použil proti vyčerpaným obráncům Ionie. Přijal svůj úkol bez váhání a ani se nezeptal, proč byl k tomuto úkolu vybrán právě on. A zatímco každý jiný učedník by živoucí kosu známou jako Rhaast zničil, Kayn si ji přivlastnil.

Její temná podstata pronikla do jeho nitra v okamžiku, kdy kolem ní sevřel své prsty, a od té doby spolu svádějí osudový boj. Rhaast dlouho čekal na vhodného hostitele, díky kterému by se mohl připojit ke svým darkinským bratřím a šířit zkázu světem, ovšem Kayn se nenechá jen tak podmanit. Triumfálně se vrací do Ionie a předpokládá, že jej Zed jmenuje novým vůdcem Stínového řádu.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Kayn

od Rumcajz » 06 bře 2018, 11:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků