• Stránka 1 z 1
[Z] Žiadosť o práva. Jailbreak/Zajcev
Nazov: Jailbreak/ Zajcev
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na jailbreak serveroch
Nick v hre : Zajcev/
Nick na fóre : jero666
Profil na fóre : jero666-u23823.html
Vek : 21
Steam nick : Zajcev
Steam ID : STEAM_0:1:62310920
Hlstats : hlstats.php?mode=playerinfo&player=32694
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): V minulosti za blbé narážky na Garlina. o nič závažné nešlo, len som bol moc aktívny v chate. Teraz som už čistý.
Niečo o sebe : Ahoj. Volám sa Jaroslav, mám 21 rokov a pochádzam zo severu Slovenska. Som mladý, pekný, slušný chlapec z mesta, ktorý je prínosom pre všetko. Na vašom servery už hrávam pekne dlho, len s menšími prestávkami, ktoré ma donútili opustiť krajinu a venovať sa škole a novým skúsenostiam. Counter strike hrávam vo voľnom čas väčšinou po večeroch, kedy mám konečne čas po celom dni. Rád si prídem zahrať na vaše servery.Na serveroch ma majú všetci radi, lebo sa správam slušne a zlobu nerobím
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem sa podieľať na chode portálu, pomáhať, kde sa len bude dať a snažiť sa byť pre portál prínosom a mnoho viac
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na jailbreak serveroch
Nick v hre : Zajcev/
Nick na fóre : jero666
Profil na fóre : jero666-u23823.html
Vek : 21
Steam nick : Zajcev
Steam ID : STEAM_0:1:62310920
Hlstats : hlstats.php?mode=playerinfo&player=32694
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): V minulosti za blbé narážky na Garlina. o nič závažné nešlo, len som bol moc aktívny v chate. Teraz som už čistý.
Niečo o sebe : Ahoj. Volám sa Jaroslav, mám 21 rokov a pochádzam zo severu Slovenska. Som mladý, pekný, slušný chlapec z mesta, ktorý je prínosom pre všetko. Na vašom servery už hrávam pekne dlho, len s menšími prestávkami, ktoré ma donútili opustiť krajinu a venovať sa škole a novým skúsenostiam. Counter strike hrávam vo voľnom čas väčšinou po večeroch, kedy mám konečne čas po celom dni. Rád si prídem zahrať na vaše servery.Na serveroch ma majú všetci radi, lebo sa správam slušne a zlobu nerobím
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem sa podieľať na chode portálu, pomáhať, kde sa len bude dať a snažiť sa byť pre portál prínosom a mnoho viac
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
-
jero666 - Pokročilý
[Z] Žiadosť o práva. Jailbreak/Zajcev
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1