• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] KNIFE#1/ Ismail| killermadar
Nickname killermadar
Herni ID STEAM_0:0:423812359
SteamCommunity ID 76561198807890446
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Cheaty [poskozovani GS]
Zabanován dne 12.03.2018 - 21:49:43
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od Ismail
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Knife server #1
3.Hádal som sa s ns botom. Potom prišiel ten admin s mentálnou retardáciou ( Killermačka ) neviem čo si od toho sľuboval najskôr má hádzal o zem ( asi dostal záchvat ) neskôr som dostal mute na 10 min.Ako každý správny hráč čo chce preukázať pravdu som šiel na ďalší steam účet tam som okamžite dostal ban ani nič som nestihol napísať.Prešiel som na ďalší účet tam som niečo popísal znova som dostal ban na 10 min.A prešiel som znova na ďalší účet tam som zase popísal a killermačka si zavolal imaginárneho kamaráta Ismaila ( určite kamarát s rovnakou duševnou zaostalosťou ) ktorý mi dal permu za Cheaty [poskozovani GS]. Ale ja vážne nevidím dôvod na permu pokiaľ som neobchádzal ban za cheaty len za mute. Mute som neraz obchádzal aj pred Napoleonom,Taygete a ďalšími a nič sa nestalo. Zrazu dostane admina človek s mentálnou retardáciou a ban dostanem.
4. Nemám Vip
Herni ID STEAM_0:0:423812359
SteamCommunity ID 76561198807890446
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Cheaty [poskozovani GS]
Zabanován dne 12.03.2018 - 21:49:43
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od Ismail
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Knife server #1
3.Hádal som sa s ns botom. Potom prišiel ten admin s mentálnou retardáciou ( Killermačka ) neviem čo si od toho sľuboval najskôr má hádzal o zem ( asi dostal záchvat ) neskôr som dostal mute na 10 min.Ako každý správny hráč čo chce preukázať pravdu som šiel na ďalší steam účet tam som okamžite dostal ban ani nič som nestihol napísať.Prešiel som na ďalší účet tam som niečo popísal znova som dostal ban na 10 min.A prešiel som znova na ďalší účet tam som zase popísal a killermačka si zavolal imaginárneho kamaráta Ismaila ( určite kamarát s rovnakou duševnou zaostalosťou ) ktorý mi dal permu za Cheaty [poskozovani GS]. Ale ja vážne nevidím dôvod na permu pokiaľ som neobchádzal ban za cheaty len za mute. Mute som neraz obchádzal aj pred Napoleonom,Taygete a ďalšími a nič sa nestalo. Zrazu dostane admina človek s mentálnou retardáciou a ban dostanem.
4. Nemám Vip
-
IngChovanec - Kolemjdoucí
[Vyřešeno] KNIFE#1/ Ismail| killermadar
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: KNIFE#1/ Ismail| killermadar
Zdravím,
tvůj komentář vypovídá spíše o tvém duševním stavu.
Několikrát jsi obešel ban na chat, který jsi dostal za navážení se do admina, poté sis dal provokativní nick, kterým jsi chtěl zesměšnit či vyprovokovat admina a dostal jsi permu se zákazem hranì, po naši diskuzi a tomto příspěvku ti snižovat tento perma ban nehodlám.
Pokud se omluvíš a slíbíš poslušnost, třeba vyjdu vstříc.
Za důvod banu sorry, technicky je ale správně, jen jsem to nepřepsal.
To, že ti to obcházení procházì u ostatních neznamená že to má být pravidlo.:-*
tvůj komentář vypovídá spíše o tvém duševním stavu.
Několikrát jsi obešel ban na chat, který jsi dostal za navážení se do admina, poté sis dal provokativní nick, kterým jsi chtěl zesměšnit či vyprovokovat admina a dostal jsi permu se zákazem hranì, po naši diskuzi a tomto příspěvku ti snižovat tento perma ban nehodlám.
Pokud se omluvíš a slíbíš poslušnost, třeba vyjdu vstříc.

Za důvod banu sorry, technicky je ale správně, jen jsem to nepřepsal.
To, že ti to obcházení procházì u ostatních neznamená že to má být pravidlo.:-*
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Nabídnu ti pár možností.
a) Omluvím se tady adminům killermacka a Izmael, že jsem se choval jako píča. Slíbím, že se to opakovat nebude a budu hrát slušně bez invektiv na adminy. Zároveň jsem vděčný, že odejdu jen s týdenním mute banem a dočasným banem na web.
b) Seru na vás, jste kokoti. Je mi jedno že mě to nepustí do hry ani na fórum, hlavně že jsem zamachroval a řekl adminům něco sprostýho. Kluci v družině to ocení. Třeba si už konečně budou hrát i se mnou!
Tvá odpověď bude pouze: Volím možnost A nebo B. Jakmile napíšeš něco jiného, automaticky platí možnost b).
edit.
Hráč si vybral. Izmael ti ten ban změní na 7 dní mute. Ve vlastním zájmu přestaň dělat kktiny..
a) Omluvím se tady adminům killermacka a Izmael, že jsem se choval jako píča. Slíbím, že se to opakovat nebude a budu hrát slušně bez invektiv na adminy. Zároveň jsem vděčný, že odejdu jen s týdenním mute banem a dočasným banem na web.
b) Seru na vás, jste kokoti. Je mi jedno že mě to nepustí do hry ani na fórum, hlavně že jsem zamachroval a řekl adminům něco sprostýho. Kluci v družině to ocení. Třeba si už konečně budou hrát i se mnou!
Tvá odpověď bude pouze: Volím možnost A nebo B. Jakmile napíšeš něco jiného, automaticky platí možnost b).
edit.
IngChovanec píše:Z možností A, B, si vybírám možnosť A. Moje "chováni" na úrovni zvířete se už opakovat nebude, nebudu osočovat žádne hráče, a nebudu kazit hru ostatním hráčum.Nechtěl bych dostat na forum dočasní ban takže kdyby se to dalo nějako vyřešit bez banu, byl bych ochoten spolupráci (:
Hráč si vybral. Izmael ti ten ban změní na 7 dní mute. Ve vlastním zájmu přestaň dělat kktiny..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1