• Stránka 1 z 2 • 1, 2
ZOMBIE CHRONIC
zdravím, je nejaká šanca že sa niekedy vráti śtarý zombie mod? Lebo tento nový je o ničom a myslím že to strašne ale že strašne upadlo 

ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
ZOMBIE CHRONIC
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ZOMBIE CHRONIC
troublEe píše:zdravím, je nejaká šanca že sa niekedy vráti śtarý zombie mod? Lebo tento nový je o ničom a myslím že to strašne ale že strašne upadlo
Zdar.
Dám ti svoj názor a svoje "poznatky"

Šanca na vrátenie starého módu je takmer nulová, takže na tvojom mieste by som na starý mod zabudol

To iste počítaj aj so starými mapami, že sa pravdepodobne nevrátia.
Podľa mňa by bolo oveľa dôležitejšie vylepšiť momentálny mod, že to je jeden z mnohých dôvodov prečo upadá,
ale musíme brať na vedomie, že človek, ktorý to vie robiť a má to na starosti, tak je tiež iba človek a má pravde-
podobne toho veľa a nestíha.
Nemyslím si, že za následok úpadku servera je nový mod, ba myslím, že nepatrí ani medzi
tie mnohé dôvody prečo ten server upadol.
Snáď ti môj názor aspoň trochu mohol, ak by niečo ešte, tak sa kľudne pýtaj :).
Error
-
Error404 - Pokročilý
Nechápem prečo je taky problém vrátiť starý mód, veď vtedy boli servery preplnené. Čo keby to Dwandy aspoň na mesiac skúsil. Napr. urobiť jeden server so starým módom. Na nemenovanom portále je starý mód a hráva tam dost vela aktívnych hráčov. A je to omnoho lepšie ako tento nový kt. tu je už cez 2 roky.
ฯθθ
-
troublEe píše:Nechápem prečo je taky problém vrátiť starý mód, veď vtedy boli servery preplnené. Čo keby to Dwandy aspoň na mesiac skúsil. Napr. urobiť jeden server so starým módom. Na nemenovanom portále je starý mód a hráva tam dost vela aktívnych hráčov. A je to omnoho lepšie ako tento nový kt. tu je už cez 2 roky.
Ten nový server aby bol so starým módom sa už niekde riešilo, ale sa to nejak nedoriešilo. Samozrejme je to dobrý nápad,
stým by som aj súhlasil

Ďalšia vec je otázka či dwandy má vôbec starý plugin ešte niekde lebo ak nie, tak sa podľa mňa už nenahodí. Ak to nebude mať niekde zalohované, tak to bude dosť problém, pretože sa mi zdá, že tam boli originál GS prvky.
A posledná vec ešte.
Hralo veľa ľudí, to áno, ale nebolo to kvôli módu, ale kvôli iným veciam podľa mňa.
Od kedy vzniklo GOčko, tak od vtedy to ide dole vodou všetko, aj vývojári zhoršujú podmienky hrania na 1.6ke aby
ľudia upustili od toho už. Ale ako som už vravel je veľa vecí prečo to upadá.
Nechápem prečo je taky problém vrátiť starý mód
Bol by to krok späť ako už niektorí písali.
Avšak privítal by som nový server so starým módom i ja

Error
-
Error404 - Pokročilý
Error404 píše:troublEe píše:Nechápem prečo je taky problém vrátiť starý mód, veď vtedy boli servery preplnené. Čo keby to Dwandy aspoň na mesiac skúsil. Napr. urobiť jeden server so starým módom. Na nemenovanom portále je starý mód a hráva tam dost vela aktívnych hráčov. A je to omnoho lepšie ako tento nový kt. tu je už cez 2 roky.
Ten nový server aby bol so starým módom sa už niekde riešilo, ale sa to nejak nedoriešilo. Samozrejme je to dobrý nápad,
stým by som aj súhlasil, ale je tam opäť ale, že ďalší server ďalšie peniaze i keď možno by sa to oplatilo.
Ďalšia vec je otázka či dwandy má vôbec starý plugin ešte niekde lebo ak nie, tak sa podľa mňa už nenahodí. Ak to nebude mať niekde zalohované, tak to bude dosť problém, pretože sa mi zdá, že tam boli originál GS prvky.
A posledná vec ešte.
Hralo veľa ľudí, to áno, ale nebolo to kvôli módu, ale kvôli iným veciam podľa mňa.
Od kedy vzniklo GOčko, tak od vtedy to ide dole vodou všetko, aj vývojári zhoršujú podmienky hrania na 1.6ke aby
ľudia upustili od toho už. Ale ako som už vravel je veľa vecí prečo to upadá.Nechápem prečo je taky problém vrátiť starý mód
Bol by to krok späť ako už niektorí písali.
Avšak privítal by som nový server so starým módom i ja, ale som za to aby sa nenahradzoval nový mód tým starým.
Error
Kdyby byl zájem o starý mód tak je furt plný zombie cpl only
-
bajgar - Mistr
Áno je CPL ONLY ale ako to tam je jedna mapa dokola a nič viac
Keby sa o to niekto staral dal tie staré mapy tam tak tam začne hrať oveľa viac hráčov 

-
HaTaTiLdA - Pokročilý
bajgar píše:Kdyby byl zájem o starý mód tak je furt plný zombie cpl only
Nwm či @troublEe myslel tento starý mód, zdá sa mi že ich bolo viacej.

-
Error404 - Pokročilý
troublEe píše:Error404 píše:bajgar píše:Kdyby byl zájem o starý mód tak je furt plný zombie cpl only
Nwm či @troublEe myslel tento starý mód, zdá sa mi že ich bolo viacej.
Nemyslím tento čo tam je konkrétne. Ešte starší ,si plague 7.3 alebo ešte predním čo bol. To boli najlepšie zombie pluginy aké kedy boli, vtedy som sa nevedel od toho odlepiť. A to že zhoršujú podmienky hrania 1.6 neni vôbec pravda kde si to prosím ťa zistil?
ฯθθ
-
troublEe píše:A to že zhoršujú podmienky hrania 1.6 neni vôbec pravda kde si to prosím ťa zistil?
update CS 1.6, vysvetlím - v posledných 2 rokoch, sa snaží Valve umelo potopiť CS 1.6 komunitu tým, že dáva nezmyselné updaty Myslím, že je to celkom logické, takže tuna som to čítal.
A áno asi približne viem, ktorý plugin si myslel @troublEe, ak chceš kľudne ho popíš viac čo v ňom bolo, aby ľudia vedeli, ktorý približne máš na mysli

troublEe píše:vtedy som sa nevedel od toho odlepiť.
Njn ja som bol tiež do toho zažratý

Oke, tak to je asi všetko, nebudem to tu ďalej spamovať, koniec koncov je to na dwandym.
Možno sa sem vyjadrí ešte nejaký admin alebo hráč a bude to mať vyšší potenciál.
-
Error404 - Pokročilý
Keď som začínal hravať zm servery to bolo tak 6-7 rokov dozadu hráaval sa zm plague 4.3 asi kde bol ešte special gun modrý, bol tam thompson, modrý nemesis a neviem čo všetko ešte
Potom som to prestal hrávať a začal až okolo 2014 a vtedy bol už červený special gun, červený nemesis a myslím že aj za lvl aký is mal si mohol vyberať humanov. Toto boli 2 moje najobľubenejšie módy. Ale čo tak skúsiť napr. na jeden server nahodiť ZM plague 9.3 2017? 

ฯθθ
-
A to k updatom. ""- update CS 1.6, vysvetlím - v posledných 2 rokoch, sa snaží Valve umelo potopiť CS 1.6 komunitu tým, že dáva nezmyselné updaty, ktoré kazia hru, upravujú FPS na 60, čo je nehrateľné a mnohé iné veci.""
Fps vytiahnem skor v 98% prídapdoch viac ako na 60 (ak to neni zakázane server cvarmi) a update na 1.6 vidím tak raz za uhorský rok
Fps vytiahnem skor v 98% prídapdoch viac ako na 60 (ak to neni zakázane server cvarmi) a update na 1.6 vidím tak raz za uhorský rok

ฯθθ
-

Našiel som tam veľa vecí ohľadom toho ako niektorý ľudia chceli starý mód, tak vznikol
server zombie evolution a ešte nejaké, ale vraj sa zrušili pre nedostatok ľudí, takže nakoniec
je asi zbytočné robiť nový server so starým módom, keď už bol a neujal sa.
Ľudí to veľmi pravdepodobne nebavilo aj tak.
Možno som zle pochopil to čo som čítal, ak áno tak ma kľudne opravte.
Error
-
Error404 - Pokročilý
Bol vytvorení nový server ale prečo sa tam nehralo lebo bez vip sa to hrat neoplaty a ludia nemaju peniaze na kupovanie vip na všetkich serveroch gs to je moj nazor nato 

-
HaTaTiLdA - Pokročilý
No tie stare mody si samozrejme pamatám, boli fajn, ale zároven strašne dobugované. To že sa vrátia je nereálne, celkovo nejaká úprava modov a vytváranie nových sa v posledných rokoch zmenšuje, určite zato može aj cs GO, no hlavne nedostatok schopných ludí, ktorím by Dw. veril a dal im na starost updaty, on sám už neni najmladší
Preto je aj drobná zmena na zm časovo velmi náročná.

Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Jn je to ťažko ako vidím
ale keď nie starý mód tak aspoň nahodiť na servery plague 9.3 2017.

ฯθθ
-
• Stránka 1 z 2 • 1, 2