• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Admin Walkon
Neoprávněný přehoz od ct od Admina Walkon.
Jeden hráč od t(měl nějakej divnej nick),mě furt otravoval ať mu dám VD příští kolo,odepsal jsem mu omylem do společného chatu Děcko..Admin Walkon mě přehodil od CT s tím,že ho to vůbec nezajímá.
Nějaké vysvětlení bych prosil,Děkuji
Jeden hráč od t(měl nějakej divnej nick),mě furt otravoval ať mu dám VD příští kolo,odepsal jsem mu omylem do společného chatu Děcko..Admin Walkon mě přehodil od CT s tím,že ho to vůbec nezajímá.
Nějaké vysvětlení bych prosil,Děkuji
- Neks1337
- Amatér
[Vyriešené]Admin Walkon
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin Walkon
Měl jsem výhodu. Moje výhoda byla, že jsem se nemusel zůčastnit atrakce (fotbalu). Jeden z TT dostal kill, protože porušil zákaz tak mě simon poslal na čáru na fotbalu a zrušil mi bezdůvodně výhodu. Řešil jsem to s ním a do toho jsi se vložil ty a řekl si, nebo aspoň naznačil, že žádnou výhodu nemám mít přitom žádná atrakce neproběhla tudíž mi simon nemohl bezdůvodně zrušit výhodu. Dostal si přehoz za neznalost pravidel + si měl ve voice blbé kecy.
To si nech pro nikoho jiného..
Neks1337 píše:Jeden hráč od t(měl nějakej divnej nick),mě furt otravoval ať mu dám VD příští kolo,odepsal jsem mu omylem do společného chatu Děcko..
To si nech pro nikoho jiného..
-
Walkon - Sponzor
Re: Admin Walkon
Sťažuješ sa na Admina, ale nevidím tu žiadny dôkaz o jeho pochybení. Takto, keď máme dve verzie, tipni si, komu asi budeme veriť.
Nabudúce dodaj do sťažnosti aj potrebné dôkazy. Najlepšie v podobe Dema. Ak tam bude jasne vidieť prehrešok Admina, potrestáme ho. Bohužiaľ takto to nepôjde.
Vyriešené.
Nabudúce dodaj do sťažnosti aj potrebné dôkazy. Najlepšie v podobe Dema. Ak tam bude jasne vidieť prehrešok Admina, potrestáme ho. Bohužiaľ takto to nepôjde.
Vyriešené.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1